Şimdi Ara

Sony Smartwatch İncelemem (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
9.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarımsayısı

Vatanda %30 indirimdeydi 185,73 liraya aldım, duyurulur.

Vatanın sitesinde göremedim. Hangi Vatan'dan aldınız?
  • Vatan Bornova da, internet sitesinde yok, rastgele rafta gördüm, Smartwatch'ın (sımartvaçın)fiyatını sorabilir miyim dedim, 3kere tekrarlarttı -neyin? diye
    Bide iki haftadır burada ilk soran ve alan sizsiniz dedi.
    Bir gün öncede forum-bornova Sony Center'da 239 lirayı görünce direkt aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende SW2 almayı düşünüyordum ama aşağıdaki ürünü inceleyince vazgeçtim.

Alacak arkadaşların aklında bulunsun.Kasımda piyasaya çıkacak 169 usd + 15 usd shipping..

Bu diğer smart saatlerle karşılaştırması ;

Sony Smartwatch İncelemem

Bu sony ile karşılaştırması ,

Sony Smartwatch İncelemem

Bu videosu ;

http://vimeo.com/68826226#at=0

Bu da ürünün tanıtım sayfası ;

http://www.indiegogo.com/projects/kreyos-the-only-smartwatch-with-voice-gesture-control

• Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar benim sorum şu smart watchla daha önce telefonumuzla çektiğimiz bir fotoyu mmsle yada whatsappla yollayabiliyor muyuz
  • Bu saatin kordonunu bulabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar ?

• Galaxy s4 xperia z ve general mobile ile sorunsuz çalışıyor android 4 ve üstü bulunsun yeter

• Guzel mis hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sfeax

Galaxy s4 xperia z ve general mobile ile sorunsuz çalışıyor android 4 ve üstü bulunsun yeter

Uatad bende galaxy s4 ume alacağım uyumlu degilmi ve baglanti nasil yapiliyor uygulama falan filan islerini pmden atarsan sevinirim bir arkadas demiste suphelendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-112D66D80 -- 30 Eylül 2013; 18:46:58 >
  • http://www.ibtimes.com/samsung-galaxy-gear-smart-watch-gearing-are-consumers-ready-1401263

Sony SmartWatch alamayı düşünüyordum ama henüz bunlara erken olduğuna karar verdim 1 yıl daha bekliyeceğim bakalım ne gelişecek (ticari politikalar yüzünden). Belki ozamana kadar bir çok özellik eklenmiş olur. Ayrıca cevaplama yoksa ne anladımki ben bunu alacağım, kısa bir süre sonra firma önemli bir özellik ekleyip yenisini çıkaracak gelde gıcık olma neyse alacaklara şimdiden hayırlı olsun

• Galaxy s4 ile kullaniyorum ilk aldigimda tanimadi sonra saat e yazilim guncellemsi yaptim tanidi bu arada saat suya dayanikli banyo yaparken hic cikartmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huse55 -- 9 Ekim 2013; 11:55:32 >
  • Smartwatch 2 bekliyorum ama yurtdışından almak daha mantıklı sanırım ?

Türkiye'de bir tek Hepsisony'de gördüm o da 400-435 TL'ydi (plastik-metal kayış)
  • Arkadaşlar bu saat ile telefonu kullanmadan birisiyle konuşabiliyor muyuz? Yani saatin üzerinde mikrofon vs var mı? yoksa ille de telefonu çıkarmam mı lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Totsuga

Arkadaşlar bu saat ile telefonu kullanmadan birisiyle konuşabiliyor muyuz? Yani saatin üzerinde mikrofon vs var mı? yoksa ille de telefonu çıkarmam mı lazım.

hocam mikrofon falan yok sadece kmiin aradiğini görebiliyorsunuz.
  • bence bu teknolojinin daha zamanı var, en büyük sıkıntı şarj. daha saat olmanın bile hakkını vermiyor alet, ekranı bile kapalı. o haliyle bile 1 gün gidiyor şarjı, her gün şarj edilen kol saati kavramını anlayamıyorum acıkcası.
  • arkadaşlar servisten değişip gelen smartwatchı xperia z ye tanıttım watch it kurdum whatssap bildirimlerini almak için daha önce yapmış olduğum gibi bildirimleri ayarladım ama whatssaptan mesajlar gelmesine rağmen saatte bildirimleri göremiyorum. bluetooth üzerinden sildim tüm uygulamaları sildim yeniden kurdum ama nafile bu tür bir sorun yaşayan varmıdır??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormak itsedigim birsey var diyelim biri sizi ariyor cvp vermek istediginizde kulaklik takip cvp verebiliyomusunuz yoksa saat hoparlorlerdenmi ses veriyo

• saatinnüzerinde hoparlör yok üstadım. xperia kullanıyorsanız cevapla tuşu aktif oluyor cevaplayarak telefonun hoparlörü yada kulaklıktan görüşebilirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat için ücretsiz bir alarm ve kronometre uygulaması yokmu ?
  • bu aletlerin şarjı gidiyor baya, ama telefonun bluetooth'unu açarsam şarjı emiyor resmen... ne anlamı kaldı ki ?
  • Meraba ben yeni akıllı saat aldım (smart bluetooth watch) mesaj alımı veya gonderimi yapamıyorum yardımcı olurmusunuz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.