Şimdi Ara

Sony STR-DA1200ES RECEIVER (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
378
Cevap
0
Favori
64.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • str-de598 ile stereo performansları hemen hemen aynı
    seste pek farklılık göremedim
    biraz daha iyi olabileceğini umuyordum ama öyle olmadı
    belki sinema performansı iyidir
    ama böyle bir amfiden bu kadar dip gürültü çok ilginç

artıları da var tabiki
    mesela daha güçlüdür, orasını bilemem denemek lazım
  • arkadaşlar ben şunu gerçekten çok merak ediyorum! profosyonel anlamda amfi kullanıcıları(str) nedense yaptığım araştırmalarda genelde sony kullanmıyolar bunun yerine onkyo-denon-yamaha vb... cihazlar kullanıyo!
    bunun nedeni nedir bilen varmı? sony amfiler genelde başarısızmı? neyleri - ki hep arka planda kalıyo gerçekten çok merak ediyorum; kaldıki en son serisi olan sony str da5400es bile konuşulmuyo kesinlikle bir tavsiyesi yok
    sebebi nedir anlamadım örn;bu modelde
    1:ses formatları açısından eksik olan varmı?
    2:genel ses sinema müzik performansı nsl?
    3:sony amfiler genelde tercih edilmemesinin genel bir sebebi varmı karakterslik ve ses rengi açısından?

bu günlerde ht den str amfilere geçmek istyen birisi olarak;bu yazmış olduğum sorulara cvp larınızı bekliyorum
    teşekkürler...
  • profesyonel amfi kullanıcısı diye bir şey olmaz sanırım
    zevkler çok farklı olabiliyor
    ben onkyo ve pioneer bir kaç modelini de kullandım
    ama stereo seslerini sevmedim
    diyeceksiniz ki sinema amfisinde stereo keyifli olmaz
    bizimde aradığımız odur
    hem sinema amfisi olacak hemde bir miktar stereo keyif verecek
    yoksa kullandığım amfileri sinema performansları kötü değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

profesyonel amfi kullanıcısı diye bir şey olmaz sanırım
    zevkler çok farklı olabiliyor
    ben onkyo ve pioneer bir kaç modelini de kullandım
    ama stereo seslerini sevmedim
    diyeceksiniz ki sinema amfisinde stereo keyifli olmaz
    bizimde aradığımız odur
    hem sinema amfisi olacak hemde bir miktar stereo keyif verecek
    yoksa kullandığım amfileri sinema performansları kötü değil

profosyonel anlamda derken;maddi, donanım, bilgi, gibi gereksinimleri "üst"düzeyde kullananlar açısından söylemştim ancak benim asıl öğrenmek istediğim genelde sizde öyleymissinizneden sony amfiler hep arka planda? sizde kullanmamışsınız tercih olmamasındaki genel sebep ne?bu aradada(sony str da5400es) ile ilgili yorum ve görüşlerinizi bekliyorum saygılar...

• bir eksi özelliği daha yazayım
    amfi boşta iken parazit sesleri yapıyor
    mouse oynatınca cızırtı çıkıyor
    ayrıca coaxiel girişlere bir cihaz takılı olduğu sürece ince keskin bir ses çıkıyor sürekli
    bağlı olan aletlerin cızırtılarını çıkarıyor
    ben bu amfiyi hiç sevmedim
    eski amfilerle aynı bağlantıları kullanıyordum en ufak bir parazit duymamıştım
    fakat bunda malesef aşırı sesler var
    bu şase sesleri böyleyse eğer çekeceğimiz var demektir
  • quote:

bir eksi özelliği daha yazayım
    amfi boşta iken parazit sesleri yapıyor
    mouse oynatınca cızırtı çıkıyor
    ayrıca coaxiel girişlere bir cihaz takılı olduğu sürece ince keskin bir ses çıkıyor sürekli
    bağlı olan aletlerin cızırtılarını çıkarıyor
    ben bu amfiyi hiç sevmedim
    eski amfilerle aynı bağlantıları kullanıyordum en ufak bir parazit duymamıştım
    fakat bunda malesef aşırı sesler var
    bu şase sesleri böyleyse eğer çekeceğimiz var demektir

bu eksi yönler 5400 ile ilgilimi tam anlayamadımda?eğer öyleyse vahhhki vahhh çünkü bir önceki kullandığım ht-ddw670 modelindede vardı amfi boştayken sürekli bir vınıltı geliyodu!şimdi ht ddwg800 kullanıyorum bundada kolonlarda en ufak vınıltı yokta amfi kapalıyken woofer açıksa yada açık olunca amfi kapalıyken wooferden vınıtlı geliyor amfi açılınca gidiyor sorun hangisinde anlıyamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 21 Şubat 2009; 19:24:08 >

• belki kullanıma bağlıdır
    ben digiturk, dvd player, ve x-fi ses kartını digital bağlıyorum
    ayrıca digiturkü stereo olarak ve yine x-fi ses kartını 7.1 olarak bağlıyorum

sorun 5400 ile ilgili değil ama aynı seri o yüzden bir şey diyemem
    bende bundan önce str-de598 kullanıyordum onda hiç bir problem yoktu sesi sona açınca çok az şırıltı oluyordu o kadarda olacak
    kullandığım 20-25 senelik sony stereo amfide ise zerre kadar ses yoktu
    ama bu 1200es malesef o konuda oldukça kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuxeses

arkadaşlar ben şunu gerçekten çok merak ediyorum! profosyonel anlamda amfi kullanıcıları(str) nedense yaptığım araştırmalarda genelde sony kullanmıyolar bunun yerine onkyo-denon-yamaha vb... cihazlar kullanıyo!
    bunun nedeni nedir bilen varmı? sony amfiler genelde başarısızmı? neyleri - ki hep arka planda kalıyo gerçekten çok merak ediyorum; kaldıki en son serisi olan sony str da5400es bile konuşulmuyo kesinlikle bir tavsiyesi yok
    sebebi nedir anlamadım örn;bu modelde
    1:ses formatları açısından eksik olan varmı?
    2:genel ses sinema müzik performansı nsl?
    3:sony amfiler genelde tercih edilmemesinin genel bir sebebi varmı karakterslik ve ses rengi açısından?

bu günlerde ht den str amfilere geçmek istyen birisi olarak;bu yazmış olduğum sorulara cvp larınızı bekliyorum
    teşekkürler...

Denon, Onkyo, Rotel, Harman Kardon vs.vs. gibi markalar sadece audio ve vision ile ilgilendikleri için olsa gerek, daha bilinçli tüketicilerin öncelikli tercihleri oluyor. Sony'nin başarılı ürünleri olduğunu okusamda benimde çevremde bu anlamda kullanan olmadığı gibi akla gelen ilk değil son markalardan biri olduğunuda kendi gözlemlerim için söyleyebilirim. Bu biraz markanın konumlanması ile ilgili bir şey olsa gerek. Diğer sorularınıza dinlemeden cevap vermek mümkün değil. Sizede dinlemeden, karşılaştırmadan almamanızı öneririm. Sony ile ilgili bir sıkıntınızda, amfiyi aldığınızda hengi hoparlörlerle daha iyi olacağına dair bir tavsiye almanız, ürünü kullanan olmadığı için zor olacak bunu keşfetmekte tamamı ile size kalacaktır.

• "altanpsx" sizin gibi bu konuya gönül vermiş tecrübeli, bilgili, üstatın bilgisi benim için çok önemli
    yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla av recevier seçimim sony ile olmaması yönünde;kaldıki kendiniz deneyip tercih edin diyosunuz ben ank oturuyorum media markt.electro world gibi yada bir kaç küçük mağzalarda deneme şansımız oluyor! mağzalarda genelde hep karadüzen kurulu olduğu için sistemler gerçekten iyiyi nsl ayırt edecem? ve ertık sony sevdasından geçip net den araştırma yaptığım kadarıyla bir kaç model buldum
    hem böylece sizin önereceğiniz ürün real olcak ve yani ben artık "şu" model iyidir önerileri istiyorum ve bazı kriterlerim şu yönde kaliteli ses vermesi,ses formatları,bağlanabilirlik,genel kalite,müzik ve sinemada genel kalite,vb şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim;
    onkyo(tx-sr876/tx-nr906/pr-rc886) denon(avr-4308cı/avr-3808cı/avr-2809cı) yamaha(rx-v3900/rx-v1900/rx-v765) piooner(sc-lx90/sc-lx81/vsx-lx70/sc-lx71) fiyatlarını bilmiyorum!
    benim verebilceğim max 3,500-3,600 tl dir

• quote:

"altanpsx" sizin gibi bu konuya gönül vermiş tecrübeli, bilgili, üstatın bilgisi benim için çok önemli
    yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla av recevier seçimim sony ile olmaması yönünde;kaldıki kendiniz deneyip tercih edin diyosunuz ben ank oturuyorum media markt.electro world gibi yada bir kaç küçük mağzalarda deneme şansımız oluyor! mağzalarda genelde hep karadüzen kurulu olduğu için sistemler gerçekten iyiyi nsl ayırt edecem? ve ertık sony sevdasından geçip net den araştırma yaptığım kadarıyla bir kaç model buldum
    hem böylece sizin önereceğiniz ürün real olcak ve yani ben artık "şu" model iyidir önerileri istiyorum ve bazı kriterlerim şu yönde kaliteli ses vermesi,ses formatları,bağlanabilirlik,genel kalite,müzik ve sinemada genel kalite,vb şimdiden önerileriniz için çok teşekkür ederim;
    onkyo(tx-sr876/tx-nr906/pr-rc886) denon(avr-4308cı/avr-3808cı/avr-2809cı) yamaha(rx-v3900/rx-v1900/rx-v765) piooner(sc-lx90/sc-lx81/vsx-lx70/sc-lx71) fiyatlarını bilmiyorum!

Gönül vermiş çok doğru ama, bilgili, tecrübeli, üstat pek doğru değil. Ben sadece bu işe gönül vermiş bir kullanıcıyım o kadar.

Sony i önermiyor değilim sadece ben hiç dinlemedim, çevremdede kullanan yok diyorum. 1200 es modeli ödül üstüne ödül almış bir model. Kötü demem mümkün değil ama dinlemedim o yüzden bilmiyorum.

Ben 876 onkyo kullanıyorum. Güçlü ve hakim bir amfi. Ses Yamaha ya göre daha mat daha donuk daha heyecansız. Stereo performansı kötü olmakla birlikte bir avr için fena değil.

Yamaha 663-863 ve 1900 dinledim. Hepsinin sinema performansı Onkyo ya göre daha parlak, daha canlı. Stereo performansı kötü. 1900 ün stereo performansı nispeten yamaha modelleri içinde bence daha iyiydi.

Denon 3808 dinledim. Bana sinema performans çok ama çok donuk gelmişti, Stereo performansı Onkyo ya benziyordu ancak genel anlamda kontrollü hatta fazla kontrollü bir amfi bu yüzden benim bu gurupta en az beğendiğimdi. Bir heyecan olmalı dinlenen amfide.

Pioneer dinlemedim ama beğenilen modelleri var. Ancak ben önyargılıyım ve bir Pioneer ın benim evime girmesi için fazlaca ikna olmam gerek. Eminim iyi modelleri vardır. Whathifi dergisi bir modelini öve öve bitiremediği gibi, öneri sisteminde sürekli duruyor. Dinlemek lazım.

Yalnız bu dinletilerin hepsi B&W hoparlörle yapıldı. Başka hoparlörle başka sonuçlar çıkabilir. Bu yüzden bence bir anlamda amfi tercihlerinizi daralttınız, atık birazda hoparlör çelşitlerine yoğunlaşın.

Ayrıca Ankara da benim bile bildiğim hifi mağazaları var. Biraz intertte araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

quote:

"altanpsx" sizin gibi bu konuya gönül vermiş tecrübeli, bilgili, üstatın bilgisi benim için çok önemli

Gönül vermiş çok doğru ama, bilgili, tecrübeli, üstat pek doğru değil. Ben sadece bu işe gönül vermiş bir kullanıcıyım o kadar.

Sony i önermiyor değilim sadece ben hiç dinlemedim, çevremdede kullanan yok diyorum. 1200 es modeli ödül üstüne ödül almış bir model. Kötü demem mümkün değil ama dinlemedim o yüzden bilmiyorum.

Ben 876 onkyo kullanıyorum. Güçlü ve hakim bir amfi. Ses Yamaha ya göre daha mat daha donuk daha heyecansız. Stereo performansı kötü olmakla birlikte bir avr için fena değil.

Yamaha 663-863 ve 1900 dinledim. Hepsinin sinema performansı Onkyo ya göre daha parlak, daha canlı. Stereo performansı kötü. 1900 ün stereo performansı nispeten yamaha modelleri içinde bence daha iyiydi.

Denon 3808 dinledim. Bana sinema performans çok ama çok donuk gelmişti, Stereo performansı Onkyo ya benziyordu ancak genel anlamda kontrollü hatta fazla kontrollü bir amfi bu yüzden benim bu gurupta en az beğendiğimdi. Bir heyecan olmalı dinlenen amfide.

Pioneer dinlemedim ama beğenilen modelleri var. Ancak ben önyargılıyım ve bir Pioneer ın benim evime girmesi için fazlaca ikna olmam gerek. Eminim iyi modelleri vardır. Whathifi dergisi bir modelini öve öve bitiremediği gibi, öneri sisteminde sürekli duruyor. Dinlemek lazım.

Yalnız bu dinletilerin hepsi B&W hoparlörle yapıldı. Başka hoparlörle başka sonuçlar çıkabilir. Bu yüzden bence bir anlamda amfi tercihlerinizi daralttınız, atık birazda hoparlör çelşitlerine yoğunlaşın.

Ayrıca Ankara da benim bile bildiğim hifi mağazaları var. Biraz intertte araştırma yaparsanız bulabilirsiniz.

yazmış olduğum amfi çeşitlerininin bir çoğunu dinlemiş ve yorum getirebiliyosanız bu işde bilgi,tecrübe ve üstat konumuna şimdi olmasada yıllar sonra olacağınız belli;bu nedendendirki verdiğiniz aydınlarıcı ve açıklayıcı cvp lar için çok teşekkür ederim burda yazdığım bir kaç modelide kendim dinledim ve hepside nedendir bilinmez evimdeki sesden çok daha cazip geliyo! ozaman benim yapmam gereken 5400 ü dinleyip veya kullananlardan fikir almak olcak ancak bu şekilde amfi sorununu çözebilirim hoparlör işinede gelince bahsi geçen b&w-ve jbl es serilerini düşünüyorum

• illa 5400 alacaksınız yani
    öncelikli kullanım amacınız nedir
    mesela bir örnek vereyim
    5400 ün görüntü iyileştirme veya yükseltme başarısı çok iyidir
    kullanılan işlemcileri kalitelidir
    s-video ve composite girilen görüntüyü 1080p ye yükselttiğini yazıyor
    bu özellik size yarayacak mı
    bende 1200 ile 2400 arasında kaldım aradaki farkın hdmi den ses iletmekten başka olmadığını öğrendiğim için 2400 almadım
    çünkü hdmi den ses iletimi bana hiç yaramıyor
    hatta bana hdmi de gereksiz
    bu gibi ayrıntıları düşünün bence

bir ekleme yapayım
    bu işler tabiki imkan meselesidir
    para sıkıntısı olmasaydı gider pioneer SC-09TX alırdım mesela yada başka pahalı marka/model
    ama olmayınca böyle ince eleyip sık dokumak gerekiyor

quote:

yazmış olduğum amfi çeşitlerininin bir çoğunu dinlemiş ve yorum getirebiliyosanız bu işde bilgi,tecrübe ve üstat konumuna şimdi olmasada yıllar sonra olacağınız belli;bu nedendendirki verdiğiniz aydınlarıcı ve açıklayıcı cvp lar için çok teşekkür ederim burda yazdığım bir kaç modelide kendim dinledim ve hepside nedendir bilinmez evimdeki sesden çok daha cazip geliyo! ozaman benim yapmam gereken 5400 ü dinleyip veya kullananlardan fikir almak olcak ancak bu şekilde amfi sorununu çözebilirim hoparlör işinede gelince bahsi geçen b&w-ve jbl es serilerini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratTURAN1977 -- 22 Şubat 2009; 18:25:53 >

• quote:

illa 5400 alacaksınız yani
    öncelikli kullanım amacınız nedir
    mesela bir örnek vereyim
    5400 ün görüntü iyileştirme veya yükseltme başarısı çok iyidir
    kullanılan işlemcileri kalitelidir
    s-video ve composite girilen görüntüyü 1080p ye yükselttiğini yazıyor
    bu özellik size yarayacak mı
    bende 1200 ile 2400 arasında kaldım aradaki farkın hdmi den ses iletmekten başka olmadığını öğrendiğim için 2400 almadım
    çünkü hdmi den ses iletimi bana hiç yaramıyor
    hatta bana hdmi de gereksiz
    bu gibi ayrıntıları düşünün bence

bir ekleme yapayım
    bu işler tabiki imkan meselesidir
    para sıkıntısı olmasaydı gider pioneer SC-09TX alırdım mesela yada başka pahalı marka/model
    ama olmayınca böyle ince eleyip sık dokumak gerekiyor

quote:

ayrıntıları okadar çok düşünüyorumki ondan zaten işin içinden çıkamadım genel amacım sinema olcak! ve bütün cihazlarımı hd olarak bağlıyacam 6 girişi var çıkışıda lcd ye bağlıyacam helen 5400 diye israr etmiyorum aslında bugün media markt a gittim çeşit kalmamış ve yıllardan beri hep sony kullanandığım için bir aşınalıkta var tabii ve forumlarda verilen cvp larda aslında istikrarlı bir amfi modeli alamadım sonuç olarak istediğim şartları yazmama rağmen şu model tam size göre yada şu genel beğenimde gibi cvp lar alamadım ama şunu öğrendim avr lerde sony pek tercih edilmiyor yada kullanıcısı az!ama kötü anlımınada gelmez sonuçta 5400es ödüllü bir ürün ve ank de bir çok sony bayisi var belki deneme şansınıda bulurum artık stereo performansını deneyince öğrenecem artık bunların sonucunda avr seçimimi tamamlamayı düşünüyorum

• 5400 es al pişman olmazsın mediada bizzat 1 saat boyunca test ettim çeşitli şarkılarda son sese kadar kökledik hiç bir problem hışırtı patırdı kütürtü seste bozulma bassta azalma yok aynı kalitede net bir ses veriyordu kolonlarda sonydi sony ss x90ed modeli idi kolonlarda müthişti amfide 5400 es alıp memnun kalmazsan o segmentteki pioneerdanda memnun kalmayabilirsin söleyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bowers wilkins

5400 es al pişman olmazsın mediada bizzat 1 saat boyunca test ettim çeşitli şarkılarda son sese kadar kökledik hiç bir problem hışırtı patırdı kütürtü seste bozulma bassta azalma yok aynı kalitede net bir ses veriyordu kolonlarda sonydi sony ss x90ed modeli idi kolonlarda müthişti amfide 5400 es alıp memnun kalmazsan o segmentteki pioneerdanda memnun kalmayabilirsin söleyeyim

ohhhh ya valla kerdeş çok saolasın ilk defa kesin bir cvp geldi testlerden iyi sonuç çıkmasına çok sevindim dünde ben media ya gittim etlik forumdakine! çeşit kalmamış göremedim orda zaten benim istediğim sinemada şöyle deteylı,kaliteli bir ses stereo dada ne dinlersem dinleyim"lambalı amfiler"kadar olması zaten imkansızda hani iyi ses veresin ses bozulmasın memnun kalayım istiyom araştıtırmaya devam ilk gördüğüm yerde bende test edip almayı düşünüyorum
    cvp için teşekkürler...

• sayın bowers wilkins, yanlış anlamayın
    5400 ün kalitesini onaylamak için yüksek ses testi biraz basit olmadı mı
    cihaz zaten üst sınıf
    keşke daha karmaşık ve ağır olan testler yapsaydınız (mesela görüntü iyileştirme) onların sonuçlarını yazsaydınız
  • quote:

sayın bowers wilkins, yanlış anlamayın
    5400 ün kalitesini onaylamak için yüksek ses testi biraz basit olmadı mı
    cihaz zaten üst sınıf
    keşke daha karmaşık ve ağır olan testler yapsaydınız (mesela görüntü iyileştirme) onların sonuçlarını yazsaydınız

tabi bunun cvp nı "bowers wilkins" verirse daha iyi olurda görüntü konusunda sıkıntı çekeceğimi düşünmüyorum çünkü şu anda kullandığım "wg800" den lcd tv me "kdl-40l4000" görüntü aktarıyorum kaynak "ns708h" sonuç çok iyi diyebilirm benim asıl merek ettiğim ses performansı olcak oda arkadaşın testinden olumlu geçmiş inşallah bende aynı sonuçları alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 23 Şubat 2009; 20:38:50 >

• dostum bizim topikte sana cevap yazıyorum,haberin ola.çift baskı olmasın
  • quote:

quote:

5400 es al pişman olmazsın mediada bizzat 1 saat boyunca test ettim çeşitli şarkılarda son sese kadar kökledik hiç bir problem hışırtı patırdı kütürtü seste bozulma bassta azalma yok aynı kalitede net bir ses veriyordu kolonlarda sonydi sony ss x90ed modeli idi kolonlarda müthişti amfide 5400 es alıp memnun kalmazsan o segmentteki pioneerdanda memnun kalmayabilirsin söleyeyim

ohhhh ya valla kerdeş çok saolasın ilk defa kesin bir cvp geldi testlerden iyi sonuç çıkmasına çok sevindim dünde ben media ya gittim etlik forumdakine! çeşit kalmamış göremedim orda zaten benim istediğim sinemada şöyle deteylı,kaliteli bir ses stereo dada ne dinlersem dinleyim"lambalı amfiler"kadar olması zaten imkansızda hani iyi ses veresin ses bozulmasın memnun kalayım istiyom araştıtırmaya devam ilk gördüğüm yerde bende test edip almayı düşünüyorum
    cvp için teşekkürler...

Sn. yuxeses,

Lambalı amfiler, hifi, avr hepsi birbirine karışmış. Yanlış anlamayın eleştirmek için söylemiyorum ama, bence bir süre daha hifi ve sinema sistemi konusunda bilgi topladıktan sonra alışverişinizi yapın. Bunları kim size öğretiyorsa bayağı bir kafanızı karıştırıyor olmalı.

Amfi içinde kesin tavsiye istiyormuşsunuz. Şöyle diyelim, bundan sonra sadece kırmızı çorap giyin. Amfi olarakta Arcam AVR 350 alın. (ilk öneriyi ne kadar anlamlı buluyorsanız, amfi öneriside o kadar anlamlı)

• quote:

Orjinalden alıntı: altanpsx

quote:

quote:

cvp için teşekkürler...

Sn. yuxeses,

Lambalı amfiler, hifi, avr hepsi birbirine karışmış. Yanlış anlamayın eleştirmek için söylemiyorum ama, bence bir süre daha hifi ve sinema sistemi konusunda bilgi topladıktan sonra alışverişinizi yapın. Bunları kim size öğretiyorsa bayağı bir kafanızı karıştırıyor olmalı.

Amfi içinde kesin tavsiye istiyormuşsunuz. Şöyle diyelim, bundan sonra sadece kırmızı çorap giyin. Amfi olarakta Arcam AVR 350 alın. (ilk öneriyi ne kadar anlamlı buluyorsanız, amfi öneriside o kadar anlamlı)

hımmm biraz fazla yüklenilmiş mi ne yada sizlerin canını sıkacak netür bir davranışım oldu?evet yanlış bilgiler olabilir aranıza katıltıktan sonra yazdığım yazılara bakarsanız hep ucu açık kesin cvp lar yada kesin öneriler deyil! zaten bu siteye üye olmamdaki ilk sebep düzgün bilgi alış verişi yapmak! kaldıki daha başlardan böyle sert sitemli cvp lar almak bu sitedeki üyelerin nekadar öğretici yerteneğine sahip oldukları hususunda kafamda soru işaretleri oldu evet amacım bir avr almak onuda bugüne kadar yazışmalarımızdan yola çıkarak 5400es te karar verdim tekrardan ve ayrıca bugüne kadar vermiş olduğunuz cvp lar içinde tekrar teşekkü erderim... hi-fi konusunda ne gibi bir yanlış açıklamam olmuş? ayrıca hiçbir yerde hi-fi istiyorum gibi bir şey yazmadım orda ben sadece nazicane hi-fi konusundaki bilgimi aktarmaya çalıştım ve yanlışım varsada düzeltin dedim ve syn"altanpsx"kırmızı çorap"ifadesinide çok kınıyorum...bu kadar aşalayıcı ve alaycı açıklamaya neden gerek duydunuz? ve şunuda söyleyim evet avr seçimimi 2 yerdede dile getirdim ve cvp larınıda verdim ben soru sorupta cvp almayan kişilerden deyilim! kafamıda kimsenin karıştırdığı yok hiç bir bilgiyide birbirine katığımı sanmıyorum yanlış bilebilir bir insan mühüm olan ona uygun bir dille doğru bilgiyi aktarmaktır...bu sitede bunu malesef göremedim...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.