Şimdi Ara

Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü ** ANA KONU ** (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
14
Favori
36.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani sesli arama harici. Arama yapabiliyormuyuz.. Manuel olarak?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Yani sesli arama harici. Arama yapabiliyormuyuz.. Manuel olarak?
    Teşekkürler

evet "call favorite" uygulaması atadığın kişiyi, ekrana dokunarak araman için. bu arada sesli işlemler yapabildiğiniz "voice control" app'inden siri,Google voice gibi birşey beklemeyin. toplam 7,8 komut verebiliyorsunuz ve anlayışı da zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordos

quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Yani sesli arama harici. Arama yapabiliyormuyuz.. Manuel olarak?
    Teşekkürler

evet "call favorite" uygulaması atadığın kişiyi, ekrana dokunarak araman için. bu arada sesli işlemler yapabildiğiniz "voice control" app'inden siri,Google voice gibi birşey beklemeyin. toplam 7,8 komut verebiliyorsunuz ve anlayışı da zayıf.

İlginiz için teşekkür ederim.
    Yok dediğiniz gibi sesli komuttan bir şey beklemiyorum. Cihazı takipteyim. Ev akıllı saat ve band mezarlığına döndü..
    Eşimde smartwatch 2 var. Ama en kibar SMART watch olmasına rağmen.. Büyük buluyor. Bende bunu alıp saati kapayım diyorum.
    Bence en büyük eksiklikler karanlıkta e. İnk ekranın gözükmemesi ve bildirimlerin sonradan listelenmemesi... Acaba bildirimler ekranda kaç sn. Kalıyor..?
    Bu arada sony bazı özelliklerin g2 de kullanılamadığını belirtmiş. g3 de durum ne acaba? Tam uyumlu mu..?

• Bildirimi açıp bakarsanız tam gösteriyor (tabi uzun mail se ilk 4 satırını ) , ama üstü ste gelir (aynı app. den) ve bakmazsanız listeliyor ilk satırı görünüyor. Bildirimi ben hep açıp baktığım için ekranda ne kadar kalıyor bilemiyorum ama deneyeceğim tahminim telden yada banttan açana kadar hep kalması. Ama ilk bildirim gelince farklı app den bildirim gelince acaba ne oluyor, 2.sinim gösteriyor ilkinde mi kalıyor bende bilemiyorum.

Dediğiniz gibi hafifliği güzel, hafif eğimli ekranı sebebiyle ergonomisi iyi bence. G3 de durum nasıl maalesef bilemiyorum ben sony tel. ile kullandığımdan.

Başka akıllı saat veya band kullanmadım ama 10 metre bluetooth range'i dense de 5 metreyi aşınca konuşmada ve bazen bağlantıda sorun oluyor. diğer aletlerde bu range yüksek ise 20m felan gibi bundaki kötü diyebilirim ama belkide bu bantın değil bluetooth'un özelliğidir ve hepsinde sabittir.

• genelde enterasandır xperia ile uyumsuz olduğunu söylüyor kullanıcılar...ben bunu ironi olarak kabul ediyorumn..
    diğer cihazlardada 5 m.civarı kopma oluyor....hepsi aynı gibi....
    bekleyelim yani bir güncelleme gelince almayı düşünüyorum..birde kutudan 2 bant çıkıyormuş..uzuın ve kısa...2 side siyahmı acaba...?
    tekrar teşekkürler
  • Evet 2 side aynı renk maalesef.
  • Bakın lg g2 de dedim, g2 de rehberi düzenle diyenler görecektir ki numara hanesinde alan kodları parantezli. ama içine girince o parantez yok oluyor. belki g2 de parantezi bilgi olarak saklamıyor gösterimi o şekilde olduğu için olabilir.

llifelog da pek götürmüyor bence. lifelog olmalı. geçmişe dönük görmek için

bağlantı kesilince titremeyi de ben şu şekilde yaptım,
    bildirimler e gelip uygulama ekle diyince smartband talk ı seçersiniz. Anlık olarak kendi bağlantı kopuşunu söylüyor :) ama hep yakalaması zor tab i
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

Bakın lg g2 de dedim, g2 de rehberi düzenle diyenler görecektir ki numara hanesinde alan kodları parantezli. ama içine girince o parantez yok oluyor. belki g2 de parantezi bilgi olarak saklamıyor gösterimi o şekilde olduğu için olabilir.

llifelog da pek götürmüyor bence. lifelog olmalı. geçmişe dönük görmek için

bağlantı kesilince titremeyi de ben şu şekilde yaptım,
    bildirimler e gelip uygulama ekle diyince smartband talk ı seçersiniz. Anlık olarak kendi bağlantı kopuşunu söylüyor :) ama hep yakalaması zor tab i

Lifelog sizden epey bilgi topluyor ama... Olmazsa olmaz bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ganeja kullanıcısına yanıt
    giyilebilir tüm cihazların arka plan amacı o zaten bir de iphone 6 nın sabıka kaydı ile aynı olan kurulumunu düşünelim.
    ad soyad doğum kilo boy , bir de parmak izi alıyor mis :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

giyilebilir tüm cihazların arka plan amacı o zaten bir de iphone 6 nın sabıka kaydı ile aynı olan kurulumunu düşünelim.
    ad soyad doğum kilo boy , bir de parmak izi alıyor mis :)

Aman Apple toplamasın....
  • Bende cihazı dün aldım.Gayet memnunum karanlıkta görünmemesi beni etkilemedi çünkü baya bi karanlık olması lazım loş ışıkta falan rahatlıkla belli oluyor fakat ben beyazın üstüne siyah kullanıyorum tema olarak. arkada iz kalması biraz can sıkıcı olsad a en fazla 2-3 sanıye sonra ekran temizleniyor.Ekran mı diyim a4 kağıdı mı diyim bilemedim çok farklı ki farklı şeyleri severim.Güzel olmuş.bi tek farklı tema lar olsa daha bi süper olur.malesef marketten 3 tl gibi bi fiyata almak can sıkıcı sony varken :(
  • arkadaşlar su renkli kordonlarını yurt dısında satısa sunmuslar bır turlu bulup alamadım..2 lı paket 24 € civarı
    iki renk var mavi ve kırmızı.. karıstırıp karıstırıp takabılırız. de amazon dan 111 tl ye gelıyo..
  • Yeni bir güncelleme varmı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    yeni güncellemeyi sony support forumundan taskip edebilrisiniz.
  • Evet güncellemeyi ben de merakla takip ediyorum. AntiTheft/AntiLost özelliği için. Sony'ye bu konuda mesaj attım. Gereken yerlere iletildi cevabı da geldi. Bekliyorum hala. Xperia M2 Aqua ile birliktelik yapacağım. Gerçi Galaxy Grand Neo veya Note3 Neo ile GearFit birlikteliğini de takip ediyorum. Maalesef GearFit'te de bu özellik yok. SmartBand çok daha hafif ve karizmatik. Bu nedenle öncelikli olarak SmartBand düşünüyorum. Böyle bir güncelleme gelirse paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • merhaba,
    ürünü 1-2 gün önce Akmel'den aldım. ayrıntılı araştırmadan aldığım için kalp ritim ölçerin olmamasını yeni öğrendim. bilekliği sırf bu yüzden aldım diyebilirim. şimdi de kalp ritim ölçeri olmadığı için satmak istiyorum.
    cihazı sadece 1 kere şarj ettim kutusunda duruyor. almak isteyene uygun fiyatla satacağım.
    lütfen özelden mesaj atınız.
  • Bugün beyaz smartband talk aldım. Ürün çok güzel fakat ekran karanlıkta gözükmüyor. Beyaz olanını aldım çok toz tutuyor. Gözüme çarpanlar şimdilik bu kadar.

• Hocam arama gelince titreme oluyor mu?

• Evet güçlü bir titreme oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 4.1.2 de kullanabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.