Şimdi Ara

Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü ** ANA KONU ** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
14
Favori
36.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende siparişi verdim arkadaşlar yarın gelir sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aldım, sorunsuz bagladım. Lıfe logsuz kullanıyorum. Sesli komut olayı umıt vadetmekte.

Gelen cagrıyı banttan sorunsuz yanıtlıyorum,ancak ben seslı komut yada kısa yol ıle bırını aradıgımda bandın ekranına batarya yok gıbı bı ısaret cıkıyor arama yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ordos -- 17 Ocak 2015; 11:49:45 >
  • Halen bu ürünü araştırıyorum. Antitheft veya antilost vb. özelliği var mı? İlk sayfa da bir arkadaş bulamamış. Sonuçta bu özellik, cepte değil elde taşımak zorunda kaldığımız kocaman telefonları masada unutma riskini sıfırlıyor. Bilgi verirseniz sevinirim.
  • Cihazı bir kaç gündür kullanıyorum, ilk izlenimlerim...
    - Görüntüsü sade, şık ve kaliteli
    - Arama cevaplama olayı süper bir şey
    - Uyandırma özelliği çok kullanışlı
    - pil süresi gayet iyi 3 gün rahatlıkla kullanabilir..
    -bence en büyük eksisi karanlıkta görülememesi :(

Note 3 ile tüm fonksiyonlarını kullanabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perçinel -- 19 Ocak 2015; 1:26:27 >
  • smartband talkımı bul, ve band dan da telefonumu bul var, ama swr30 da telefondan uzaklaşınca kendi titremesi yok. Büyük ihtimal gelir yakında.
    swr10 modeli de var bende, smartband yani onda var, telefondan uzaklaşınca titriyor.
  • vercer2005 V kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Aslında bu durum donanımsal değil yazılımsal. Sonuçta bağlantı koptuğunda yazılım ile titreme uyarısı vermesi sağlanabilir. Smartband'a güncelleme geliyor muydu? Eğer güncelleme desteği varsa, gelecek güncelleme de eklenebilir. Veya kapitalist anlayış bir sonra ki modeline ekleyip pazarını taze tutmak ta isteyebilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordos

Ben aldım, sorunsuz bagladım. Lıfe logsuz kullanıyorum. Sesli komut olayı umıt vadetmekte.

Gelen cagrıyı banttan sorunsuz yanıtlıyorum,ancak ben seslı komut yada kısa yol ıle bırını aradıgımda bandın ekranına batarya yok gıbı bı ısaret cıkıyor arama yapmıyor.

Kendi sorunumu yabancı forumlardan okuyarak çözdüm. Aynı durumu yaşayanlara yardımcı olmak için yazayım.

Birini sesli yada fav. call yapıp arayabilmeniz için o kişinin tel numarasının rehberinizde parantezsiz )( yaılmış olması gerekiyor. benim tel. rehberimde (Sony z3c) tüm numaralar 0 (532) 4234555 şeklinde yazılı. Rehbere girip bu parantezleri silince band'dan arama yapabiliyorsunuz. parantez olması aranınca cevaplamayı etkilemiyor.

Böyle de enteresan bir çözümü varmış bu mevzunun.

• swr10 a güncelleme geldi hala da gelir.
    swr30 çok yeni bir ürün. z4 compact dabile devam edecek büyük ihitmal. uyku vs swr30 a yeni geldi. altimeter var basamak sayma gelecek. lifelog api si yayınlandı . sony boş bırakmaz. getirirler. özellikle lollipop ile daha net olur herşey.

yalnız voice command ve kontrol olayı özellikle yazmışlar lg g2 ve lg flex destelemez diye ilginçtir ki bu böyle ve bende lg g2 var. voice kontrolü zorladım çalıştırdım ama şöyle oluyor. telden ses çıkıyor komutu .:)

şimdilik eksik tarafları şunlar, bende smartband da olduğundan rahat diyebilirm .
    bildirim göstermesi güzel ama şuan zayıf. üst üste gelen bildirimleri göremiyoruz. süresi kısa, ve bildirimlerim gibi bir menusu yok olsa tekrardan bakarım
    ana menü görüntüsü değiştirilebilir yapılması gerek
    donanımsal olarak bir çok şeyi yapabilir alet cidden. yazılımsal eksikleri var, örnegin, uyandırma olayında sesli alarm da var. ve smartband talkımı bulda da çalıyor.
    Ama diğer uygulamalarda bu sesi kullanamıyoruz.

Arkadaşlar alette, altimeter var ivme ölçer var, mikrofon var ve kendi çapında hoparlörü bile var . Yazılımla pek çok şey yaptırılır.
    Bekleyeceğiz.
    Kalp ritmi vs yok olmasa da daha iyi zaten.

• ordos O kullanıcısına yanıt
    ben o işe baktım da bence onla alakası yok, bende lg g2 var , ve tel nolarda hepsi parantezli gösteriyor. ama düzenle dersen o parantez en azından lg g2 de yok zaten.
    ve bende de ilk arama çalışmadı.

Önemli olan şu arkadaşlar, bu bileklik iki şekilde bluetooth baglantısı yapıyor.
    1-. Pasif mode, bluetooth 4.0 daki gibi, bir altmodeli swr10 da öyle idi. Bu modda ne arar ne arama cevaplarsınız.
    2. bluetooth kulaklık gibi aktif olarak. (anlasın diye bu şekilde yazıyorum )
    2. şekilde aktif olarak bağlanması şart. Teller zaten aleti bir bluetooth kulaklık gibi görüyor.
    güncelleme olup reset attıktan sonra bluetooth ile eşleştirince aradı bende arada kendisi pasife alıyor .

güncelleme bekliyor dünyadaki kullanıcılar da bakalım sony neler yapacak. ;DEdiğim gibi , alet güzel ama yazılım eksiği var. donanımsal olarak pek çok işi yapar.
    Beklediğim cevap buydu. Arkasında güncelleme desteği çok önemli. Bu durumda antitheft/lost desteğinin güncelleme ile gelebileceğini varsayabilirim. Piyasada 369 TL. halen. 12 ay taksit yapan siteler bile var. Bulunduğum ilçede Sonyshop yok. İlk fırsatta bileğimde görüp, beğenirsem alıp çıkacağım.
    Parantezi silmekle alakası yok demişsiniz ancak bende ve okuduğum diğer sony telefon kullanıcılarında, arama yapmama (gelen arama cevaplanabilirken) sorunu böyle çözülmekte.

ankara da sony mağazasından nakit 310 TL'ye aldım. Etiket fiyatı da 330 TL demişlerdi bana.

bluetooth'un sürekli açık olması telin sarjından fazla yememesi beni mutlu etti. Life log (location kapalı) bluetooth dan daha çok şarj götürüyor.ben lifelogsuz kullanıyorum, adım sayması ve ekranda göstermesi gayet yeterli. herkesin de değindiği gibi üst üste gelen bildirimleri liste yaptıktan sonra tek tek okutturmaması en büyük eksisi,listeli bildirimlerde ses tuşları ile yukarı aşağı giderek ekrana vurarak bildirimi açıp okuyabilirsek tam şukela olur.
  • quote:

Parantezi silmekle alakası yok demişsiniz ancak bende ve okuduğum diğer sony telefon kullanıcılarında, arama yapmama (gelen arama cevaplanabilirken) sorunu böyle çözülmekte.

ankara da sony mağazasından nakit 310 TL'ye aldım. Etiket fiyatı da 330 TL demişlerdi bana.

bluetooth'un sürekli açık olması telin sarjından fazla yememesi beni mutlu etti. Life log (location kapalı) bluetooth dan daha çok şarj götürüyor.ben lifelogsuz kullanıyorum, adım sayması ve ekranda göstermesi gayet yeterli. herkesin de değindiği gibi üst üste gelen bildirimleri liste yaptıktan sonra tek tek okutturmaması en büyük eksisi,listeli bildirimlerde ses tuşları ile yukarı aşağı giderek ekrana vurarak bildirimi açıp okuyabilirsek tam şukela olur.

Ankara da hangi sony den aldınız acaba 310 tl. Ye..?
    Hepsini aradık tel ile.. Ankamall de yok zaten.. 369 tl

• Arkadaşlar... Konu sahibi olarak bunca zaman ki kullanım görüşüm şudur aletin karanlıkta görünmemesi dışında (kalp ritmi gibi bana göre gereksiz) bir eksiği yok.. lifelog ile birlikte tam takım olmuslar..

şarj süresi hala şaşırtıcı.. inanın 2 gunde bir tam bitmeden şarj ediyorum ve bu hafifi küçücük bataryanın bu ekrandaki performansı gayet güzel..

Kolunuzda yokmuş gibi.. Ayrıca bilekliklerdeki kilit klips sistemi çok başarılı.. tek derdimiz ekranı koruyacak fiflmler ve kayış renk secenekleri.. :)
  • Son olarak ekrandaki saat temalarından sıkılanlar 1-2 TL ye marketten clocki yi indirebilirler...
  • ganeja kullanıcısına yanıt
    Armada sony, bu günlük özel fıyat demıslerdı, ayak dıye sallamadım belkıde dooru söylemişlerdir . Cuma aldım.

• quote:

Armada sony, bu günlük özel fıyat demıslerdı, ayak dıye sallamadım belkıde dooru söylemişlerdir . Cuma aldım.

Doğrudur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ordos O kullanıcısına yanıt
    Net'te araştırmadığım yer kalmadı. Senin aldığın fiyat oldukça uygun. Ama o fiyattan alabilmek için Ankara'ya gelmeye kalksam zararlı çıkarım Kısmetli günündeymişsin.
  • valla evet iyi fiyata almışım. ben aslında oyuncak olsun, arada takarım diye almıştım ama kolumdan çıkartmıyorum baya fanı oldum aletin.
  • Arkadaşlar.. Aramada favori atadığımız 1 kişiyimi arayabiliyoryz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

Arkadaşlar.. Aramada favori atadığımız 1 kişiyimi arayabiliyoryz

9 ekran var, 8 ine farklı favoriler koyabılırsın. Bırde seslı arama yapıyor ama turkce ısımlerı anlaması zor tabı. Yine sesli "mıssed calls" dersen soyluyo ve arıyımmı diyor. Sesli işleri Voice controll app. i yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.