Şimdi Ara

Sony SmartWatch 2 SW2 Kullananlar Topluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sony SmartWatch 2 SW2 Kullananlar Topluluğu

Performans
    SmartWatch 2 her yaşam tarzı için yenilikçi bir aksesuardır. Etkileyici pil performansı, yeniden şarj etmeniz gerekmeden cihazı 4 güne kadar kullanmanızı sağlar. Harika bir görünüm ve her koşulda iyi performans için tasarlanmıştır. SmartWatch 2 her zaman açıktır ve güncellemeleri ve bildirimleri denetlemiyorken saat ekranda açık şekilde gösterilir.

Su, toz ve çizilmeye karşı dayanıklı
    SmartWatch 2, Yabancı Madde Girişine Karşı Koruma derecesi IP57 ile uyumlu olarak su ve toza karşı dayanıklıdır. Bu sayede her hava koşulunda kullanılabilir ve belirli bir süre su altında kalabilir.* SmartWatch 2 ekranı pürüzsüz ve çizilmeye karşı dayanıklıdır.
    *Tuzlu su veya kimyasal türevleri içeren suya sokmaktan kaçının. Micro USB konnektör kapağı sıkıca kapatılmalıdır.

SmartWatch 2 için Runtastic
    Aktif bir yaşam tarzına sahipseniz Runtastic sizin SmartWatch uygulamanızdır.* Antrenmanları kolay ve eğlenceli hale getirir. Runtastic ilerleyişini izler ve sonuçlarınızı ölçer, ayrıca antrenman yaparken ilerleyişinizi bileğinizde görüntüleyebilmeniz için SmartWatch 2′ye göre uyarlanmış bir grafik kullanıcı arabirimine sahiptir.
    *SmartWatch 2 için Runtastic kiti pazarların tümünde kullanılamayabilir.

Android uyumlu
    SmartWatch 2, Android 4.0 veya üzeri sürümleri çalıştıran her akıllı telefon ya da tablet ile çalışır. Yeni uygulamalar ve cihazlar kullanılabilir oldukça yazılım güncellemeleri de kullanılabilir. Zaman içinde daha iyi ve daha heyecan verici hale gelen saat deneyiminin keyfini çıkarın.

Kullanılabilir uygulamalar
    Bu Sony kablosuz aksesuarı için çok sayıda kullanılabilir uygulamayı Google Play’de bulabilirsiniz. Verimlilik araçlarından eğlence uygulamalarına kadar her şey. SmartWatch 2 ana ekranındaki simgeleri istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz. Daha fazla SmartWatch uygulaması kullanılabilir duruma geldikçe, Android yaşantınızı genişletin ve yeni deneyimlerin keyfini çıkarın.

Stil saati
    SmartWatch 2 ayrıca tek başına gelişmiş ve şık bir saattir. Hem telefon kumandası hem de pusula, süreölçer veya kronometre olarak kullanın. Çeşitli saat yüzeyleri ve temaları arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca SmartWatch, şık bir bileklik ile birlikte gelir. Tarzınıza uyan başka bir bileklik isterseniz, herhangi bir 24 mm’lik standart bilekliği kullanabilirsiniz.

• hocam konuyu açmışsın fakat hiç kullanan yok herhalde ben de dün aldım G2 ile birlikte kullanıcam. bir sorum olacaktı gelen aramayı saat üzerinden reddedebiliyorum fakat cevaplayabilmem için yeni program mı indirmem gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: korth

hocam konuyu açmışsın fakat hiç kullanan yok herhalde ben de dün aldım G2 ile birlikte kullanıcam. bir sorum olacaktı gelen aramayı saat üzerinden reddedebiliyorum fakat cevaplayabilmem için yeni program mı indirmem gerekiyor?

Ne kadara aldınız ben de almayı düşünüyorum. Sanıyorum ki saat üzerinden cevaplamanız mümkün değil lakin bunu gerçekleştirecek donanımı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elephasLevi

quote:

Orijinalden alıntı: korth

hocam konuyu açmışsın fakat hiç kullanan yok herhalde ben de dün aldım G2 ile birlikte kullanıcam. bir sorum olacaktı gelen aramayı saat üzerinden reddedebiliyorum fakat cevaplayabilmem için yeni program mı indirmem gerekiyor?

Ne kadara aldınız ben de almayı düşünüyorum. Sanıyorum ki saat üzerinden cevaplamanız mümkün değil lakin bunu gerçekleştirecek donanımı yok.

hocam media markt dan 449 tl ye silikon kılıflı aldım. sorduğum soruya da cevabı buldum markette 6 tl ye program var yükledim ve aramalarıda cevaplayabiliyorum. donanımdan kastınız hoparlör ve mikrofon ise haklısınız.

• Son güncellemelerle pil 2 gün dayanmaz oldu sizde de aynı sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirhan96

Son güncellemelerle pil 2 gün dayanmaz oldu sizde de aynı sorun var mı?

El hareketi ile aktif etmeyi devre disi birakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 aldık Sony SmartWatch 2 SW2 alamadık para yok
  • Pebble Tarzı Saat Arayüzü Türkçe

Merhaba,
    Bu uygulamayı kendim kullanmak için geliştirdim, ama ben smartq adında başka marka bir saat kullanıyorum. Mümkünse deneyip smartwatch2 ile nasıl çalıştığıyla ilgili geri dönüş yapabilir misiniz? İndirme linklerini aşağıda veriyorum. Teşekkürler şimdiden.

https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_turkergirgin.smartq_pebble
    https://app.box.com/s/oan7r3tv4mxs4ozbds6v

• Hatırlayamadığım kadar uzun zamandır, Smartwatch, Smartwatch2 çıktığından beridir de SmartWatch2 kullanıyorum. SamsungHS3000 bluetooth kulaklık ile birlikte ilk zamanlar Xperia Z'mde şimdilerde de Xperia Z2'mde kullanmaktayım. Kesinlikle görmediğim bildirim ya da meraktan ötürü cep telefonumla irtibatımı engellemesi nedeniyle cep telefonu şarjım da sayesinde gayet uzun gidiyor. Bluetooth sürekli açık tereddütüne düşmenize gerek yok, tersine saat sayesinde telefon ekranını daha az açıp kapattığım için şarjım daha uzun gidiyor diyebilirim gönül rahatlığı ile. Tavsiye ederim.
  • Ben de saati 28 kasımda aldım (n11 den) önerdiğiniz program var mı?
  • kullanan arkadaşlar en cok ne amaçla kullanıyorsunuz saati?
    ben de almayı düşünüyorumda.
  • Merhaba arkadaslar bende gri metal kordonlu aldim, cihaz hakkinda bilgi cok kisitli, kullanan ve ilmini çözen arkadaslar buradan bizlere yardimci olursa cok iyi olur..

Sorularima gegelince;

Smartwhath 2 guncelleme aliyor mu, aliyorsa nasil kontrol ediliyor ve guncelleniyor

Whatsapp ve gsm msg lari okunduktan sonra saat uzerinden sanal klavye ile cevap yazilabiliyor mu oluyorsa hangi programi yuklemek lazim

Telefon cebimizdeyken gelen aramalarda, msg larda telefon tus kilidinden cikiyor bu sirada cepte temas halinde olan telefon ekranina mudahale okmakta, bunun icin bir cozum var mi

Gelen aramayi saat uzerinden cevaplayip kablosuz kulaklim ile gorusebiliyormuyuz, sony haric telefon ile

Simdilik merak ettiklerim ve yardim istediklerim bunlar, kullanan arkadaslarin destegini rica ederim

• Up

• Merhabalar. Biraz geç olmakla birlikte sorularınıza kısaca cevap vermeye çalışacağım. Evet cihaz güncelleme alıyor. Telefonunuzda yüklü olan smartwatch2 uygulaması marketten güncellenince telefonda otomatik olarak yeniden başlıyor ve güncelleniyor. Sms mesajlarına cevap veren bir uygulama var ama pek kullanışlı değil. Ve ücretli. Telefon cepteyken tuş kilidinden çıkması olayı telefonla ilgili. Aramalarda bildiğim herhangibir çözüm yok ama mesajlarda desenli kilit kullanıyorum,tuş kilidinden çıkmıyor. Gelen aramayı ek bir program ile saat üzerinden cevaplayabiliyorsunuz. Ya da bluetooth kulaklık üzerindende cevaplayıp görüşebilirsiniz. Hayırlı olsun güle güle kullanın.İyi bir seçim yapmışsınız. Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum.Şrjı 2 günden aşağı hiç düşmedi. Bir kere ekranında bozuk pixeller çıktı,servise gönderdim,anında yenisi ile değiştirdiler. Bir çok akıllı saat kullandım,en uzun kullandığım model bu.

• Cihazda pusula var fakat yazılım yok. Bildiğiniz bir uygulama var mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.