Ayaklıkları da kutlu elektronikden aldım. ARkasında duvara asma yeri olan tüm uydular için kullanılabilen bir ayaklık. ÖZel bi vida sistemi var yaylı duvara asar gibi asıyorsun sonra yay vidayı geri çekiyor ve sıkıştırıyor aynı duvarda durur gibi duruyor İlk baş çiftini 21 e aldım son bir kutu kalmıştı sonra sipariş verdim ikinci kutuyu 24 den aldım adamlar 21 olmaz yaa yanlış vermişizdir dedi
arkadaşlar bu sistem duvara monte oluyomu bileniniz warmı ben özellikelerine pek bakamadım ama oluyosa buna bu askılar güsel olur
ewt yoktu ama bi kişi olsun yorum yapmıyacakmı bu alete hade arkiler yapmayın bunu lütfen ama
5.1ch Multi-channel Speaker (Satellite x 5, Sub-woofer x 1) Total 50W output power for powerful rich bass and booming sound (5W + 5W + 5W + 5W + 5W + 25W) 2 input (MIX) to connect to PC and other devices (WM) Magnetically shielded to minimise noise interference from PC or monitor Wall-mountable Satellite direction to suit listening position Supplied with wired controller New Design for attracting Gen-Y PC users
burda ne yazıyo acil olarak çecire bilcek warmı alıcamda kısmetse bugün ALLAH nasip ederse
kardeş almadım ürünü waz geçtim Yazılımcı Online kardeşim eskişehire espark açılıo bilirsin orda media mart olacakmış hani şuy istanbulda camları kırılan uculuktan izl,ham olan yer esk de açılıo internet sitesinde büyük açılış yazıyodu ben sabahın köründe gidicem wede beklicem ne olursa olsa olsun elime geçirdiğimi alıcam motor kaskını giyip gidicem içeri şaka değil izlihamdan bişey olmadan alabilirsek bişeyler çok ii walla ama ucuzsa ben z5500 alıcam plazma yada lcd kısmetse düşündüm ama bakalım babamıda götürcem mutlaka kapar bişeyler ama millet yürüyerek girerken ben koşucam elime geçeni alıcam
inceleme yapan kardeşimizin emeğine sağlık ama yanlış bilgiler var.bu alet fena değil fakat dinlemek lazım.x540 a 5 falan da basamaz.arkadaşımızın yazdığı watt değerleri toplam wattlar.yani aletin 120 w subwoofer ı yok.zaten alet 50 w rms nasıl woofer 120 olsun.alet 10 w uydular 30 w woofer dır olsa olsa.bence altec lansing veya logitech.konsola bağlayacak arkadaşlara tavsiyem logitech
sony'nin bu ürünü x540a 5 felan basamaz,yemez o kadar güçlü değil çünkü,kafadan x540 70watt RMS;)
ya bana bu hoparlorun 3 lü kablosu lazım hani renkli olanlar bilgisyarda 5+1 surround yapınca sadece 2 taneden ses alabiliyorum bunun front rear center bölümlerini dolduracak 3lü kabloya ihtiyacım var kutuya çöpe atmısım :D nereden bulabilirim msnimide yazayım garanti olsn tugai_tt_comeback@hotmail.com eğer resmini istiosanız kendim çekeyim yollayayım :D
Arkadaşlar hort bu cihazın 2.ci eli 125tl ye alınırmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme