Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony Xperia 131 model tabletim var, cihaz fabrika ayarlarından sonra güncelleme yapınca tarayıcı chrome yada mozilla bir süre sonra ekranda şimşek çakar gibi çizgiler çıkıyor ara ara, bilginiz var mı acaba.
  • burası boş sanırım ama yinede yazayım
    sony s tablet için şarj aleti aramaktayım,elinde olup satmak isteyen bana ulaşabilir
  • caglar84 C kullanıcısına yanıt
    servise götürdüm ancak yapamadılar, yine aynı durum, fabrika ayarlarına döndüm güncelleme yapmadan önce tablet normal ancak internet güncellemesi yapınca çizgiler yine çıkıyor.
  • Sony Xperia Tablet S İçin Orijinal Deri Standlı Kılıf (SGP-CV3) + Usb Host Adaptör Kablosu(SGPUC3) satılıktır , ilgilenenlere duyurulur.

http://forum.donanimhaber.com/m_93236535/f_//tm.htm#93236535
  • Burada tabletını satmak ısteyen arkadaslar mevcutmu ben tabletıkmı sevıyorum belkı dıgerlerını cok arastırmadıgımdan ama yınede memnunum uygun fıyattan satanları degerlendıreblrm guzel tablet cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar elinde sgpt1211 icin usb şarj kablosu olan varmı veya satan bi yerler varmı ? Bilgilendirebilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba xperia tablet s için sarz ara kablosunu nerden bulabiliriz? Uyumlu muadili bir ürün var midir acaba bilgisi olan dostlardan yardım bekliyorum,

• Herkese merhaba,

Sony tablet s 3g cihaz sahibiyim. Arkadaşlar her defasında cihazı satışa çıkarıyorum sonra pişman olup satıştan çekiyorum. Çünkü cihazı seviyorum ancak şu wifi çekme problemi gerçekten beni yıldırdı. Kullandığı gm disc.telefonun yanında emin olun kağnı gibi. Bu konuya çözüm bulan var mıdır.
    Konu ile ilgili ve bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum.

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam p için biraz fazla gibi düşünüyorum fiyatını daha uygun yaparsan daha cabuk musterı bulursun eger acelen varsa
  • Selamlar sonyden sipariş ettiğim sim kart yuvası 1 ay aradan sonra belçikadan geldi tablete taktım sim kartı okudu fakat yuva içeride kaldı iğne ıle acıyorum yukarı cıkıyor bıraz ama daha fazla elımle yukarı cekemıyorum. Ne yapmam gerekıyor

• Buradan yapılacak işlem için yorum çok doğru olmaz ama cımbız veya ataç kullanarak çıkarmaya çalışın.
  • Arkadaşlar Merhaba,

Sony Xperia s tabletim var, düğün resimlerim vardı sd kart hafızasından sanıyordum resimleri ancak dahili hafızadaymış bende orada olduğunu bilmeden tableti fabrika ayarlarına yükledim resimleri nasıl kurtarabilirim acaba, düğün resimlerimin hepsi gitti, Allah rızası için bir yolu var ise yardımcı olur musunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnr60

Arkadaşlar Merhaba,

Sony Xperia s tabletim var, düğün resimlerim vardı sd kart hafızasından sanıyordum resimleri ancak dahili hafızadaymış bende orada olduğunu bilmeden tableti fabrika ayarlarına yükledim resimleri nasıl kurtarabilirim acaba, düğün resimlerimin hepsi gitti, Allah rızası için bir yolu var ise yardımcı olur musunuz.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.

windows için silinen prgramları kurtarma programı çok ancak android için var mı bilmiyorum. Aşağıdaki link yöneticine bir başvur bakalım.sonucu buradan paylaşırsan sevinirim.

http://www.yasalprogram.com/forum/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 28 Ağustos 2014; 21:47:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onat

quote:

Orijinalden alıntı: tnr60

Arkadaşlar Merhaba,

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.

windows için silinen prgramları kurtarma programı çok ancak android için var mı bilmiyorum. Aşağıdaki link yöneticine bir başvur bakalım.sonucu buradan paylaşırsan sevinirim.

http://www.yasalprogram.com/forum/index.php

http://www.youtube.com/watch?v=B0crA6R6A7M

Burayı da takip et bakalım.

Kolay gelsin.

• onat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bakıyım umarım buluruz benim için çok önemli resimler. İlginiz için teşekkür ederim.
  • İyi günler Xperia sgpt1311 tablet s im var kizim sağolsun şarz aletini kaybetmiş 1 aydır servisten yenisinin gelmesini bekledik şimdi sony yollamiyor paranızı iade edelim diyorlar şarz aletini bulabileceğim bir yer varmı dır ilgilenirseniz cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler
  • S tabletim çalındığı için masaüstü standını elden çıkarmak istiyorum.
    2 aylık bir ürün. HDMI girişi 4 tane USB portu ve şarj etme özelliği var
    çok şık alet

Masaüstü standı

100TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidelen

İyi günler Xperia sgpt1311 tablet s im var kizim sağolsun şarz aletini kaybetmiş 1 aydır servisten yenisinin gelmesini bekledik şimdi sony yollamiyor paranızı iade edelim diyorlar şarz aletini bulabileceğim bir yer varmı dır ilgilenirseniz cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler

Yurt dışı için link .

http://www.ebay.com/itm/New-Sony-SGPAC10V1-ADP-30KH-A-SGP-AC10V1-SGPT111-SGPT112-Tablet-S-AC-Adapter-/301306731402?&_trksid=p2056016.m2516.l5255

• tablet ıcın rom root fılan yapan anlayan var mıdır
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.