Şimdi Ara

SONY TA-N80ES ..SONY TA-E80ES ...PRE-POWER KUMANDALI ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halbos -- 12 Aralık 2012; 13:50:59 >

• Merhabalar , ürününüz siyahmi, kullanım kılavuzu ve kutusu mevcutmu ?
    Cevabınızı bekler iyi çalısmalar ...Murat
    532-5643234

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony TAN 77es ve 80es 90 lı yıllarda kullanmıştım. Dönemin iyi cihazlarından olup, şu an
    o fiyatlara satılan alternatif neredeyse tüm ürünleri ezer. Yine o dönem alternatifi olan
    DBX BX3 ve Luxman m-03 yerine tercih ettiklerim olmuştu. Fakat söyleyeceğim şu ki
    ikinci el için talep edilen fiyat oldukça astronomik olmuş. Kutulu ve kumandalı pırıl pırıl
    dbxbx3 mk2 prepower takımı istanbul'da Mustafa Güven beye 2500 tl ye bıraktık 15 gün önce. Kendisi
    esnaf olduğundan haklı olarak 3000 tl istiyor. Sahibinden com ilanları ise dükkan fiyatlarının
    üzerinde anlayamadığım bir şekilde ilan üzerinden satışta beklentileri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 11 Kasım 2012; 22:21:57 >
  • 4.900 istiyor :)))
  • Merhaba, ciddi aliciyim..ürünü görmek istiyorum...
    Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: doga67

4.900 istiyor :)))

SN. TOGAY BEY, ELDEN ÇIKARDIĞINIZ DBX BX3 SETTEN MEMNUNMUYDUNUZ ACABA? BE LUXMAN M03 İLE DBX BX3 ARASINDA KALDIM. SİZ OLSAYDINIZ HANGİSİNİ ALIRDINIZ ACABA? YORUMLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ. SES KALİTESİ VE DEĞER OLARAK HANGİSİ ÖNDE GELİR?
  • Luxman m-03-c03 takımı dbx ile kıyaslamayın. Luxman çok daha kaliteli. İkinci elini bulmak çok zor,alan kolay kolay satmaz şayet bulduysanız ve temizse hiç düşünmeden alırım derim. Gerek gücü gerekse sesteki detayları ile istediğiniz prepower ile karşılaştırın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu urunle ilgileniyorum.
    Telefon bırakıyorum..ararsanız sevinirim..
    Saygilarimla...Murat 0532-5643234

• İlandaki sony prepower satılmış.Konu eski. Ne ile ilgileniyorsunuz karışıklık olmuş heralde!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.