< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SONY STR-DN 1080 7.2 ATMOS DTS-X ..KULLANANLAR VE PAYLAŞIM BAŞLIĞI (36. sayfa)
-
-
Doğrudur hocam. Benimkii eski sürümde de sorun yoktu. Tek sorunum tvyi açınca her zaman otomatik avr çalışmayabiliyor sebebi hakkında fikrim yok ama tek can sıkıcı nokta bu.
-
wifi kopma sorununu avr ye sabit ip vererek çözme ihtimaliniz büyük ama kesin değil. Otomatik ip alması durumunda bazen ip çakışması nedeniyle bağlantı sorunları olabiliyor.
-
Son güncelleme bağlantı sorununu çözmemiş.
Sayın @sasuta'nın isteği üzerine yazıyorum.
Bilmeyenler için ; str-dn1080 cihazların bazılarında bağlantı sorunu var, cihazlar kapanıp açıldığında ya da elektirik gidip geldiğinde kablolu / kablosuz bağlantıyı tamamen unutuyor ve tekrar bağlantı yapmak gerekiyor.
Ama sorun sadece bu da değil.
Bu sorun yüzünden benim gibi google home sistem kullanan insanların home network üne cihazı tekrar kaydetmek gerekiyor her defasında.
Ve spotify connection / apple airplay / google Chromecast ayarlarını da tekrar yapmak gerekiyor.
Cihaza sabit ip vermek dahi sorunu çözümüyor.
Google home network"üme kayıtlı 7 cihaz var ama sorun çıkartan sadece bu cihaz.
Sony resmi forumları bu şikayeti yazan insanlar ile dolu ama sorunu çözemediler.
Cihaz alındığında böyle bir sorun yoktu. 3 yıl evvel gelen bir güncelleme sonrası başladı. Sony japonya benden 10 defa ekran resmi hatta video istedi ama hala çözüm yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
yok mudır sıfırı bu avr in taş gibi cihaz
-
Var hocam alışveriş sitelerinde 7000 küsür tl sıfırı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.eli 10 bine gidiyor sıfır 7 bin nerede acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.mysonyshop.comEv Sinema Sistemleri - Sony - Sony STR-DN1080 7.1.2 kanal Ses 4K HDR Receiverhttps://www.mysonyshop.com/sony-str-dn1080-7-1-2-kanal-ses-4k-hdr-receiver
Kanyon Avm
Alt kat Sony mağazası da yardımcı olur.
+90 (212) 353 07 13
Adımı verin yeter ✌️
Linki son sattıkları fiyatı görmek için koydum sadece dostlar
Bunlar yetkili sony bayi
Arayın bulurlar cihazı size
10 bine satanlara para vermeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_Piskin -- 5 Mart 2022; 1:14:23 >
-
Yok hocam hiçbir yerde, üretilmiyor zaten. Kaç aydır aradık, bu bahsettiğiniz yerde dahil günün sonunda gittik arkadaşa hiç aklımızda olmayan Yamaha avrye 17.000 vererek ayrıldık. Bütçemiz 8000e kadar 2.el Sony DN1080 idi günün sonunda böyle oldu. O Yamaha avr de şuan 24.000 istiyorlar.
2.elde 10.000'den aşağıya da gitmez artık bu çip krizi yüzünden ve enflasyon yüzünden kimse vermez sıfırını hele o fiyatlara. Ben 5500e almıştım bir buçuk sene önce.
-
Üstat amfimi sevsem de 7 nin üzerine çıkacaksam 2022 de denon alırdım muhtemelen ya.
Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
Amfimi seviyorum ama 5 yıl olmuş piyasaya çıkalı.
Ps5 gibi konsolları ve 8k tv leri desteklemiyor artık.
Tercih meselesi ben x2400den DN1080e geçtim sesteki detay anlamında çok fark yaşadım. 8k vs bana hitap etmiyor avrlerin özellikleri değişse de, amfi katı özellikle çok değişmiyor hatta geriliyor 10 yıllık avr1912deki tork denon x2400de yok mesela.quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf_Piskin
Üstat amfimi sevsem de 7 nin üzerine çıkacaksam 2022 de denon alırdım muhtemelen ya.
Eğri oturup doğru konuşmak lazım.
Amfimi seviyorum ama 5 yıl olmuş piyasaya çıkalı.
Ps5 gibi konsolları ve 8k tv leri desteklemiyor artık.
Hoparlör tercihini nasıl yaptın üstat
Nasıl bir sistem kurdunuz.
Hocam bende Kanada markası Energy Connoisseur CB20, CF50, CC5 serisi var bir de ek olarak gene orijinal Kanada malı Energy Encore serisi var. Şuan hali hazırda Encore kullanıyorum. Subwoofer olarak da Energy S10.3 var. İkisini de sürmede en ufak zorlanma yok. Ayrıca stereo sistemim de mevcut. Bunlar hassasiyetleri yüksek kolonlar sürmede problem yok ama Denon kullanıyorken ses çıkması için volume'u epey yükleniyordum ses çıkması için.
Sizde hangi hoparlörler var?
-
Bende de bununla aynı zamanda satışı yapılan 5.1 sony set var + sony atmos hoparlör.
Eğer elinizde Sony SS CS-3 ve CS-5 var ise kıymetini bilin. Özellikle CS-5 için youtube'da o kadar çok inceleme varki heleki kendinden kat be kat pahalı cihazlardan çok daha iyi test sonuçları var. Amazon'daki yorumlarda da görülüyor.
-
Şu dönemde eldeki ne olursa olsun kıymetini bilmek lazım aslında :) saçma sapan bir seviyeye geldi piyasa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dousk -- 8 Mart 2022; 18:34:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzüne bakmayacağın en kötü, en eski, en giriş seviyesi 25 yıllık modellere 2250 fiyat biçilmiş.
Zaten forumun bu bölümünde 2018'e kadarki mesajlardan anlarsınız bu işlerin artık ne kadar lüks olduğunu.
Ekonomik durum ne yazıkki iç açıcı değil.
-
https://www.sony.com.tr/electronics/ev-sinemasi-hoparlorleri/ss-cs310cr
Bu set var üstat ufaklıklardan birer tane daha buldum atmos için
Ama benimde aklımda 4 ufaklığı cs3 ile değiştirmek vardı.
Dolar fırlamadan önce 😅
Şimdi sağlam subwoofer bakıyorum bendeki dandik.
Varsa sony öneriniz alırım.
Selam arkadaşlar yeni gelen güncellemeyi yaptım ve zamanında bana kafayı yedirten dd+ taki atmos taki ara ara çat çat olan ses kesildi. O kadar rahatladım ki super oldu tık yok maşallah cihazı 2021 in 5 ayında aldım ben birkere wifi bağlantısı yaptım bir daha ellemedim bence arada önceden size verilen yüklediğiniz hatalı bir yazılım ile cihazınıza kronik hasar bıraktı izlenimi oluştu bende. Bir arkadaşın bahsettiği ps5 ila niye uyumu yokmuş anlayamadım ps5 in 8k değil bildiğim kadarı ila dv. 4k destekliyor daha ne olsun anlamadım. daha doğru düzgün 4k yeni oturdu sayılır yanlışsa aydınlatın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendeki tv 8k Lg
Ayrıca ps5 e 4k/120fps desteği ile geldi.
8k oyunlar da gelmeye başlıyor.
Str-dn1080 ise 4k/60
4k ilk geldiğinde de insanlar erken demişti.
Airplay 2 desteği de yok maalesef.
Umarım sony yeni amfi yapar bunun üstüne.
Ama daha sonra piyasaya sürülen ürünleri bile bunun alt segmentinde.
Başka marka ürün kullanmak istemiyorum.
Buna bağlı pikap, vhs, blu-ray player, konsol ve Laptop sony marka hep.
Sadece tv lg.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X