Şimdi Ara

SONY SONY 65X9005A 4K 7.999 HAFTA SONU KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BIRAZ ONCE 1 ADET SONY 65X9005A 4 K TV ALDIM ALDIĞIM YER SUPER BİR KAMPANYA YAPMIŞ İÇERENKÖY CARREFOUR İÇİNDEKİ SONY MAĞAZA FİYAT İNANILMAZ DÜŞMÜŞ EĞER DUSUNEN ARKADAŞIMIZ VARSA BENCE BU KAMPANYAYI KAÇIRMASIN HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR ...
     SONY SONY 65X9005A 4K 7.999 HAFTA SONU KAMPANYASI

• Ben o paraya 98 hyundai accent alirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacques1791 -- 7 Haziran 2014; 18:07:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil senwye 1999 a dusunce gorecegiz 4k yi

• ARKADAŞLAR HAKLISIN AMA GERÇEKTEN SÜPER FİYAT NORMALDE 12-13 BİN CIVARINDAYDI BEN ALDIM MUTLUYUM :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhell86

ARKADAŞLAR HAKLISIN AMA GERÇEKTEN SÜPER FİYAT NORMALDE 12-13 BİN CIVARINDAYDI BEN ALDIM MUTLUYUM :)

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :)
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    gelirle alakalı dostum.

bende sendenim..
  • Ps4 için iyi fikir gidip bakayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAKLISINIZ HOCAM AMA YAPTIM BİR DELİLİK :) AMA KRAL TELEVİZYON
  • Bu televizyonlarda nasıl bir medya izleniyor? PS4 demiş arkadaş, o mantıklı olabilir belki çözünürlük desteğini bilmiyorum ama diğer türlü ne izlenir bunda ?
  • Hayirli olsun cok iyi almissiniz,,,tasinmiycak olsam bende alirdim,,,muthis televizyon,,,

• quote:

Orijinalden alıntı: darkhell86

İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM HAKLISINIZ HOCAM AMA YAPTIM BİR DELİLİK :) AMA KRAL TELEVİZYON

hayırlı olsun , sırf teknoloji için para biriktirip harcayan arkadaşlarım var, sigarası yok dışarda masraf yapması yok , o zaman 8000 lira birşey değil tv için, önümüzdeki 10 sene en iyi görüntü bunlarda olacak , ha tvnin hakkını vererek izlemek için bluray filmlere ihtiyacınız var
  • gerçekten çok çok iyi bir fiyat.geçen yıl tam bu zamanlar çıktığında 22999 tl idi fiyatı.905 serisi fiyatına 4k bence gayet iyi.hayırlı olsun
  • teşekkür ederim arkadaşlar bluray oynatıcım var zaten :)
  • Gördüğün en çirkin TV :)
    Estetik yoksunu...

Onuda geçtim daha emekleme safasında bu tür TVlere para verilmez.
    Para derdin yoksa estetik derdinde mi yok denir :)

Kral çıplak olayı...
    4K yı geçin biride tipine çirkin desin...
    SONY rezil dizayn yapmış :)
  • Ju3x kullanıcısına yanıt
    Zevk meselesi işte, bana göre de muhteşem bir dizaynı var tv'nin...

Kapalıyken bile geç karşısına, tablo niyetine seyret, o kadar güzel yapmış adamlar...
  • tvnin önizlemesini de koyalım da
  • O parayı versem uyuyamam dediğiniz parayı 1 şişe şaraba harcayanlar var tamamen gelirle ilgili bir durum ama 8milyarı çat diye tvye verecek adam burada takılmaz ben enazından bir fiş görüntüsü bekliyorum konu sahibinden

• BENCE TV DİZAYN OLARAK ÇOK HOŞ DURUYOR TABIKI HERKESIN FİKRİNE SAYGI DUYUYORUM ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

O parayı versem uyuyamam dediğiniz parayı 1 şişe şaraba harcayanlar var tamamen gelirle ilgili bir durum ama 8milyarı çat diye tvye verecek adam burada takılmaz ben enazından bir fiş görüntüsü bekliyorum konu sahibinden

niye ? şimdiye kadar teknolojik cihazlara verdiğimiz paralar o kadardır tahminimce, laptop + telefon için mesela
    telefon + laptopa o kadar para vermezsin, en iyi tvyi alırsın , her akşam en kaliteli görüntüde belgeseller , filmler... off, benim de alasım geldi , bunu değil ama geçen vatan'da gördüm 4500 lira civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

Ben o paraya 98 hyundai accent alirim :)

Hocam bir anda çay içerken püskürdüm yaa,hiç beklemiyordum böyle bir espriyi

TV olarak da hayırlı olsun alan arkadaşa, can sıkıntısından konuya bakmak için girdim ,fikrim yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.