Şimdi Ara

SONY SRSD511.CED 5+1 SPEAKER TÜRKİYEDEEEE!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU ÜRÜNÜ 3 AYDIR BEKLEDİM AMA MARKETLERDE BULAMADIM İNTERNERTE PEK BAKMADIM AMA ARKADAŞLAR BU GÜN HEPSİ BURADA.COMDAN BULDUM AMA NASIL Bİ ALET BİRAS TARTIŞMAYA YATIRALIM

HOPARLOR BIRIMI SUBWOOFER : 120
    YAZIYO ÖZELLİKLERİNDE 120 WATT SUBWOOFER OLUYO GALİBA BUDA BAYA İİ OLUYO HERHALDE AMA 1 KAÇ ALETLE KARŞILAŞTIRICAM

LOGİTECH X 540 SUBWOOFER : Subwoofer: 25 watts RMS
    YAZIYO AYNI SİTEDE BEN PEK ANLAMAM WATT FLN AMA SESTE EN İİ SONY DİR

CREATIVE GIGAWORKS G550W 5+1 SPEAKER:130W RMS Subwoofer (GİGAWORKS GİBİ NEREDEYSE EŞİT WOOFERİ WAR 10 WATT AZ BUDA GALİBS ÇOK İYİ Bİ WOOFER OLUYO HERHALDE

CREATIVE GIGAWORKS S750 7.1 SPEAKER : 210 Watts RMS subwoofer WAR AMA PARASI 900 CİVARI

ÖZELLİKLE WOOFER OLARAK ÇOK İİ BENCE PEK ANLAMAM AMA İİYE BENZİO BÖLE Bİ WOOFER

GELELİM UYDULARA
    HOPARLOR BIRIMI : 57
    YAZIYO SİTEDE BU HER HALDE 57 WATT OLUYO 5 HOPERLÖRÜN TOPLAMI TEK TEK HESAPLARSAK 11 WATT CİVARI OLUYO 1 KOLON

YİNE KIYASLIYIM
    Uydular: 45 watts RMS YAZIYO LOGİTECH X540DA BU KONUDADA GALİBA X 540I GEÇECEK

36W’lık 5 uydu hoparlör YAZIO GIGAWORKS G550W 5+1 SPEAKER DA ZATEN BU YÖNE ONU GEÇMESİ İMKANSIZZ KAFA BİLE TUTAMAZ SONUÇTA BU GİGA 671 YTL

70 Watts RMS her kanal için (7 kanal) YAZIO GIGAWORKS S750 7.1 SPEAKERDA ZATEN BNU GEÇMESİ AMKANSIZ BU Bİ 7+1

LOGITECH X-540 70W 5+1 SPEAKER DAHA PAHALI AMA BU SONY ONUDA SOLLUYOR NASI BİŞEY BU YAWW CANAWAR OLACAK HERHALDE :D

ARTIK PATLATMIYIM SİZİ RESİMLERE GELELİM
    AMA SADECE 1 RESİM WAR DAHA SONRA BULURSAM YADA ALIRSAM EKLİCEM RESİM

BU ALETTİR NELER DÜŞÜNÜYOSUNUZ ACEP BENCE LOGİTECH X540 I GEÇECEK GİBİ

• ARKADAŞLAR BİDE BOYUTU KİLOSUNU FLN BULDUM AMA YABANCI Bİ DİL BİZE ÇEVİRCEK BİRİ VARDIR MUTLAKA VERİYORUM ARKADAŞLAR

Výkon RMS:
    Satelity: 5 x 5 W
    Subwoofer: 25 W

Velikost měniče:
    Staletity: 57 mm
    Subwoofer: 120 mm

Frekvenční rozsah:
    30 Hz - 20 kHz

Impedance:
    Satelity: 4 Ohmy
    Subwoofer: 8 Ohmů

Konektory:
    Vstup pro stereo a prostorový zvuk,
    Výstup pro sluchátka

Ovládač:
    Zapnutí, regulace hlasitosti, basů,vyvážení středového a zadních reproduktorů, přepínání mezi stereo a prostorovým zvukem
    Kabel 2 m

Rozměry:
    Subwoofer: 163 x 301 x 267 mm
    Satelity: 98 x 84 x 98 mm (na zdi)
    Satelity: 98 x 84 x 124 mm (na stole)
    Ovladač: 50 x 99 x 140

Hmotnost:
    Subwoofer: 4,2 kg
    Satelit: 294 g
    Ovladač: 134 g
  • hangi dil bu kardeşim ya...
    nerden buldun...
  • SUB BASS ÇIKIŞI :25 W
    UYDULARIN ÇIKIŞ GÜCÜ:5 W
    HOPARLOR BIRIMI : 57
    HOPARLOR BIRIMI SUBWOOFER : 120
    FREKANS ARALIĞI:30 Hz - 20 kHz
    HOPARLOR EMPEDANSI : UYDULAR :4 SUB BASS :8 OHM
    KULAKLIK JAKI VAR FALAN FİLAN UZUN KABLO BOY
    UTU 2 METREYİ BULUYORMUŞ IRIM KIRIM
  • SAOLUN ARKADAŞLAR ACİBA BU ALET DUVARA MONTE EDİLME OLAYINA GİRERMİ

OLMADI KARE ŞEKLİNDE MARANGOZDAN KUTU KESTİCEM DUVARA MONTE EDİP ONA KOYACARIM ÖLE DAHA HOŞ OLUR GALİAB BİDE HOPERLÖR BOYUTU KÜÇÜKYA ŞIK Bİ ŞEY OLUR NE DERSİNİZ BU KONUDA ARKADAŞLAR MUHTEMELEN MONTE OLMUYODUR BEN ALIRSAM BÖLE YAPICAMM
  • Ayaklar satılıyor kutu olayına girme sistemi bozma bence uydularıda tavana astınmı bir anlamı yok zaten yerden 60 cm yukarıda olması makul
  • BOYUT 2 METRE AZ AMA DEĞİLMİ UZATMA KOBLOSU LAZIM BANA 5 METRE FLN BELKİDE 6 METRE KABLO LAZIM BU ŞEKİLDE UZATMA KABLOLARI KAÇ PARAYA GELİR BİLEN WARMI BİDE ALETE YORUM YAPMAMIŞSINIZ BEKLİYORUM YORUMLARI GÖRÜŞLERİM DOĞRUMU SİZCE KUTU DERKEN Bİ KUTU KESTİRİP İÇİNİNE UYDU KOYCAM YANİ ANLAYTAMADIM AMA Bİ KUTUYA DURMASI İÇİN KOYCAM SADECE __! BU ŞEKİLDE Bİ ŞEY OLACAK GALİBA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ř€ẄoL£Я -- 23 Ekim 2007; 2:10:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BİDE BENİM LAPTOPTA NASIL SES WERİR ORASIDA MAKUL ARKİLER DELL İNSPIRON 6000 AMA HERHALDE İİ SES WERİR TEK ÇIKIŞLA TAKIM BEN
  • Metresi 0.50 kuruş 6 metre alsan 3 ytl yapar
  • AMA NERDE BULCAM BEN ESKDEYİM UFACIK KULKLIK UZATMA KABLOSU YARIM METRE BİŞEY 1 YTL YAW BUDA 6 YTL YAPAR KOLON BAŞI BANA PAHALIYA PATLAR BU KADAR KABLO 6X5: 30 YTL EDER EE DAHA LAPTOPTAN SURROUND SES ALMAK İÇİN KABLO FLN LAZIM BANA BAYA PAHALI OLACAK AMA HALA 1 İNSAN BİLE NE DÜŞÜNÜYO ALET HAKKINDA YAZMAMIŞ
  • Magnet TypeFerriteMagnetic ShieldYesAudio AmplifierExternalConnectivity TechnologyWiredRecommended PlacingWall-mountable

BÖYLE BİŞEY BULDUMARKADAŞLAR NE DEMEK İSTİYO ACİBA
    BİDE BU WAR TABİ

Serious gamers require serious audio capabilities, and the SRS-D511 model delivers with an all-encompassing system for "play" time. Armed with Dual Surround Sound, the satellite speakers are easily wall-mountable to maximize the Surround Sound effect. The system includes two input capabilities - one for the PC or portable audio player and another for the stereo, PC sound card or PC surround sound box. It includes a 120 mm subwoofer and 57 mm satellites, and can be manipulated with a separate controller.
  • quote:

Orjinalden alıntı: byonr

AMA NERDE BULCAM BEN ESKDEYİM UFACIK KULKLIK UZATMA KABLOSU YARIM METRE BİŞEY 1 YTL YAW BUDA 6 YTL YAPAR KOLON BAŞI BANA PAHALIYA PATLAR BU KADAR KABLO 6X5: 30 YTL EDER EE DAHA LAPTOPTAN SURROUND SES ALMAK İÇİN KABLO FLN LAZIM BANA BAYA PAHALI OLACAK AMA HALA 1 İNSAN BİLE NE DÜŞÜNÜYO ALET HAKKINDA YAZMAMIŞ

Bende eskişehirdeyim aşağıdaki resimdeki kablolar bana toplam 10 YTL ye falan mal oldu. Ses sisteminin kendi kabloarı ziyan olmasın orda burda dolanırken ezilmesin diye 4 tane ayaklık vardı bende onlara sabitledim hep sadece uzatma kablosunu ayaklıklara kadar götürüp bağlıyorum iş bitiyor.

Mavi olanları hazır aldım çift şekildeydi 7,5 YTL altn kaplama sanırım uçları. Ben onları ortadan ikiye ayırdım tek tek kullanıyorum.

Diğer spiral olanları ise ben yaptım. Bir erkek bir dişi tosfiş alıyorsun. Bide kaliteli ses kablosu alıyorsun işlem tamamdır

Bunları aldığım yer Esnaf sarayının yanındaki KUTLU elektronik. Herşeyimi ordan alırım. 4 Tane ayaklık aldım bide iki kutu bir kutuda iki tane var. 25 ytl ye falan aldım.

Bunlar da ayaklıklarım, monitör hiç yakışmıyor biliyorum ama ne yapayım lcd alamadım daha. Biraz daha bekliyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Ekim 2007; 11:41:15 >

• KARDEŞ PEKİ KABLOLARI NERDEN ALDIN BİDE SENİN SİSTEMDE GÜZELMİŞ CREATİVE GALİBA
  • YADA ARKDAŞIM O SİPİRALLİDEN BANADA YAPALIM YAW MALİYETİ NE OLUYO 2 METRE KENDİSİ 2 METRE LAZIM BANA 2 TANE 6 METRE LAZIM 2 TANE KAÇA GELİR
  • quote:

YADA ARKDAŞIM O SİPİRALLİDEN BANADA YAPALIM YAW MALİYETİ NE OLUYO 2 METRE KENDİSİ 2 METRE LAZIM BANA 2 TANE 6 METRE LAZIM 2 TANE KAÇA GELİR

ya alalı oluyo baya unuttum kaça olduğunda ucuza geldi yani ya. öyle pahal bişey dğeil. Benim sistem de creative.

O spiraller aslında düz kablo O şekli ben verdim onlara. Bende bitane demir vardı kabloları yapınca baktım kısa alanda olanlar kalabalık yapıo, dedeim bunu demire sarayım beklesin biraz öyle sonra çıkarttım bu haldeydi Baktım şekil oldu hem

Bak Esnaf sarayının sol tarafında kalıyor hani A kapısı B kapısı falan dio ya yanda da çıkışları var hatta taksi durağı falan var. Orda Kutlu elektronik yazıyor kocaman bir elektronikci. Onlara söyle B mavi hazırlardan da vardır kesin ellerinde. Yoksa da yaptıttırabilirsin

• AMA AYIP OLUYO ARKADAŞLAR KİMSE YORUM YAPMICAKMI ALETE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ř€ẄoL£Я -- 23 Ekim 2007; 19:43:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

AMA NERDE BULCAM BEN ESKDEYİM UFACIK KULKLIK UZATMA KABLOSU YARIM METRE BİŞEY 1 YTL YAW BUDA 6 YTL YAPAR KOLON BAŞI BANA PAHALIYA PATLAR BU KADAR KABLO 6X5: 30 YTL EDER EE DAHA LAPTOPTAN SURROUND SES ALMAK İÇİN KABLO FLN LAZIM BANA BAYA PAHALI OLACAK AMA HALA 1 İNSAN BİLE NE DÜŞÜNÜYO ALET HAKKINDA YAZMAMIŞ

Bende eskişehirdeyim aşağıdaki resimdeki kablolar bana toplam 10 YTL ye falan mal oldu. Ses sisteminin kendi kabloarı ziyan olmasın orda burda dolanırken ezilmesin diye 4 tane ayaklık vardı bende onlara sabitledim hep sadece uzatma kablosunu ayaklıklara kadar götürüp bağlıyorum iş bitiyor.

Mavi olanları hazır aldım çift şekildeydi 7,5 YTL altn kaplama sanırım uçları. Ben onları ortadan ikiye ayırdım tek tek kullanıyorum.

Diğer spiral olanları ise ben yaptım. Bir erkek bir dişi tosfiş alıyorsun. Bide kaliteli ses kablosu alıyorsun işlem tamamdır

Bunları aldığım yer Esnaf sarayının yanındaki KUTLU elektronik. Herşeyimi ordan alırım. 4 Tane ayaklık aldım bide iki kutu bir kutuda iki tane var. 25 ytl ye falan aldım.

Bunlar da ayaklıklarım, monitör hiç yakışmıyor biliyorum ama ne yapayım lcd alamadım daha. Biraz daha bekliyecem

BİLİYORUM ORAYI BU ALETE GÖRE AYAKLIK WARMIDIR UYARMI FLN CEVAP YAZIN YARDIM PLS

• yalnız sen biraz geç farketmişsin ürün yaklaşık 3 haftadır ankarada satışta ve gereksiz pahalı ve ses kalitesi de bi o kadar kötü bir sistem...hemen hemen bütün büyük teknoloji mağazalarında var bu sistem ve basslar rezalet belli seviyeden sonra inanılmaz distorsiyona giriyor...hiç yanaşma
    bence subwooferın bass-frekansı çok yüksek ve kullanılan wooferın çapı çok küçük....başka markalara bak o fiyata çok daha iyileri var..
  • Ayaklıkları da kutlu elektronikden aldım. ARkasında duvara asma yeri olan tüm uydular için kullanılabilen bir ayaklık. ÖZel bi vida sistemi var yaylı duvara asar gibi asıyorsun sonra yay vidayı geri çekiyor ve sıkıştırıyor aynı duvarda durur gibi duruyor İlk baş çiftini 21 e aldım son bir kutu kalmıştı sonra sipariş verdim ikinci kutuyu 24 den aldım adamlar 21 olmaz yaa yanlış vermişizdir dedi
  • arkadaşım bence bu sistem logitech x540 a 5 basar ama sen dinlemişsin bide eskişehirde yok yaw ne teknolojix ne teknosa bimeks vs vs var ama hiç birinde yok ama eğer çok kötü dersen almam ama düşün en ii sesi wercen telefon sonye. bunların ses sistemini sony yapıyor bana göre çok ii ama sen ne diyosun o önemli bi kaç yorumuna baktım herkes iyi diyo 5 üzerinden biri 5 biri 4 wermiş memnunlar rica etsem bi gün birass araştırsan bana çok ii bas lazım vede temiz ses bu sistem ii bişeye benzio amma emin değilim sen bunu deyince ii ce soğdum bide fiyatı ne durumda ama kardeş gerçekten samimi söyle alıcam kısmetse bu sistemi(inşallah)yardım pls
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.