Şimdi Ara

Sony sv-885 - firmware dosyası arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çok sevdiğim bir arkadaşımda sony sv-885 mp4 player cihaz var.
    alet fotoraf çekebiliyor,video oynatabiliyor ve tahmin edeceğiniz gibi müzik çalıyor

cihaz açıldığında logo olarak Sony geliyor ve o anda kalıyor.

sanırım firmware güncellemek gerekiyor. ancak cihaz pc ye bağlandığında bilgisayar yeni donanım bulundu dahi demiyor.
    bilgisayarda sorun olamaz herzaman kullandığım pc ve usb girişi.
    Kablodada sorun yok, başka mp4 te çalışıyor.

Elimde gerekli kablo mevcut acaba firmware dosyasını atabilecek yada nasıl yükleyebileceğim hakkında bilgisi olan varmı ?

Cihazın Resmi:

• bilgili arkadaşlar söylerse sevinirim.
  • Dostum, üzgünüm bu ürün sahte çin malı olan çakma ürünlerden birisi. Sony bu tür ürün üretmedi benim bildiğim. Sony sitesine bak. Orada yoksa sahte olduğu kesinleşir.

Gerçi sana hediye gelmiş ama, bundan sonra alacaklar içindir uyarım. Forumda bu tür ürünlere para vermeyin diye çok uyarı yapıldı. Ama parasını çöpe atmak isteyenlere birebir.
    Kör bir adama sormuşlar; malın iyisini nasıl anlıyorsun görmeden ? kör yanıtlamış, fiyatından. Evet fiyat tek açıklamsı olamaz ama bu tür sahte ürünlere para vermeyin artık.

Bu tür ürünlerin firmware dosyalarını bulman çok zor. Bulsanda sağlıklı çalışacağı şüphelidir. Bir umut; sahte cihazlarla ilgili forumda başlık olacaktı. Orada yazışmaya devam edersen belki sorununu çözebilecek arkadaşlara rastlayabilirsin. O forum ağlama duvarı gibiydi, senin gibi canı yanan, üzülen birçok arkadaş var.Üstelik birçoğu sorununu çözemiyor. Moralin bozulacak ama gerçek budur dostum.

İngiliz Atasözü " UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM"

öZETLE; Sana geçmiş olsun, bu cihazla yaşayacağın sorunlar bitmez. Bir şekilde sorununu çözersen, sana önerimdir daha fazla kurcalama, elinde kalma olasılığı yüksektir başka sıkıntılar yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuralkan -- 29 Temmuz 2007; 15:49:02 >

• vuralkan

öncelike teşkkür ederim yorumun için ama birkez alınmış.

elimde kalsada önemli değil zaten cihazı açamıyorum:(
  • ayni problem bende de var' usb kablosunu takarken arizlanadi' ondan sonra sadece acilis ekrani kaliyor
    alet cok guzel foto cekiyordu'

eger yardimci olabilecek arkadas varsa simdiden tesekkur ederim''
    tahmin ediyorum tahtakale ve dogubankta tamir eden yerler var'' onlarda firmware mevcuttur' ancak ticarii maksatli' para kazanmak icin kullandiklarindan buraya vermezler'
    cunku bu alet bircok tezgahta var; ve mp3- mp4 tamiri yapilan yerler dolu tahtakalede' firmware sorunlari veya pil sorunu duzeltiyorlar sanirim
    ama bilen biri varsa burdan yardimci olsun
  • siz içine video atmak için hangi dönüştürücüyü kullanıyorsunuz
  • bugun kardesimi gonderdim tamir ettirmek icin gotrttum' ayni aleti'' cok yeni ithal edildigi icin versiyonu henuz gelmemis

2 ay sonra dogubanka ta versiyonu gelicek demisler' versiyon atmaya 5- 15 ytl aliyolarmis '' piyasaya cok yeni girmis voldugu icin henuz versiyonu klonlamamislar 2 ay sonra filan olacakmis bilginize'' eskki olanlarin hepsine firmware sorunu cozuluyomus

1-2 ay sonra gelin demisler alet cok taze
  • benmkide aynı model alındıktan 2 hafta sonra şarzı bitti bidaha açılmadı yeşil ışık filanyanıyor şarz olmuş gibi görünüyor ama açılmıyor :(.bilen warsa lütfen bilgilendirsin...
  • Benimde aynı modelden var. bir süre kullandık daha sonra şarj sonrası oguzhankoç arkadaşınki gibi yeşil led yanıyor ancak açılmıyordu. gariptir bir kaç ay sonra her nedense açıldı bir gün kullandım ancak yine aynı durum oluştu.
    bilen arkadaşlardan rica ediyorum ben ankarada oturuyorum ancak doğubanktan aldığım bu sahte sony sv-885 modelini nasıl çalıştırabilirim.
  • hocam tuslardan biri basılı kalıyor o nedenden acılmıyıor aynı seyı yaptıgında tusları kontrol et
  • tek tek kapağı sökerek baktım basılı kalan tuş yok.

ayrıca bilgisayarda da görülmüyor.

ama ilgilendiğin için teşekkürler
  • ben de de s616f 4 gb var aynı sorun bn de de var ekranda WALKMAN every moment has its music yazısı gelıyor ve bu sekılde sattlerce kalıyor ne yapmalıyım sızce ???
  • bende takılı tuş war .. belki ondandır bi bakayım
  • arkadaşlar usb soketinin hemen yanında adaptör girişi var cihaz oradan şarj oluyor 4,5 volt oraya uyan bir adaprör bulup şarj edin. bu adaptörler piyasada 5 YTL civari bir şey. aynı cihazdan ben kullanıyorum. sarj ucu oraya uysun yeter bilgisayarda cihazı açıkken görüyor. anamenü ekranında takın USB ye.
  • tüm arkadaşlar ben izmirdeyim bu cin malı sony ile ilgili yazılımları içinden almayı başardım flash programmer kullanarak tabiki şuana dek 13 modelin yazılımı var cihaz yazılımı atınca hertürlü sonuc veriyor bekli sadece vga camera desteklemiyor oda elimdeki kameralar ile değiştirdiğimde sorun ortadan kalkıyor ilgilenen arkadaşlar bana msn yada mail ile yazabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanmetiner -- 31 Ocak 2008; 19:46:08 >

• Benimde elime yeni gecti.. Bilgisayara bagliyorum ama tanimiyor =/ Cdsi flan da yoktu dosya transfer edemiorm.. Internette de bulamadim yazilimini.. Sizde var mi bu cihazin yazilimi?
  • bende var onun yazılımı ama flash programmer kullandığım için sana yollasamda yazdıramazsın
  • eee nasıl yapcaz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.