Şimdi Ara

SONY TABLET P KULLANICILARI KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: skysoblue85

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

iki ekranı normal kitap okur gibi tutup e-kitap okunabiliyor mu yoksa tek ekran mı kullanılıyor.

SONY TABLET P KULLANICILARI KULÜBÜ

epub dosyalarını sony reader dan açınça çift ekranda ayrı sayfalar görünüyor.

cevabınız için teşekkür ederim.yazın deniz kenarında dinlenirken kitap okumak için (tabi güneş altında ekran çok yansıma yapmazsa)güzel bir özellik.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yvztfkc

Aynı sorunu bende yaşıyorum, "Error Code 7" problemi bir türlü gitmiyor. ICS yükleyemiyorum bende, en az 10 kez denedim ama hala sonuç aynı, yardımcı olabilecek kimse yokmu?

Cihaza Factory reset atıp tekrar deneye bilir misiniz ? Eğer olmazsa birde hard reset ile backup üzerinden tekrar sistemi yükleyin, eğer problem devam ederse, istanbulda iseniz Cevahir alışveriş merkezinin en üst katında Teknosanın yanında sony servisine verin, onlar problemi çözerler. Bende vpn problemi için ics'den honeycomb sürümüne geçmeyi düşünüyorum.

Hard reset : cihaz kapalı iken cihaz açma tuşu(power button) ile ses açma (+) tuşuna recover ekranı gelene kadar basılı tutun, gelen ekranda ses açma ve kapama tuşlarını kullanarak "Wipe data/Factory Reset" üzerine gelip cihaz açma (power button) a basın gelen ekranda "Yes- Delete all user data" gelicek ok leyin makina kendini restart edicek. Hard resette bütün bilgileriniz silinir bilginiz olsun.

Factory reset atmıştım zaten, sizin söylediğiniz üzere hard reset atıp denedim ama sonuç gene aynı, sony servise götüreceğim artık bu gidişle.

• Ics 4 yüklendi cihaza şimdi güzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar güzel bir haberim var , ics r5a sürümün yeni update'i geldi . Vpn , sdcard ve 3g probleminin çözüldüğü yazıyor şimdi indiriyorum, yüklenince değişen şeyleri yazıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skysoblue85 -- 15 Aralık 2012; 23:18:06 >
  • Evet arkadaşlar yükledim ama fazla bir fark yok , google müzik değişmiş, birde tablet daha hızlanmış gibi geldi, vpn problemim hala çözülmedi galiba root larken bazı ayarlarını bozmuş olabilir.
  • Hmm ben de yükliyim o zaman.

Tableti telefon olarak kullandıracak bir rom olsa bir de tadından yenmez. Sony Tablet P için kimse geliştirme yapmıyor o kötü.
  • blackberry playbook+nakit şeklinde tablet p almak istiyorum. satmak isteyen varsa pmden ulaşsın.
  • ben bugün bu cihazla 20dk geçirdim, alet inanılmaz akıcı, ben bu kadar akıcı bir deneyim beklemiyordum, sony markası ilk defa dikkatimi çekti, xperia z benim için bir seçenek oldu bu alet sayesinde.
  • quote:

Arkadaşlar güzel bir haberim var , ics r5a sürümün yeni update'i geldi . Vpn , sdcard ve 3g probleminin çözüldüğü yazıyor şimdi indiriyorum, yüklenince değişen şeyleri yazıcam.

merhaba

sd karttan oyun oynanıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

quote:

Arkadaşlar güzel bir haberim var , ics r5a sürümün yeni update'i geldi . Vpn , sdcard ve 3g probleminin çözüldüğü yazıyor şimdi indiriyorum, yüklenince değişen şeyleri yazıcam.

merhaba

Oyunu sd karta yükle dersen sd kart üzerinden oynayabilirsin fakat, oyun oynarken çift ekran birden yapınca oyun pek zevkli olmuyor :)
  • quote:

quote:

quote:

merhaba

Oyunu sd karta yükle dersen sd kart üzerinden oynayabilirsin fakat, oyun oynarken çift ekran birden yapınca oyun pek zevkli olmuyor :)

kardeş peki ps1 oyunlarını nasıl oynarım

yada sende nasıl oyunlar var şöyle alt taraf playstation tuşları gibi oyunlar var onlar nereden yüklenir

• quote:

quote:

quote:

quote:

merhaba

kardeş peki ps1 oyunlarını nasıl oynarım

yada sende nasıl oyunlar var şöyle alt taraf playstation tuşları gibi oyunlar var onlar nereden yüklenir

Valla bende oyun yok ben iş amaçlı kullanıyorum tableti, galiba ps1 oyunu vardı kendi içinde olan bi google araştır başka oyunlar var mı diye.

• Kullanıcı sayısı çok az sanırım güzelim tabletimin.

Biraz fazla olsa yazılım desteği vs. olsa on numara cihaz da işte...
  • sony tablet p cihazim 3.2 android sürümü güncellenmiyor. ayarlardan kendini güncellemiyor. google hesap bile açılamıyor. buna uygun rom elinde olan yada bilen varsa paylaşırsa sevinirim.root da atamıyorum . cihaza hiç bir şey yüklenmiyor bu haliyle . webde aradım güncelleme ile rom ile ilgili bir şey bulamadım eski linkler hep kapalı genelde. elinde bu cihazdan olan veya kullanmış olupda güncelleme hususunda yardımcı olabilecekler yazarsa sevinirim. şimdide teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.