Şimdi Ara

Sony STR-DA1200ES RECEIVER (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
378
Cevap
0
Favori
64.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 OHM DA 7*100 WATT AYRICA HDMI'DAN GÖRÜNTÜ AKTARIYOR SADECE SES AKTARMAK İÇİN AYRI BİR KABLO KULLANMAN GEREKECEK.
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

arkadaşlar merhaba 1200es 8 ohm da kaç watt çıkış gücüne sahip hiç bir yerde bu bilgi yok,birde gerçekten hdmi den görüntüyü aktaramıyormu?
  • saol sefa,ben yamaha 661 alcaktım ama yeni açılan adpazarı carrefour un içindeki teknosada 1200es ile jamo e606 ları dinleyince kafam karıştı valla çok güzel bir kombinasyon olmuştu.sen ne hoparlör kullanıyorsun?
  • Arkadaşlar bu konularda amatörce ilgilenen birisi olarak bir tavsiyeye ihtiyacım var.Es 1200 ü SONY SS-FCR300H + SA-VS300 EV HOPARLÖR SİSTEMİ
    ve Philips DVP5980/12 DVD Player ile kullanmayı düşünüyorum.Dvd nin 1080 p upscale özelliği mevcut olduğu için bunu hdmi ile philips 42 pfl 9732 d ye aktaracağım.Dvd nin hangi çıkışını reciever iiçin kullanmalı ve nasıl bir kablo almalı ?Bu arada uydu alıcısından gelen görüntü ve sesin de aktarımı için öneriniz varsa sevinirim.BU giriş çıkış ve kablo çokluğundan kafa iyice karıştı ,yardımlarınızı bekliyorum.
    Not:dvd player ve televizyon mevcut receiver ve hoparlör sistemini almayı düşünüyorum.
  • bende bu şans olduktan sonra sony 1200es'e kavuşamıcam heralde.istanbula gidecem diye bir süre alım işini erteledim,şimdide benim anfiyi alıcak arkadaştan para alamıyorum şuan bursadayım 1 hafta içinde istanbula geçicem eyer bu bir hafta içinde arkadaş havale yaparsa istanbuldan sony alıp dönücem yok havale işi olmazsa anca rüyamda görücem heralde.ayrıca bursada bu işle ugraşan bir yer varmı gidip dinleti yapabileceğim belki istanbula gitmeme gerek kalmadan halledebileceğim.
  • quote:

Arkadaşlar bu konularda amatörce ilgilenen birisi olarak bir tavsiyeye ihtiyacım var.Es 1200 ü SONY SS-FCR300H + SA-VS300 EV HOPARLÖR SİSTEMİ
    ve Philips DVP5980/12 DVD Player ile kullanmayı düşünüyorum.Dvd nin 1080 p upscale özelliği mevcut olduğu için bunu hdmi ile philips 42 pfl 9732 d ye aktaracağım.Dvd nin hangi çıkışını reciever iiçin kullanmalı ve nasıl bir kablo almalı ?Bu arada uydu alıcısından gelen görüntü ve sesin de aktarımı için öneriniz varsa sevinirim.BU giriş çıkış ve kablo çokluğundan kafa iyice karıştı ,yardımlarınızı bekliyorum.
    Not:dvd player ve televizyon mevcut receiver ve hoparlör sistemini almayı düşünüyorum.

Dvd player'ın ile lcd arasında görüntü iletimi için hdmi bağlantı yaparsın, bunun için hdmi kablo alacaksın.
    Ses bağlantısı için optik ya da koaksiyel kablo kullanırsın.
    Uydu receiver için;
    Görüntü için component ya da scart bağlantı, ses için de optik/koaksiyel ya da analog bağlantı yaparsın. Bu seçenekler uydu receiver'ının çıkış çeşitliliğine göre değişir.
    Selamlar...

• Sn Kursad cevabınız için teşekkürler.Bu hoparlör sistemi hakkında bilgisi olanlardan yorumlarını rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyealfa -- 25 Aralık 2007; 8:44:45 >
  • sevgili arkadaşlar
    ben de 2 ay önce 1200es almış bulunuyorum.
    benim sorunum kumandasıyla ilgili.
    kullanım kılavuzunu okudum. diyor ki aşağıda kodlarını verdiğim aletleri bu kumandayla kullanabilirsin.
    Peki kod vermediyse ; örneğin benim arçelik televizyonum var. şayet kumanda kodunu öğrenirsem anfinin kumandasıyla kontrol edebilir miyim?
    Teşekkürler.
  • mrb arkadaşlar 3 gündür istanbulda sony 1200es aradım fakat sadece iki yerde bulabildim gençten iş hanı 2.kat birde karaköy tarafında alt geçişte avrupa elektronik gençten işhanında 850 ytl diyerinde ise 960 ytl fiyat verdiler nakit olarak ama sony 1200es 'le ilgili izlenimlerim deyişti ama bir yamaha en alt versiyonu kullanıcısı olarak sesi bana bira fazla sade geldi yani anlayamadığım tuhaf bir yalınlık ses rengi çok mat gibiydi mutlaka kullanılan hop ve ortam fark eder ama yamaha 461 ile aynı hop setinde yamaha daha çok hoşuma gitti.ayrıca yamaha 661 için çok uygun fiyat verdiler piyasada 1150 ytl civarındayken bana 2 yıl garantili 880 ytl söylendi fiyat bayagı makul gibi ne dersiniz bu arada sony'den vazgeçtim zaten alırsam bu uygun fiyata 661 alıcam bakalım artık.kısmet iyiki şipariş ettiğimiz 1200es gelmemiş şimdi sevindim açıkcasıönemli olanda bu zaten özelliğinin çok olması deyil hangisinin kulağa hoş gelmesi bu durumda benim için yamaha daha iyi oldu..saygılar iyi seneler..

• quote:

sefalenk
    ayrıca yamaha 661 için çok uygun fiyat verdiler piyasada 1150 ytl civarındayken bana 2 yıl garantili 880 ytl söylendi

Hiç kaçırma hemen ve uçaraktan al derim sevgili dostum,
    Mutlu seneler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kursad_75

quote:

sefalenk
    ayrıca yamaha 661 için çok uygun fiyat verdiler piyasada 1150 ytl civarındayken bana 2 yıl garantili 880 ytl söylendi

Hiç kaçırma hemen ve uçaraktan al derim sevgili dostum,
    Mutlu seneler...

...katılıyorum..çok iyi bir fiyat...çok iyi bir tercih olur.Şimdiden hayırlı olsun..
  • cihazın kutusuna iyice bir bak yamahada karar kıldıysan amfiyi orada açıp bir hoparlörle dene bu fiyat çok iyi altında bir şeyler olmasın o yüzden...
    quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

mrb arkadaşlar 3 gündür istanbulda sony 1200es aradım fakat sadece iki yerde bulabildim gençten iş hanı 2.kat birde karaköy tarafında alt geçişte avrupa elektronik gençten işhanında 850 ytl diyerinde ise 960 ytl fiyat verdiler nakit olarak ama sony 1200es 'le ilgili izlenimlerim deyişti ama bir yamaha en alt versiyonu kullanıcısı olarak sesi bana bira fazla sade geldi yani anlayamadığım tuhaf bir yalınlık ses rengi çok mat gibiydi mutlaka kullanılan hop ve ortam fark eder ama yamaha 461 ile aynı hop setinde yamaha daha çok hoşuma gitti.ayrıca yamaha 661 için çok uygun fiyat verdiler piyasada 1150 ytl civarındayken bana 2 yıl garantili 880 ytl söylendi fiyat bayagı makul gibi ne dersiniz bu arada sony'den vazgeçtim zaten alırsam bu uygun fiyata 661 alıcam bakalım artık.kısmet iyiki şipariş ettiğimiz 1200es gelmemiş şimdi sevindim açıkcasıönemli olanda bu zaten özelliğinin çok olması deyil hangisinin kulağa hoş gelmesi bu durumda benim için yamaha daha iyi oldu..saygılar iyi seneler..

• arkadaşlar zaten oradaki arkadaş ürünün depoda oldugunu söyledi şuan bursadayım ama yarın tekrar istanbula geçip ürünü alabilirim açıkcası benimde kafam karıştı dur bakalım hayırlısı olsun.
  • quote:

arkadaşlar zaten oradaki arkadaş ürünün depoda oldugunu söyledi şuan bursadayım ama yarın tekrar istanbula geçip ürünü alabilirim açıkcası benimde kafam karıştı dur bakalım hayırlısı olsun.

arkadaşım seste çok büyük bir fark alamazsın sadece anfini deyiştirmiş olursun
  • ee seste bir deyişiklik olmıcaksa neden deyişklik yapayımki 361 bile şuan için yeterli benim teknik özelliklerle pek işim olmıcak sadece bir dvd baglayıp film seyredicem sadece bu ben stereo performansının biraz daha iyi olmasını isiyorum açıkcası bu yüzden sony 1200es ilk olarak yöneldim ama dinledikten sonra ses rengi benim hoşuma gitmedi pek bu yüzdende bari yamaha 661 alayım diyorum şimdi bir karar verelim yarın gidip alayım mı yoksa teknik özelliklerle işin yoksa 361 ile devam et'mi diyorsunuz..adamıda biraz önce aradım tlf'la fiyat konusunda belki yanlışlık vardır diye ama yok 880 ytl'ye eve teslim olcak şimdi karar verme zamanı zaten anfi deyiştircem diye evle bayagı bir papaz oldum bari buna deycekmi bide o var..
    quote:

Orjinalden alıntı: eresgü

quote:

arkadaşlar zaten oradaki arkadaş ürünün depoda oldugunu söyledi şuan bursadayım ama yarın tekrar istanbula geçip ürünü alabilirim açıkcası benimde kafam karıştı dur bakalım hayırlısı olsun.

arkadaşım seste çok büyük bir fark alamazsın sadece anfini deyiştirmiş olursun

• quote:

ee seste bir deyişiklik olmıcaksa neden deyişklik yapayımki 361 bile şuan için yeterli benim teknik özelliklerle pek işim olmıcak sadece bir dvd baglayıp film seyredicem sadece bu ben stereo performansının biraz daha iyi olmasını isiyorum açıkcası bu yüzden sony 1200es ilk olarak yöneldim ama dinledikten sonra ses rengi benim hoşuma gitmedi pek bu yüzdende bari yamaha 661 alayım diyorum şimdi bir karar verelim yarın gidip alayım mı yoksa teknik özelliklerle işin yoksa 361 ile devam et'mi diyorsunuz..adamıda biraz önce aradım tlf'la fiyat konusunda belki yanlışlık vardır diye ama yok 880 ytl'ye eve teslim olcak şimdi karar verme zamanı zaten anfi deyiştircem diye evle bayagı bir papaz oldum bari buna deycekmi bide o var..

Bu cihaz hdmi üzerinden standart ve yeni nesil ses formatlarını ve de 1080p hd görüntüyü sorunsuz olarak hdtv'ye iletebiliyor.
    En önemli avantajı budur, bir de o fiyat gerçekten çok sıkı bir fiyat.
    Haa sen benim hd görüntü ve sesle birkaç yıl daha işim olmaz diyorsan o zaman gerekmez. Hele ki stereo performansıysa kıstasın, yapacağın en doğru hareket bir stereo ampli almak olur, o ayrı...
    Selamlar...

• Merhabalar,

samsung 42c91h plazmam var. B&w 602 S3 front hoparlörlerim var. şimdilik 5.1 yapmayı planlıyorum. aynızamanda bu hop. lardan müzik dinlemek istiyorum. DA1200es mi, yoksa DG910 mu tavsiye edersiniz. ikinin fiyatı aynı gibi. HDMI kullanımı ve stereo müzik dinlemek açısından hangisini alayım?

Ayrıca kablo tv kullanıyorum. TV izlerkende sesi reciever dan almak istiyorum. dolayısı ile tv den bir kabloyu rec. takmama gerekiyor sanırım.

çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkasan -- 7 Ocak 2008; 23:57:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakkasan
    Merhabalar,
    samsung 42c91h plazmam var. B&w 602 S3 front hoparlörlerim var. şimdilik 5.1 yapmayı planlıyorum. aynızamanda bu hop. lardan müzik dinlemek istiyorum. DA1200es mi, yoksa DG910 mu tavsiye edersiniz. ikinin fiyatı aynı gibi. HDMI kullanımı ve stereo müzik dinlemek açısından hangisini alayım?
    Ayrıca kablo tv kullanıyorum. TV izlerkende sesi reciever dan almak istiyorum. dolayısı ile tv den bir kabloyu rec. takmama gerekiyor sanırım.
    çok teşekkürler

Kesinlikle ben 1200ES derim bu iki cihaz arasında hasan,
    Bir cihaza, aşağıya attığım linkteki ödülleri sebepsiz vermezler nitekim...
    Link: Superfi
    Kablolu yayını sistemden dinlemek için; iki ucu kırmızı-beyaz ses kablosu al, bir ucunu plazmanın arkasındaki "audio out" girişlerine, diğer ucunu AV Receiver'ın arkasındaki "audio in(tv)" girişine tak, sistem sorunsuz çalışır,
    Kolay gelsin, selamlar...

• sevgili kursad gerekli bilgileri vermiş bende katılıyorum fiyatına göre gayet güzel cihaz bu arada bir b&w hayranı olarak hoparlörlerinin resimlerini merakla bekliyorum haberin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: edmontdante

Bu da benim sistem

JBL NORTHRIDGE E100 FRONT -EC35 CENTER -E20 SURROUND-E250 SUB
    SONY DA1200ES RECEİVER
    SONY DVP-NS76H DVD PLAYER
    SONY-KDF-50E2010 TV

http://www.deppo.com/index.php?a=product.listCategoryProducts&categoryHierarchy=130406030000

sitede gormuş olduğum kolonların fiyat listesi beni bir hayli şaşırttı ortalama 4 bin ytl ye geliyor anfi hariç E100 on ve E20 arka hoparlorlerin tek fiyatı mı bu sitedeki fiyatlar yoksa 2 adeti mi on ve arka kolonlar tek satılmıyordur umarım oyleyse eğer 2 katı olucak bu fiyatlar

• quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

quote:

Orjinalden alıntı: edmontdante

Bu da benim sistem

JBL NORTHRIDGE E100 FRONT -EC35 CENTER -E20 SURROUND-E250 SUB
    SONY DA1200ES RECEİVER
    SONY DVP-NS76H DVD PLAYER
    SONY-KDF-50E2010 TV

http://www.deppo.com/index.php?a=product.listCategoryProducts&categoryHierarchy=130406030000

sitede gormuş olduğum kolonların fiyat listesi beni bir hayli şaşırttı ortalama 4 bin ytl ye geliyor anfi hariç E100 on ve E20 arka hoparlorlerin tek fiyatı mı bu sitedeki fiyatlar yoksa 2 adeti mi on ve arka kolonlar tek satılmıyordur umarım oyleyse eğer 2 katı olucak bu fiyatlar

Hayır kolonların 1 çift fiyatları onlar.Kimse e100 e 3.5 milyar vermez.Çünkü yurt dışında 600 dolar gibi fiyata sahip

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.