Şimdi Ara

SONY STR-DA2400ES - DENON AVR-1709SPE2 arasında seçim? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
0
Favori
16.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: the_cantan

noluyo burda? yaw forumda ne topikler varmış. @coyote avr-145 beni yanıltmazsa 100Watts bile bulur.hele bakayım nasıl bir amfiydi unuttum.sony de iyi bakma sen karakteristiği öyle aslında modifiye etsek onu Allah kerim yırtar ortalığı. yahut ton kontrolden güçlendirisen çok kuvvetli sesde alman olasıdır.

Hocam bir ara 2400 diye yıkıldı forum, sen bizim başlığı yeni mi görüyorsun. Aslında bir ara ben de, egzost, karbüratör, ekskavatör, artık Allah ne verdiyse, avr'yi modifiye işine gireyim dedim ama, çok yakar, bir de fenni muayeneden geçmez diye vazgeçtim.

• Aydın Forum daki Sony Mağazasında 2400es teşhir ürünü satıyorlar. 1.200tl ye. Sordum teşhir ürününe göre fiyat pahalı indirim olmaz mı diye. Olmaz dedi görevli. Arayıp bulamayan arkadaşlar varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @coyote

quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

noluyo burda? yaw forumda ne topikler varmış. @coyote avr-145 beni yanıltmazsa 100Watts bile bulur.hele bakayım nasıl bir amfiydi unuttum.sony de iyi bakma sen karakteristiği öyle aslında modifiye etsek onu Allah kerim yırtar ortalığı. yahut ton kontrolden güçlendirisen çok kuvvetli sesde alman olasıdır.

Hocam bir ara 2400 diye yıkıldı forum, sen bizim başlığı yeni mi görüyorsun. Aslında bir ara ben de, egzost, karbüratör, ekskavatör, artık Allah ne verdiyse, avr'yi modifiye işine gireyim dedim ama, çok yakar, bir de fenni muayeneden geçmez diye vazgeçtim.

Topiği biliyordum da bu kadar ısrarlı aranacağını bilmiyordum.gider ayak dead or alive Clint Eastwood-Lee Van Cleef e dönüşmüş.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.