Şimdi Ara

SONY SVF1521 NOTEBOOK CORE İ7 2.00GHZ-6 GB-1TB-15.5-2GB-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY SVF1521 NOTEBOOK CORE İ7 2.00GHZ-8 GB-1TB-15.5-2GB-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 4 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
    İşlemci Hızı 2 GHz
    İşlemci Numarası 3517U
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Disk Türü SATA
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT740M
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 15.5 inch
    Çözünürlük 1920 x 1080
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Ağırlık 1.65 KG

İyi günler vatanbilgisayarda %30 indirim ile fiyatı 2.192 TL, ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ekran kartı performansı vs.

• Bu teknik ozelliklerde bir Sony Vaio icin gayet iyi bir fiyat. Bütçeniz uygunsa alı. Vaio Fit serisinden alanlar genelde memnun forumdan gördüğüm kadariyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cothack

SONY SVF1521 NOTEBOOK CORE İ7 2.00GHZ-8 GB-1TB-15.5-2GB-WIN8 TASINABİLİR BİLGİSAYAR

İşlemci Markası INTEL
    İşlemci Ön Bellek 4 MB
    İşlemci Teknolojisi Intel Core i7
    İşlemci Hızı 2 GHz
    İşlemci Numarası 3517U
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 8 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Disk Türü SATA
    Ekran Kartı Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT740M
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
    Ekran Boyu (inch) 15.5 inch
    Çözünürlük 1920 x 1080
    İşletim Sistemi Windows 8
    Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
    Ağırlık 1.65 KG

İyi günler vatanbilgisayarda %30 indirim ile fiyatı 2.192 TL, ürün hakkında ne düşünüyorsunuz ekran kartı performansı vs.

İşlemci eski nesil. 4.nesil haswell çıktı. Ayrıca U yani düşük voltaj işlemci.. Ekran kartı 640M GT nin update edilmiş hali. Orta karar. Çoğu oyunu orta ayarlarda oynar.. Ama bu paraya çok daha donanımlı makinalar var.

• hmm önerebileceğiniz marka laptop varmı acaba ısınma problemi olmayan sony tercih etmemin en önemli nedenlerinden biri ısınma olmaması öncesinde sony F24P1E/B modelini kullanıyordum.
  • Haswell ciktida bu seviye notebook karda kullanılmıyor henüz ultrabooklarda tercih ediliyor fiyatından dolayı.
    Ayrıca gt740 gt650 muadilidir nvidia sitesindrn bakabilirsiniz bir çok oyunu yüksek ayarda oynatır ama maksimumda değil tabi bir gtx değil sonuçta.
    Bu fiyata ancak lenovo samsung falan bulursunuz onlarda VAIO ile kiyaslanmaz
    Gidin bir magazada inceleyin bence Fit serisi çok sik ve alinasi bir seri olmuş

• yorumlarınız için sağollun : )
  • full hd değil makina dikkatinizi çekerim yanlış yazılmış o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GT 740 , GT 650 nin altında bir kart. Sony Vaio da GT 740 DDR3 bellek ve 64 bit band genişliğine sahip. GT 650 GDDR5 ve 128 bit..

• hepiniz ekran kartına dikkat çekmişsiniz, ekran kartında ziyade işlemci U serisi düşük voltajlı seridir bir nevi kırpılmış bir i7 dir.
    kısacası oyun odaklı kullanımda tercih edilmemelidir. bu tabi oynanmaz anlamına gelmez ama .. dediğim gibi. daha çok oyun amaçlı ise bu makina tercih edilmemeli.
  • yorumlarınız için sağollun arkadaşlar aradan uzun bi süre geçmesine rağmen laptop beğenemedim : ) oyun için ısınmayan bir laptop arıyorum yardımcı olacak var mı : ) ilginiz için teşekkürler...
  • lenovonun LENOVO IdeaPad Y500 59-377195 i7-3630QM 2.4GHz 8GB 500GB+16GB 2GB GT650M 15.6" Windows 8 Notebook modeline bak ve hizlial.comda 2199 tl.iyi fiyat.oyun blgsi.ben araştırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cothack

yorumlarınız için sağollun arkadaşlar aradan uzun bi süre geçmesine rağmen laptop beğenemedim : ) oyun için ısınmayan bir laptop arıyorum yardımcı olacak var mı : ) ilginiz için teşekkürler...

Oyun için ısınmayan laptop arıyorsan Toshiba Qosmio X 870 alıcan.. Çift fanlı kasa.. Sürekli oyun oynuyorsan Asus Lenovo Sony Samsung un yüksek ekran kartlı makinelerini alırsan bile 1 sene sonra servislik olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

GT 740 , GT 650 nin altında bir kart. Sony Vaio da GT 740 DDR3 bellek ve 64 bit band genişliğine sahip. GT 650 GDDR5 ve 128 bit..

benim gt 740mde 128 bit vardı asusun
  • Bu makine full hd değilmi? 1920x1080 olması full hd olduğu anlamına gelmiyormu? Biri yukarıda full hd değil makine demişte..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.