Şimdi Ara

Sony STR DG 910

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda bir tane A/V R almayı düşünüyorum , içlerinde de aklıma en çok yatan Sony Str Dg 910 oldu .Bu alet hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinicem . iyi yanları nedir kötü yanları nedir. Olmadı 1000 ytl ye kadar tavsiye ediceginiz A/V R ne olurdu

şimdiden teşekkürler.

• media markt da güzel bir set yapmışlar.
    yamaha 6030 avr ve wharfedale crystal 30 5'li hoparlor seti ve power cup+ sub ile birlikte 1.199 YTL..
    belki bunu değerlendirebilirsin. fiyat gayet iyiydi. seside fena değil..

Saygılar.
  • teşekkürler gaziemir fakat eldeki kolonları kullanıp yeni bir HDMI lı bir A/V R almayı düşünüyorum.
  • Rica ederim
    Bir de sahibinden com a bak. orada harman kardon 247 AVR var. 2-3 aylık bir cihazmış. detaylarını okursun. 1150 YTL ye veriyordu. ya da sony da-1200es var 900 civarı sıfır bulabilirsni. Ama o da HDMI ile sesi aktaramıyor. sadece görüntü aktarıyor. ya da enplus lar da kalmış ise onkyo 604 veya 674 de 1000 YTL aşağısı alabilirsin.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: tosuntheX

teşekkürler gaziemir fakat eldeki kolonları kullanıp yeni bir HDMI lı bir A/V R almayı düşünüyorum.
  • arkadaslar bu str dg910 hdmi uzerınden goruntuyle beraber seside aktarabiliyormus dogrumudur.bende bu cihaz str 1200es den niye pahalı diyodum.
    Birde cihazda 3 hdmi giris 1 de cıkıs var bu cok hosuma gitti.fiyat vadeli 950 ytl civarında.
    Hdmi dan seside aktarabiliyosa bu cihazı almayı dusunuyorum. cihazı kullanan veya konu hakkında bilgisi olan arkadas varsa cihazın performansı hakkında bilgi alabilirmiyim
    simdiden tesekkurler
  • sony mi, dg serisi mi
  • Evet, HDMI'den sesi de kabul ediyor diye biliyorum. Yalnız analog girişleri yok diye biliyorum.
    En doğrusu kullanım kılavuzunu indirip, dikkatlice okumanız.

http://pdf.crse.com/manuals/3094430311.pdf

quote:

Orjinalden alıntı: blacklegend

arkadaslar bu str dg910 hdmi uzerınden goruntuyle beraber seside aktarabiliyormus dogrumudur.bende bu cihaz str 1200es den niye pahalı diyodum.
    Birde cihazda 3 hdmi giris 1 de cıkıs var bu cok hosuma gitti.fiyat vadeli 950 ytl civarında.
    Hdmi dan seside aktarabiliyosa bu cihazı almayı dusunuyorum. cihazı kullanan veya konu hakkında bilgisi olan arkadas varsa cihazın performansı hakkında bilgi alabilirmiyim
    simdiden tesekkurler

• @bosphours74
    saol dostum o dokumana goz attım zaten. ama teknık bılgım ve ingilizce cok yeterlı olmadıgından kullanıcı varsa yorum almak istedim
    Analog girislerin olmaması ne gibi sorun yaratır hangi cihazı baglarken eksıklık duyarım bu konuda aydınlatırmısın beni.
    ben simdilik hdmi dan htpc ve hddvd baglamayı dusunuyorum ilerde bluray ve digiturk hd veya hd uydu alıcı dusunuyorum.
    sadece hdmi bu baglantılar icin bana yetmezmi acaba
    @snoopdogg
    niye dostum
    sony cokmu kotu bu avr olayında.
    1200es de dusundum ama onda hdmi dan ses aktarmıyormus ozaman hdmi ında bi esprisi kalmıyor
  • analog bağlantı olmaz mı hiç,olur tabi koskoca alette sadece hdmi olacak değil ya.
    dg500 almıştım teneke gibi bir sesi vardı belki kullandığım yine sony hoparlör seti yüzündendir bilmiyorum ama,ne çevreleyen ses,ne bir etki,ne bir canlı ses hiçbiri yoktu,tenekeye vursan daha iyi ses çıkarır yani.
  • saol arkadasım
    hdmi ozellıklerı acısından ilgimi cekmıstı bu cihaz.hdmi kabiliyetı bu duzeyde olan cihazlar 1500ytl civarında
    senin soylediklerine gore dinleyip test edip oyle karar vermekte fayda var
  • DG910'un teknik özelliklerinde şöyle yazıyor:

Girişler / Çıkışlar

A V Giriş / Çıkış (S-Video GÇ) Ön AV Dahil
    5/2 (0/0)

Ses Girişi ve Çıkışı (tuner hariç)
    3/1

Koak. (GİRİŞ / ÇIKIŞ)
    2/0

Komponent Video D terminali G Ç (dereceli)
    YOK

Komponent Video Giriş / Çıkış (Geçiş)
    3/1

Dijital Giriş Atama
    VAR

Ön Giriş
    AV

HDMI™ (GİRİŞ / ÇIKIŞ)
    3/1 (Tekrarlayıcı)

Monitör Çıkışı (S-Video Çıkışı)
    1(0)

Çoklu kanal girişi
    YOK

Ops. Ön A V (GİRİŞ / ÇIKIŞ) dahil
    3/0

Phono(MM)
    YOK

Ön Çıkış
    SW x4

USB
    YOK

i.LINK™
    YOK

iPod
    VAR (DMPORT

Sony STR DG 910

• anladım dostum coklu kanal girisi yok demis ama ben tum baglantılarda hdmi kullanıcagım ıcın gerekte olmaz dıye dusunuyorum.
    Bunun bir ust modeli var STR-DG920 diye onda analog ses giriside var sanırım.1/4 hdmi, true hd,dts hd,farodja islemci ne ararsan var yani ama tr ye henuz gelmemis.
    neyse ben su DG910 u hsonu vakit bulursam bıyerde test etmeye calısıcam.
  • Merhabalar,

Anlaşılan bu DG910'ün forumda kullanıcısı yok. Hiç kullanıcı yorumu gelmemiş. Benim bir arkadaşım aldı, Harman Kardon speakerlarla beraber oldukça memnun. Ama kendisi sonuçta bir odyofil sayılmaz

AVR'sini yenileyip 3000 YTL gibi paralar ödemek istemeyen biri olarak benim de düşündüğüm modellerden biri bu. 1000 YTL civarına bulunabiliyor. Wharfedale Diamond 9.6 frontlarım var. Bir kere acaba bu speakerlarla uyum sağlar mı? Bu konuda ne dersiniz? Onun dışında 3 HDMI giriş olması cazip. Video işlemci zaten istemiyorum. Televizyonun kendi video işlemcisi gayet başarılı. Reon veya faraudja işlemcilere gerek yok. Dolayısıyla bu cihazın video işlemcisiz olması benim tercih sebebim.

Aşağıda cihazla ilgili bir değerlendirme var:

http://www.soundandvisionmag.com/receivers/2353/sony-str-dg910-av-receiver.html

Kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum. Vaktim olduğunda avforums'a da bakacağım. Birşeyler bulursam sizlerle paylaşırım.

Selamlar.

• bende yamaha 540 var. şimdi de HDMI lı 600 serisi düşünüyordum ama bunu görüm fiyat cazip geldim. Yamaha kullanışı ve kalitesi bakımın çok iyiyidi. muhakkak ki sony yamaha kadar iyi değildir. keşke kullanan biri varsa anlatsa :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.