Şimdi Ara

Sony STR-DA1200ES RECEIVER (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
378
Cevap
0
Favori
64.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9.6 ile 9.5 arasında ses kalitesi farkı varmı?
  • slm arkadaşlar kimlere sorduysam bir türlü net bir cvp alamıyorum inşallah sizler yardımcı olabilirisniz.
    Elimde 1 tane SONY STR DA 1200 ES anfi ve 1 cift jamo120 modeli, 140 + 140 6 Ohm hoparlörüm var. Amplimin 4-8 ohm ayarını nerede tutmam gerekiyor acaba. amplinin arkasındaki hoparlör çıkışlarının yanında. 4 Ohm= 4-8 Ohm 8 Ohm= 8-18 ohm diye yazıyor. eger bu yazanları göz önüne alırsak benim hoparlörüm 6 ohm olduğuna göre 4 ohm de kalması gerek ama her kafadan bir ses çıktığı için kararsıs kaldım ayrıca ses sisteminde kullandığım için 1 tanede sa-w 3800 350 wat 8Ohm subbufer var. Amplim hangi omajda kalmalı acaba. Birde hoparlör almayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz 4 ohm - 8 ohm hangisi daha güçlüdür teşekkürler.
  • hocam birisi cevaplamış biraz üstte çok güzel bir şekilde!
    4 ohm'da kullanacaksın.
    1200es kullananlara;
    A.F.D. tuşundan amfiyi pro logıc II ya da IIx e getirin. Daha sonra center width, dimension,panorama paramatreleriyle bir oynayın (on off gibi) ne fark göreceksiniz merak ediyorum.
    Benim çok daha önce sorduğum bir soru vardı.
    Gelen kumandayı nasıl kullanıyorsunuz? Yani diğer aletleri de(DVD ,uydu gibi) bununla kullanabiliyor musunuz?
    Lütfen....
  • Subwooferınız pasif ve B kanalına bağladıysanız amfiniz 4 ohmda kalmalıdır. Sakın 8 ohmda kullanmayın.
  • slm arkadaşlar bende sony 1200esi yeni aldım gayet memnunum baya güçlü bi amfi resimlerini 1 kac gune kadar koyarım bende cartel 5.1 sony ss-mb100h takımı var 5.0 pioneer cs-970 front pioneer s-w110s sub bas var sony da 1200es techins sa gx690 amfi samsung dvd seikon 106 cm plazma var yeni rear baktım jbl l820 alıcam sizce güzelmidir
  • artık kımse kullanmıo bu sıteyı sanırım
  • en uygun fiyatlı nerden bulabilirim arkadaşlar.
  • ben dogubanktan aldım 930 milyona indirim yaptırtım 3 sene garantili
  • Bu fiyatlarda ise 200-300 ytş üstüne koyup Yamaha 663 almanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • teşekkürler.ben netten taksitle almak istiyorum.bu fiyatların da çok üstüne çıkamıyorum.hepsiburadadan taksitle almayı düşünüyorum.
  • 1200 es yerine , bütçe durumuna göre da-2400 es veya dg 820 bakmanı tavsiye ederim...özellikle 820 senin fiyat kategorin içerisinde kalacak sanıyorum.1200 le aynı fiyat veya daha ucuz da olabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

1200 es yerine , bütçe durumuna göre da-2400 es veya dg 820 bakmanı tavsiye ederim...özellikle 820 senin fiyat kategorin içerisinde kalacak sanıyorum.1200 le aynı fiyat veya daha ucuz da olabilir..

dg 820'nin streo performansı nasıldır acaba.1200'ün performansı yanılmıyorsam tatmin edici seviyede.
  • 1200 es guclu bı amfı ama bı nad kadar haytta olamaz ama fıyatına gore oldukca guzel ve ozellıklerı oldukca fazla arkasıda oldukca tatmın edıcı bana doğubankta yamahanın düşük bi modelini vermeye çalıstı aynı fıyata kazıklamaya calıstı ısrarla sony ıstedım ama değermis
  • sony dg820 ye baktım internetten arkadşımda var gayet guzel bi amfi sony 1200es le hemen hemen aynı sadece hd kalıtesı gerçekten 1080 ni verio
  • siparişi verdim.arkadaşım için bakıyoduk zaten.heralde memnun kalacaktır diye düşünüyorum.yardımcı olmaya çalışan ve fikirlerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben de ps3'üme bağlayacak 5.1 - 7.1 bir sistem arayışı içerisindeyim. Ayrıca dijitürkü, müzik setimi ve upconvert özellikli dvd player'ımı da bu receiver'a bağlamak istiyorum.

Çoğunlukla PS3'den blu-ray film istiyorum. Anladığım kadarı ile ps3 kendisi yeni nesil ses formatlarını çözüyor.

1200es bana fiyatı açısından uygun geldi. 2400es çok pahalı şimdilik. Ancak herkesin dert ettiği gibi, hdmi üzerinden ses almadığını anladım.

Okumadım sanmayın ama binlerce lira para vermeden önce kafamdaki bazı sorulara kesin cevap bulamadım. O yüzden madde madde soracağım ve yardımcı olabileceğinizi umuyorum.Sorularım şunlar:

1-) Ps3'de çözülmüş, örneğin truehd sesi optik bağlantı ile 1200es'e bağlasam (yapabildiğimi sanıyorum), bu sesi de receiver speaker'lara dağıtsa, ses kalitesinde bir kayıp yaşamış oluyor muyum? Yani bunun, ps3 ile receiver arasındaki bağlantının hdmi olmasından, aldığım ses kalitesi açısından bir farkı var mı?

2-) 1200es digiturk görüntüsünü upscale ediyor mu? (bunun cevabı sanırım hayır ama emin olmak istedim.

3-) 1200es'e 400 ytl ye kadar 5.1 hoparlör seti ne alabilirim?

4-) Eğer 1200es almazsam, 2400es'den ucuz (1300 tl sanırım) ama upconvert özellikli ve hdmi üzerinden ses ileten hangi receiver'ı alabilirim?

Şimdiden teşekkürler

• biraz araştırın 2400ü daha ucuza bulabilirsiniz
    kafanız da rahat olur
  • 1200es 8 ohmda kaç watt rms ses çıkışı veriyo arkadaşlar 8 ohm hoparlör bağlamak istersek
  • 130 watt

quote:

Orjinalden alıntı: bowers wilkins

1200es 8 ohmda kaç watt rms ses çıkışı veriyo arkadaşlar 8 ohm hoparlör bağlamak istersek
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.