Şimdi Ara

Sony Smartband Talk (swr30) Kullanıcılar Kulübü ** ANA KONU ** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
790
Cevap
14
Favori
36.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Note 4 de de var. İşaretli izin verilmiş durumda. Bu arada whatsapp bildirimi geliyor mail ve mesaj bildirimleri gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clocki smartband talk diye uygulama var.saat seklini degistirebiliyoruz yafa hava durumu goruntusunu.bunun ucretsiz bir sekilde indirebilecegimiz bir yer bilen var mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: mem33

Clocki smartband talk diye uygulama var.saat seklini degistirebiliyoruz yafa hava durumu goruntusunu.bunun ucretsiz bir sekilde indirebilecegimiz bir yer bilen var mi.

Ana ekran olmuyor ama belli bir zaman sonra kapanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar samsung note 3 ile kullanan var mı ? Mesaj ve mail bildirimlerinde herhangi bir problem oluyor mü?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • perçinel P kullanıcısına yanıt
    Note 4 ile kullanıyorum mesaj ve MAİL bildirimlerini alamıyorum. Whatsapp bildirimleri alınıyor ama bazen bildirimin alınmadığı oluyor. Sony smartband talk un note 4 de kullanımın daki sorun ile ilgili sony support a mesaj yazacağım sonucu burda paylaşırım.

• 13 aralıkta singapurdan çıkmış gelsede artık sabırsızlanıyorum
  • Galaxy s5 te denedik.. Sorunsuz çalışıyor..
  • Kayışları daha satışa çıkkmadı?

• Bu gun elime gecti. Ilk izlenimi soyleyiyim çok hafif hiç hiss etmiyorsun.

• kutudan ciktiginda sarji %61 di kurcaladim felan %45 inmisdi.kutudan cikan kabloyla bilgisayara taktim 30 dakikadan kisa bir surede %100 oldu.
  • Arkadaşlar eğer mümkünse İphone 6 plus ve note 3 ile deneyebilmeniz mümkün mü?

• bende o cihazlar yok.z2 ile yaptim.
  • şuan hiç bir online sitede bulamadım varsa link alayım
  • ben freeshiping ebaydan aldim 145$ simdi bakiyorumda en ucuz 190-160$ arasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuk

ben freeshiping ebaydan aldim 145$ simdi bakiyorumda en ucuz 190-160$ arasi.

türkiyede n11 hepsiburadada vardı n11 de tükendi, hepsiburada kaldırmışlar linki
  • Almayı dusunuyorumda şunu soracaktım ; tel'in gps i kapalıyken adım olcebılıyormu? Telde gps cok sarj yıyorda o yuzden soruyorum. Ayrıca telım z3compact orda da lıfelog uygulaması oldukça tutarlı ölçüm yapıyor. Gps acık calısıyorsa bunun avantajı nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ordos

Almayı dusunuyorumda şunu soracaktım ; tel'in gps i kapalıyken adım olcebılıyormu? Telde gps cok sarj yıyorda o yuzden soruyorum. Ayrıca telım z3compact orda da lıfelog uygulaması oldukça tutarlı ölçüm yapıyor. Gps acık calısıyorsa bunun avantajı nedir?

telefona gerek olmadanda addim sayiyor.
  • turkyede yok,tukenmış.stok ne zaman geşir belli degil

• 369 TL den geldi arkadaşlar..
  • Ben sipariş verdim, bende smartband swr10 da var gelince ürün izlenimleri söylerim, smartband hayatıma girdi bu da üzmez diye düşünüyorum, fakat swr10 smartband emekliye çıkacak gibi :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.