Şimdi Ara

Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü ** ANA KONU ** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
14
Favori
36.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar urunu bugun n11 den aldim 369 tlye geldi. Uzun suredir bekliyordum.umarim tahminim gibi cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mem33

Merhabalar urunu bugun n11 den aldim 369 tlye geldi. Uzun suredir bekliyordum.umarim tahminim gibi cikar.

Dışardan almakdan ucuza gelmiş bitanede ben alıyorum :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.n11.com/smartband-talk-swr30b-siyah-P39547871 bunu aldım bende

• Hayirli olsun. Ben aldikdan satisa kondu 10tl zararim var

• Sonuncu smartband talk ı aldım, deneyelim bakalım nasıl olacak.

• Sony SWR30 SmartBand Talk Akıllı Bileklik btsony garantili taksitli 369 TL ye aldım. Yurtdışı fiyatı ile buradaki fiyatın aynı olması şaşırttı beni :) Havale ile 361 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endofdays -- 15 Aralık 2014; 21:38:17 >
  • Bende N11 den aldım pepsi indirimi 11 TL maxipuan 25 TL 369-25-11= 333 TL ye geldi 3 gündür kullaniyorum hoş. Özellikle araç kullanirken çağrı cevaplama konuşma tam istediğim şey. Sabah hafif uykuda uyandirmasi da hoşuma gitti. Şarjı daha uzun gitseymis muhteşem olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

Bende N11 den aldım pepsi indirimi 11 TL maxipuan 25 TL 369-25-11= 333 TL ye geldi 3 gündür kullaniyorum hoş. Özellikle araç kullanirken çağrı cevaplama konuşma tam istediğim şey. Sabah hafif uykuda uyandirmasi da hoşuma gitti. Şarjı daha uzun gitseymis muhteşem olurdu.

Şarjı ne kadar gidiyorki?

• Bugun sabah elime gecti ve hemen kullanmaya basladim cok basit kullanimi.tel. life log ve smartband uygulamalarini indirdim sabah taktigimda yuzde 80 di batarya suan 65 gosteriyor.hosuma gitti basit ve zarif ama sanirim anti theft ozelligi yok yada ben bulamadim.bluetooth baglantisi kesildiginde haber vermiyor.bilen varsa yardimci olabilir mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: koyuk

quote:

Orijinalden alıntı: vega_vega

Bende N11 den aldım pepsi indirimi 11 TL maxipuan 25 TL 369-25-11= 333 TL ye geldi 3 gündür kullaniyorum hoş. Özellikle araç kullanirken çağrı cevaplama konuşma tam istediğim şey. Sabah hafif uykuda uyandirmasi da hoşuma gitti. Şarjı daha uzun gitseymis muhteşem olurdu.

Şarjı ne kadar gidiyorki?

Bana 2 günden biraz fazla gidiyor ama ben baya konuşma yapıyorum smartband ile çok (30 dk kadar). Çok konuşma yapılmazsa 3 gün gider sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mem33

Bugun sabah elime gecti ve hemen kullanmaya basladim cok basit kullanimi.tel. life log ve smartband uygulamalarini indirdim sabah taktigimda yuzde 80 di batarya suan 65 gosteriyor.hosuma gitti basit ve zarif ama sanirim anti theft ozelligi yok yada ben bulamadim.bluetooth baglantisi kesildiginde haber vermiyor.bilen varsa yardimci olabilir mi.

Sanırım sadece ekranın üstünde bulut gibi simge ve üzerinde çizgi oluyor bağlantı koptuğunda. Titreme vs olmuyor. Varsa da ben bilmiyorum. Koptuğu zaman yaklaşınca tele görmezse uygulamaya girip smartband i bula basınca direk gördü bende.

• Samsung note 4 ile bağlantı kurdu. Aramaları cevaplaya biliyor, fakat mesaj, mail vb. Bildirilerde bildirim yapmıyor. Ayarlar dan bildirim özelliği açık. Sorun ne olabilir acaba?

• Adım sayar sankı çok sayıyor özellıkle arac kullanırken 200-300 adım eklıyor bu garıp bir durum değilmi?

• Herhangi bir samsung telefon ile kullanan var mı? Bildirimleri telefonda görebiliyor mu acaba ( mail, mesaj gibi)

• Facaracar F kullanıcısına yanıt
    Bende, bu smartbandın ilk versiyonu var ekransız olanı LG g2 ile sorunsuz bağlandı, her türlü programın da bildirimini alabiliyorum. BU smartband talk da da sorun olcağını sanmıyorum ben LG g2 de smartband swr10 verisyonunu kullanıyorum .
  • Telefonda bildirimlerin acik olmasi yetmiyor ordan uygulama eklemeniz lazim.bende olmustu smsleri okuyamiyordum eklemek lazimmis.bildirim acik ekranina tiklayin goreceksiniz.

• mem33 M kullanıcısına yanıt
    Bildirimlerde uygulamalar ekli hatta sildim tekrar uygulamalara ekledim. Note 4 kullanıyorum başka fikri olan var mı arkadaşlar

• bildirimlerin ayarlarını kapatıp bastan ac telefondaki uygulamadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Facaracar

Bildirimlerde uygulamalar ekli hatta sildim tekrar uygulamalara ekledim. Note 4 kullanıyorum başka fikri olan var mı arkadaşlar

Ben huawei g7 ile kullaniyorum. Bildirimleri istediğiniz uygulamalari seciyoruz. Birde bu telde bildirimler diye bi kısım var oradan izin ver, bildir gibi seçenek var oradan bildiri seviyoruz.

• Yaptım olmadı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.