Bazı yabancı sitelerde şu konular eksi yönler olarak belirtilmiş: Gorilla glass olmadıgı için cok çabuk çizilen ekran, hatta test sırasında ufak tefek çizikler oluştuğunu adam gösterdi :D Tamamen plastik kasa Ve dengesiz ağırlık dağılımın yarattığı konfor sorunu.
Ben bunları bu incelemede hiç duymadım. Dikkatinizi çekmedi mı acaba ?
Ben şahsen cihazı incelemediğim için herhangi bir fikrim yok o bakımdan buradan soruyorum incelemeyi yapan şahısa.
quote:
Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i
uzun yollarda video izlemek ve oyun oynamaktan başka bi halta yaramayan bu aletlere para akıtmak nekadar mantıklı acaba ??
Bak bu incelemeyi iPad'de izledim. Yorumları da bu cihazda okudum ve senin yorumuna karşılık bu mesajı yazabiliyorum. Demek ki uzun yolda film izlemekten başka islere de yarayabiliyormus bu aletler.
galaxy tab 10.1 bundan daha iyi olmuş bence sonynin 32 gblık tabletiyle bunun galaxy tabin fiyatı nerdeyse aynı ama galaxy tab de 3gde var ben galaxy tab 10.1 almayı düşünüyorum.Bence sonynin tabletini alana kadar galaxy tab alın daha iyi
bugün sony tableti ve asus tabletti kullandım, ipad 2 sahibiyim asus tablet diğer ikisine göre biraz performansı düşük. sony tablet güzel,hızlı ben başarılı buldum. ama fiyat olarak ipad 2 ile aynı,kim niye sony tablet alsın o zaman. fiyat harici başarılı buldum.
Sağlam makina
inceleme için teşekkürler.. gerçekten çok hoş ve alınabilecek bir tablet olmuş.. rahatlıkla tavsiye edilebilir. oldukça kullanışlı görünüyor..
çok tipsiz bir yapıya sahip. hiç ergonomik değil. ayrıca performansıda sony markasına yakışmayacak düzeyde... ana ekranda bir iki sayfa değiştirin hemen kitlenmeye yavaşlamaya başlıyor cihaz. ve hiç kullanıcı dostu bir arayüze sahip değil çünkü çok karışık buldum. 16 gb lık modelinin fiyatı gene 16 gb ipad 2 ile aynı sayılır. ikisini arasında kalacak olsam ipad2 yi gözüm kapalı alırım. ve oldukça kalitesiz bir malzeme yapısına sahip hiç kaliteli bir ürün gibi durmuyor...
sonyde kervana katıldı hayırlı olsun
7:20'de "i wanna be a billionaire so fucking bad" diyor adam resmen ya. Bruno Mars'ın şarkısı :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: aliosman2323
quote:
Orijinalden alıntı: nejat_80bu takoz nedir yahu? bunu neremize sokup tasiyabilecegiz? bu kadar kalın tablet olur mu, sony dalga mı geciyor?
birader sen kafana göre istediğin yerine sok
IPAD 2 gibi, gayet ince, şık taşınabilir bir cihaz varken, bu cihazı almayı düşünenler karar versin.
5.5 inçlik telefonlar 3 cm lik tabletler... aah ah teknoloji nereye gidiyor!!
Bugün Vatan Bilgisayar'da biraz inceledim. Tasarım resmen rahatsız edici. Giriş çıkışları plastik kapakla kapatmışlar ki bana en itici gelen yerlerden biri de bu oldu.
Biraz nette dolaştım, sekmeli tarama destekleyen tarayıcı güzel olsa da performans son derece düşük.
32 GB olan S tablet 1350 gibi bir rakamdı ve 3G yok!
iPad dururken başka bir tablete para vermek akıl karı bir iş gibi gelmiyor bana...
quote:
iPad dururken başka bir tablete para vermek akıl karı bir iş gibi gelmiyor bana.
Flash desteği olmayan bir ipad e de para vermek akıl karı gelmiyor bana. (iPhone 4 kullanıcısıyım) HTC, Sony, Galaxy Tab bunlardan birini almayı düşünüyorum.
Yine yetersiz bir inceleme,sanal klavyesinden bahsediyorsunuz lakin e-kitap okumak için ideal mi değil mi konusunda hiç bir detay yok.Okumaktan bu kadar mı korkuyorsunuz,halklar bilinçlenince çok mu tedirgin oluyorsunuz.Her incelemede oyun,fotoğraf,video,gb,ghz vs. sıkkınlık veren özelliklerinde duruyorsunuz kusura bakmayında her yerde yazan ve kolayca bulunabilecekleri yazıyorsunuz.Kimsenin yapmadığını yapın.
Bugün bi teknoloji marketinde inceleme imkanım oldu ürünü. En büyük eksiği geöişlerdeki milimetrik takılmalar bence.
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
bugün sony tableti ve asus tabletti kullandım, ipad 2 sahibiyim asus tablet diğer ikisine göre biraz performansı düşük. sony tablet güzel,hızlı ben başarılı buldum. ama fiyat olarak ipad 2 ile aynı,kim niye sony tablet alsın o zaman. fiyat harici başarılı buldum.
asus mu sony den düşük ? biraz tuhafıma gitti
Arkadaslar lutfen alirken ozelliklerine dikkat edin,Turkiye piyasasinda bulununa 111 ve 112 lerde 3G wwan yok, 113 lerde var. oda henuz Turkiyede degil.Lutfen almayin basiniz cok agriyacak
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
quote:
hayır arkadaşım dokunmatik hızı,önkamera kalitesi,görünüm dizaynı,ergonomi rahatlık,parça kalitesi,batarya süresi olarak asus sonyden daha iyi çünkü ikisini de denedim ASUS aldım.alırken yanımdaki kişiler de beni destekledi bu düşüncelerim için.sony bana sıradan bir android telefonun ekranının büyütülmüş hali gibi geldi
asusa klavye(dock) takabiliyorsun klavyeyi takınca bir çok bağlantı noktası oluyor.ayrıca kendiliğinden HDMI bağlantı bölümü var tabletin.
ASUS un ekranı çizilmez sonynin ekranı ise felç olur 1-2 ayda.ayrıca ASUS ta Polaris OFFICE programı var.
vaio sahibi olduğum için sony tablet niyetiyle gitmiştim saturne :D ama eee pad transformer aldım.
daha nekadar objektif olabilirm ki :D asus bir çok ödül kazandı bu tabletle ;)
ipad 2 yide denemiştim o da güzeldi fiziksel görünüm ve hız olarak.ama flash,market ve bir çok özelliğini apple lar arası kullandırması onu baştan elememe sebep oldu.çünkü uğraşmak istemiyorum alınca hemen takır tukur kullanmalısın tableti.ASUS un kurulumu da çok kolay.
playstation sertifikası olayına kanmayın çok abartılı bir şey değil, eğer 16 yaşaltı biri değilseniz.daha dün ASUS'a PES 2012 yükledim fazlasıyla güzel oyun.Android oyun konusunda playstation sertifikasından geri kalmaz :)
quote:
Orijinalden alıntı: gelenbevili172hhc
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
quote:
hayır arkadaşım dokunmatik hızı,önkamera kalitesi,görünüm dizaynı,ergonomi rahatlık,parça kalitesi,batarya süresi olarak asus sonyden daha iyi çünkü ikisini de denedim ASUS aldım.alırken yanımdaki kişiler de beni destekledi bu düşüncelerim için.sony bana sıradan bir android telefonun ekranının büyütülmüş hali gibi geldi
asusa klavye(dock) takabiliyorsun klavyeyi takınca bir çok bağlantı noktası oluyor.ayrıca kendiliğinden HDMI bağlantı bölümü var tabletin.
ASUS un ekranı çizilmez sonynin ekranı ise felç olur 1-2 ayda.ayrıca ASUS ta Polaris OFFICE programı var.
vaio sahibi olduğum için sony tablet niyetiyle gitmiştim saturne :D ama eee pad transformer aldım.
daha nekadar objektif olabilirm ki :D asus bir çok ödül kazandı bu tabletle ;)
ipad 2 yide denemiştim o da güzeldi fiziksel görünüm ve hız olarak.ama flash,market ve bir çok özelliğini apple lar arası kullandırması onu baştan elememe sebep oldu.çünkü uğraşmak istemiyorum alınca hemen takır tukur kullanmalısın tableti.ASUS un kurulumu da çok kolay.
playstation sertifikası olayına kanmayın çok abartılı bir şey değil, eğer 16 yaşaltı biri değilseniz.daha dün ASUS'a PES 2012 yükledim fazlasıyla güzel oyun.Android oyun konusunda playstation sertifikasından geri kalmaz :)
''asus tablet diğer ikisine göre biraz performansı düşük''
ben şu lafına takılmıştımda biraz yanlış anlaşılma oldu sanırım
nir iphone kullanıcısı olarak ipad tercih etmeyerek sony tablet aldım. iyikide almışım. alet mükemmel ötesi bir şey. internet çok hızlı. özellikle dlna özellikli bir tv ye fırlat at özelliği harika. ekran kalitesi çok iyi. flash desteği vs vs. ipad iyi bir alet ama kısıtlamalar çok. alınacak bir alet..