Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @coyote

Pioneer çok kallavi duruyor. Böyle bir cihaza 2 hdmi giriş hiç yakışmamış. İşin ilginç yanı, bu aletin amerika versiyonunda 3 hdmi giriş var. Avrupa versiyonunda 1 tanesini kırpmalarını aklım almıyor.

Hem hdmi eksik hemde daha pahalıdır muhtemelen
  • Arkadaşlar ben daha fazla beklemekten ve araştırmaktan sıkıldım. Bugün Morfare den 2400 ü aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mt070

Arkadaşlar ben daha fazla beklemekten ve araştırmaktan sıkıldım. Bugün Morfare den 2400 ü aldım.

Çok sevindim, hayırlı olsun. Artık yorumlarınızı alırız.

Bir de sakıncası yoksa, kaça aldınız?
  • Keske toplu hareket etseydiniz. Bayiye baski yapardiniz, olmadi baska bir markaya yonlenmek zorunda kalacaginizi bildirirdiniz.

Hic oldumu simdi.
  • @coyote teşekkür ederim ,
    Pazarlık yapmıyorlar bilgisi üzerine ben de fiyat konusunda birşey söylemedim. Web sayfalarındaki fiyatdan pesin olarak aldım yanında bir adet hdmi kablo hediye ettiler.

Morfare nin fiyat konusunda pazarlık yapmaması ve cihazın başka bir yerde olmaması nedeni ile gidip aldım. Başka yerde olsa arkadaşlar ile birlikte ortak hareket edip pazarlık yapmayı bekleyebilirdim ama sizinde bildiğiniz gibi başka yerde yok.
    Ayrıca ellerindeki son ürün olduğunu söylediler.
  • başka stok ları yok muymuş evet internete de stok ta gözükmüyor ilginç bir olay bu çok güldüm sanki bulunmaz hint kumaşı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: beetle26

başka stok ları yok muymuş evet internete de stok ta gözükmüyor ilginç bir olay bu çok güldüm sanki bulunmaz hint kumaşı :)

sonuc olarak ne yapiyoruz arkadaslar
    bır karar vardık mı?

ben avr alacagim icin eski cihazimi da elden cilarttim
    su an resmen evde TV bile izlenemior :D
  • SON DAKİKA ....

An itibarı ile ben de bir STR-DA2400ES satın almış bulunmaktayım. Dün aradığım bir bayiden bugün, sadece 1 adet temin edebiliyoruz bilgisi geldi. Ben de havaleyi çıkarıp işi bitirdim. Gelmesini bekliyorum bakalım.

Kerata bizi çok uğraştırdı, şöyle profilden afili bir resmini koyayım da tam olsun.

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim?

• quote:

Orjinalden alıntı: dakkush

sonuc olarak ne yapiyoruz arkadaslar
    bır karar vardık mı?

ben avr alacagim icin eski cihazimi da elden cilarttim
    su an resmen evde TV bile izlenemior :D

quote:

Arkadaşlar sonunda Euroasia ile görüştüm. Ürün ellerinde epeydir yokmuş. Bayilerimize sorun dediler. Anadolu yakasındaki Morfare dışındaki tüm bayileri telefonla aradım, ellerinde yok.

Ben aramadım ama, dün arayan bir arkadaş Morfare'nin elinde olduğunu ancak fiyatta indirim yapmadıklarını söylemişti.

Yeterli sayıda ürün olmadığı, ürünün bulunduğu tek bayinin de indirim yapmadığını düşünürsek bizim toplu alım işi suya düştü gibi gözüküyor.

Ben 2400'ün halen iyi bir avr olduğunu düşünüyorum. 3 ay önceki nakit fiyatı 1280 tl, şimdiki nakit fiyatı 1435 tl. 3 ay önce almadınız diye %12 fazla ödeyip ödememek tamamen size kalmış.

İlgilenen ve çaba sarfeden bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Umarım ilerde forumdan birileri, toplu hareket ederek, bir üründe fiyat farkı yaratabilirler.

Sanırım gözünüzden kaçtı, son durum, dün akşam attığım, yukarıdaki mesajımdaki gibi. İşin ilginç yanı, elinde stok olduğunu düşündüğüm Morfare'nin bile elinde sadece 1 adet ürün varmış ve onu mt070 nikli arkadaş satın almış. Bana da karşıdaki bir bayiden 1 adet var bilgisi gelince onu satın aldım. Hiç bir bayinin elinde toplu halde mal satın alabileceğimiz kadar mal olmadığı için, birlikte, uygun fiyattan satın alma olayını gerçekleştiremedik. Ben de, Morfare'deki fiyatın biraz altında, ancak aklımdaki rakamın biraz üstünde bir rakamdan satın alabildim. Eğer düşündüğümüz rakamın üzerinde bir rakamdan satın almayı düşünürseniz, hala elinde az sayıda 2400 olan bayiler vardır sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote -- 17 Temmuz 2009; 17:18:46 >

• Hayırlı olsun .
    Bu avr ile sizin jamo ların performansı benim için referans olacak.

quote:

SON DAKİKA ....

An itibarı ile ben de bir STR-DA2400ES satın almış bulunmaktayım. Dün aradığım bir bayiden bugün, sadece 1 adet temin edebiliyoruz bilgisi geldi. Ben de havaleyi çıkarıp işi bitirdim. Gelmesini bekliyorum bakalım.

Kerata bizi çok uğraştırdı, şöyle profilden afili bir resmini koyayım da tam olsun.

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim?

• Hayırlı olsun, güle güle kullan sevgili coyote. Ne zaman teslim edilecek? Sabahtan gidip alalım gerekirse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rkarab

Hayırlı olsun, güle güle kullan sevgili coyote. Ne zaman teslim edilecek? Sabahtan gidip alalım gerekirse.

Bu akşam geliyor. Yarın şenlik var.
  • Hadi gözünüz aydın, kapanın elinde kaldı cihazlar he
  • Flaşh. Flaşh. Flaşh.

Şok! Şok! Şok!

Hayırlı olsun! Güzel günlerde kullan.

Artık havandan da geçilmez.

Tekrar hayırlı olsun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: teknika

Flaşh. Flaşh. Flaşh.

Şok! Şok! Şok!

Hayırlı olsun! Güzel günlerde kullan.

Artık havandan da geçilmez.

Tekrar hayırlı olsun!

Teşekkür ederim.

Jamoları deneme imkanım olmadan almıştım, beni üzmediler. Sony'yi de aynı şekilde aldım, umarım onlar da yüzümü kara çıkartmazlar.

• Üzmez üzmez.

• arkadaslar
    eger ptesi gunune kadar bekleyebilirseniz ben bir arkadasima sorduruyorum
    onlar genelde toptancı olarak calısıyorlar eger bulurlarsa oradan alırız
    kac kısı kaldık bu arada?
  • quote:

arkadaslar

Son durum,

GOXIN
    beetle26
    dakkush
    stanleykubrick

Umarım iyi bir fiyat verirler de 2400 grubu genişler.
  • quote:

arkadaslar

işlerim yüzünden ilgilenemedim ve galiba yine kaçırdım 2400ES'i...
    mayıs ayında morfare ile konuştuğumda haziranda çok sayıda geleceğini söylemişlerdi aslında :(
  • @coyote , sonunda kavuştun, hayırlı olsun artık incelemenin ağa babasını senden alırız
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.