Şimdi Ara

Sony Tablet S video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
39.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bugün sony centere gidip inceledim cihazı hemen yanında da i pad 2 satan bir yer vardı i pad2 çöp gibi geldi bu cihazın yanında tasarım olarak i pade ciddi fark atmış
  • psp ve ps1 oyunlarını tablete nasıl atacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa

beyler bugün sony centere gidip inceledim cihazı hemen yanında da i pad 2 satan bir yer vardı i pad2 çöp gibi geldi bu cihazın yanında tasarım olarak i pade ciddi fark atmış

ipad2 derken zaten tableti adamlar çıkarttı apple yani.
    Kaan bey en sonunda size de inceleme için sağlam cihazlar gelmiş.Güzel makine ama tablet almayacağım zaten meb bize ve öğrencilere dağıtacak tabi nasıl bir şey olur bilemiyorum.sony iyi iş yapmış gerçekten güzel olmuş bakalım win8 li tabletlerle android arasında nasıl bir rekabet olcak
  • Olmamış!! inceliyorsunuz madem bir ilk olan Kızıl ötesi ve kızıl ötesinden kumanda özelliğinden neden bahsetmediniz? mesafesi ne kadar cihazların dibine kadar girmek gerekiyormu? en azından böyle bir özellik var deseydiniz. (videoda vardıda benmi kaçırdım acaba)
  • inceleme için teşekkürler
  • güzel bir cihaz.Tegra 2 için bu kadar performans beklemezdim doğrusu ama gayet iyi organize etmiş sony.
    alınabilir bir tablet.
  • Güzel bir tablet olmuş. İnceleme için de teşekkürler.
  • bu takoz nedir yahu? bunu neremize sokup tasiyabilecegiz? bu kadar kalın tablet olur mu, sony dalga mı geciyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

bu takoz nedir yahu? bunu neremize sokup tasiyabilecegiz? bu kadar kalın tablet olur mu, sony dalga mı geciyor?

Telefon değil tablet. Cebine sokman gerekmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theyapici

quote:

Orijinalden alıntı: YanYatmışKasa beyler bugün sony centere gidip inceledim cihazı hemen yanında da i pad 2 satan bir yer vardı i pad2 çöp gibi geldi bu cihazın yanında tasarım olarak i pade ciddi fark atmış
    ipad2 derken zaten tableti adamlar çıkarttı apple yani.Kaan bey en sonunda size de inceleme için sağlam cihazlar gelmiş.Güzel makine ama tablet almayacağım zaten meb bize ve öğrencilere dağıtacak tabi nasıl bir şey olur bilemiyorum.sony iyi iş yapmış gerçekten güzel olmuş bakalım win8 li tabletlerle android arasında nasıl bir rekabet olcak

yapmayın hocam nerede tablet olayını apple çıkarttı. azcık insaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

bu takoz nedir yahu? bunu neremize sokup tasiyabilecegiz? bu kadar kalın tablet olur mu, sony dalga mı geciyor?

birader sen kafana göre istediğin yerine sok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlestar DH

161 ppi düşük mü arkadaşlar ? ekran büyük olduğu için normal mi yoksa ? bilir bir kişiden açıklama gelirse memnun olurum. teşekkürler.

elmacılara göre düşük normal insanlara göre yüksek
  • inceleme icin tesekkurler.
  • Çok kaba dizaynı var... O kadar kalın kısma USB slot hemde 2 tane konulabilirdi...

Flaş yok... Ön kamera enaz 2 Megapiksel olmalıydı ama 0.3 Megapiksel ile görüntülü sohbet zehir olacaktır...

İnce kısmın köşeleri sivri elde batıyor rahaysız edici... Tam olarak ergonomik değil...

Onun dışında ortalama işlemci ve ortalama tegra2 1 Ghz 1 GB RAM ile sıradan bir ürün....

Sony'ye yakışmayan bir ürün... Fiyatı da daha uygun olmalıydı...

Kısa sürede fiyatı da düşer...

TeknoSA da yaklaşık 30 dakika kullandım... Tatmin etmedi... Bir fark artı bekliyordum ama YOK...
  • Guzel bir inceleme olmus fakat piyasadaki urunlerden pek fazla bir artı ve farklı bir yonu yok sony buyuk bir sirket daha fazlası beklenirdi.
  • Kupanın DonanımHaber amblemi silinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.kale -- 9 Ekim 2011; 10:58:06 >
  • bu ekran nasıl 16 milyon renk gösteriyo anlamadım, ilk başlarca acaba ekran parlaklığı mı kısık dedim ama sonra ayarlardan parlaklığını sona getirdiğini görünce çok şaşırdım. sizin kameralarda mı bir problem var acaba
  • çok kıyak bi alet çıkarmış yine adamlar uygun fiyattan gelirse alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.A.R.B.E.C.i

uzun yollarda video izlemek ve oyun oynamaktan başka bi halta yaramayan bu aletlere para akıtmak nekadar mantıklı acaba ??

• Sony Tablet P'yide bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.