Şimdi Ara

SONY SONY 65X9005A 4K 7.999 HAFTA SONU KAMPANYASI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medya kaynağı olarak oldukça uzun bir yolu var 4K'nın.
    Henüz blurayler istenilen seviyeye gelmemişken, netten bluray.iso indirmek bile çileyken, 2 katı büyüklüğündeki dosyayı indirmek, arşivlemek vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

4k yayın var mı? Onu alacak alıcı (receiver)? Peki 4k çözünürlükte oynanabilecek oyun? Bence "şu an" için gereksiz masraf!

@yenerbalcı
    bluray film duymadınız mı bisiklet almak için illa bisiklet yolu mu olması mı gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bu "4k yayın mı var" muhabbeti nerden çıkıyor hayret ediyorum. ben senelerdir 55 inch TV kullanıyorum ve ne uydu taktım, ne de uydu takma ihtiyacı hissettim. FullHD filmlerde de gayet belirgin fark var 4k ile 1080p TV arasında.

gelelim fiyatına... 10.000 TL maaş alıyorsan bu TV lüks değildir. BMW lüks değildir. Beykoz'da oturmak lüks değildir. Acımasız gerçekler...

2000 tl maaş alıyorsan ,bekar evindeysen , her ay 1000 lira masrafın olur, kalan 1000 lirayı kenara at ,8 ayda biriktirirsin o parayı. Abartılmayan gerçekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 8 Haziran 2014; 1:16:56 >
  • katılıyorum mahmut716 nickli arkadaşa miras değil alın teri istedim biriktirdim ve aldım :)
  • Curve tv'ler nasıl acaba?
  • arkadaşlar curve tvlerde iyi araştırdım onuda hatta arkadaşım samsungda çalışıyor epey satılan bir ürünmüş ama curve tvler cok cok yenı bi yayılsın bakarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Medya kaynağı olarak oldukça uzun bir yolu var 4K'nın.
    Henüz blurayler istenilen seviyeye gelmemişken, netten bluray.iso indirmek bile çileyken, 2 katı büyüklüğündeki dosyayı indirmek, arşivlemek vs.

bluray'ler 20-30gb arasında bulunabiliyor (ekstralar çıkartılmış ) %100 görntü kalitesinde ( kırpılmamış). ayrıca indirmek 1 gün sürmüyor. Evinde sinema keyfi yaşayabilecekse ki bence yaşayabilir değmez mi diyorsun yani ?
  • Teknosalarda Samsung 4k 65 inc tv lerde 6999tl. Bende takip ediyorum fakat en fazla vereceğim para 4000tl dir. O bile çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

bluray'ler 20-30gb arasında bulunabiliyor (ekstralar çıkartılmış ) %100 görntü kalitesinde ( kırpılmamış). ayrıca indirmek 1 gün sürmüyor. Evinde sinema keyfi yaşayabilecekse ki bence yaşayabilir değmez mi diyorsun yani ?

Hadi bluray için tamam (kaldı ki popüler torrent dışında bağlantın iyi de olsa farketmiyor) ama 4K'nın ne zaman standartı belirlenecek?
    Standart olmadan film üreticileri nasıl destek verecek?
    En kötü bluray dvd 20 lirayken 4K ne kadar olacak?
    Bende 5 TB hdd var 1 yılda dolmak üzere.
    4K olsaydı yarısı kadar filmim olacaktı.
    Bu işi göze alan adamın 30 TB'tan az olmamak üzere NAS falan kurması lazım.

• quote:

quote:

quote:

Hadi bluray için tamam (kaldı ki popüler torrent dışında bağlantın iyi de olsa farketmiyor) ama 4K'nın ne zaman standartı belirlenecek?
    Standart olmadan film üreticileri nasıl destek verecek?
    En kötü bluray dvd 20 lirayken 4K ne kadar olacak?
    Bende 5 TB hdd var 1 yılda dolmak üzere.
    4K olsaydı yarısı kadar filmim olacaktı.
    Bu işi göze alan adamın 30 TB'tan az olmamak üzere NAS falan kurması lazım.

Filmleri neden depoluyorsunuz izlediğinizi silin

Bu arada takip edilirse uyguna bulunabiliyor filmlerhttp://www.n11.com/gelismis-magaza/resetyapim tabi ben indirirdim...

Ayrıca şu da var. full hd tv'ler kullanıyoruz ama izlediğimiz uydu yayınlarının hali ortada. Yani yayın ve ya standardı belirlenmedi diye almamazlık yapılamaz bence.

AYnı örnek racing motorlar için de geçerli. 300km hıza çıkabiliyorlar rahatlıkla ama burada hangi yolun standardı o hıza izin veriyor...

SONY SONY 65X9005A 4K 7.999 HAFTA SONU KAMPANYASI

• quote:

Tasarımına nasıl laf edebiliyorsunuz anlamış değilim

Öndeki hoparlörler gömme dolap misali :)
    80lerden kalma omuzda teyp taşıma modası vardı. :)
    Onu çağrıştırıyor bana.
    Biraz nostalji biraz 4K olayı olunca göz ardı etmeyin.

BOSS Ses sistemi eklenmeliydi buna.Ve gizli olcak.
    Gömme dolap bildiğin diyoz.

Ben bu arada geometri den iyi anlarım.
    Matemetik mezunuyum estetik takıntım vardır :)

Böyle tvleri özel tasarımcılara yaptırcan imzalı tvler olcak...
    Bi esinti görmeye çalışıom yok düz TV ve ucube hoparlör görüyorum :)

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    O filmlerden bir ara biz de aldık. Kanal D Home'un dandik sürümlü filmleri, görüntü ve ses kaliteleri vasat ötesi. Çoğunda DTS bile yok.
    Zaten TV yayınına hiç girmeyelim, gerçi çok az tv izlesem de 720p'nin bile lüks sayıldığı ortamda 2160p'den bahsetmek hayalperestlik olur.
  • quote:

O filmlerden bir ara biz de aldık. Kanal D Home'un dandik sürümlü filmleri, görüntü ve ses kaliteleri vasat ötesi. Çoğunda DTS bile yok.
    Zaten TV yayınına hiç girmeyelim, gerçi çok az tv izlesem de 720p'nin bile lüks sayıldığı ortamda 2160p'den bahsetmek hayalperestlik olur.

Aynen ne kadar ekmek o kadar köfte olayı... :)
    Fiyatla doğru orantılı yapmışlar görüntüleri...
    Arasan görüntü rezalet 8 lira ya aldın dimi der, TLF faturana yazık der... :)
  • iyi günlerde kullanman dileğiyle, hayırlı olsun
    fiyatı fazla bulup eleştiren arkadaşlara cevabım ise içtiğimiz sigaranın yıllık gideri ortalama 3.000 tl.
  • hayırlı olsun........
  • tv çok kaba duruyor, doğrudur ancak samsung curve'den daha kaba değil

sony yazısının karizması ve o siyah gömme dolap aksesuarı yeter. tv'yi koyduğunuz üniteye göre çok iyi durabilir.

4K tv'ler kaliteli kaynaktan full hd yayınlarda da daha iyi görüntü veriyor. ama gerekli mi, tartışılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alsak, evdeki televizyonu ne yapacağız? Sırf bu nedenle bir şey alamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

4k yayın var mı? Onu alacak alıcı (receiver)? Peki 4k çözünürlükte oynanabilecek oyun? Bence "şu an" için gereksiz masraf!

@yenerbalcı
    bluray film duymadınız mı bisiklet almak için illa bisiklet yolu mu olması mı gerekiyor

4k bluray film indirip izlersin bol kotalı-harddikli günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 8 Haziran 2014; 6:57:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ju3x

Gördüğün en çirkin TV :)
    Estetik yoksunu...

Onuda geçtim daha emekleme safasında bu tür TVlere para verilmez.
    Para derdin yoksa estetik derdinde mi yok denir :)

Kral çıplak olayı...
    4K yı geçin biride tipine çirkin desin...
    SONY rezil dizayn yapmış :)

bence dizaynı çok güzel... gördüğüm en güzel tv'lerden biri.

hoparlörlere takıldıysan, normal tv'lerinkinden çok daha iyi ses verebilmesi için o şekilde dizayn edilmiş ve sıvı mıknatıs kullanılmış. şekil olsun diye değil, iyi ses verebilsin diye böyle bir dizayna gidilmiş. malum lcd tv'ler çok ince ve iyi ses verebilen ince bir hoparlör yapabilmek çok zor. ses için önce hacim gerekir. dolayısıyla dahili hoparlör anlamında piyasadaki hiçbir tv'nin yarışamayacağı bu tv ortaya çıkmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Haziran 2014; 8:01:26 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.