Şimdi Ara

sony str 495 ikinci el alınabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba çok fazla param olmadığı için ikinci el bir sony str 495 i 160 tl ye buldum.buna yavaş yavaş kolonlar ve subwofer alarak 5+1 haline getireceğim.birde elimde eski sony müzik setime ait 2 adet 100 watlık wooferlı kolon mevcut 5+1 alana kadar beni idare edermi?bu amfi nasıldır.teşekkürler.

• Bende 2003 yılından beri 485 kullanıyorum alacağın amfi sağlamsa sorun yaşamazsın aşırı kaliteli olmasada yinede ortalama kalitede bir ses alırsın.
  • sağlam ise 160 tl kesinlikle eder diyebilirim,
    3-4 sene kullanmıştım, sinema performansı gayet tatmin eder, stereo biraz zayıftır.
    tek optik tek coax dijital girişi vardır, bunu dikkate alın.
  • iyi fiyat
    temiz ve sağlamsa alınabilir
  • birde 450 tl ye sony 940 qs ve 2 tannoy la birlikte olan ikinci el buldum.bu cihaz nasıldır?
  • Gayet iyi bir fiyat,cihaz temiz ve sorunsuz ise alınabilir.. Sinema performansı yeterlidir ve stereo performansı da bir avr'ye göre kötü sayılmaz (stereo mod da 80x2=160 watt r.m.s çıkış sağlar)
  • 495 imi kardeşime verdim,vereli de bayağı oldu ama ama hala sorunsuz şekilde çalışıyor.amacın sinema ağırlıklı kullanmak ise hiç düşünmeden al,tabi cihaz arızalı v.s. değilse.müzik içinse çok şeyler beklemezsen seni idare eder derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatlidede

birde 450 tl ye sony 940 qs ve 2 tannoy la birlikte olan ikinci el buldum.bu cihaz nasıldır?

QS serisi kaliteli bir seridir Tannoy kolonlarda sorun yoksa 2si için fena fiyat değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.