Şimdi Ara

Sony Tablet ve Xperia Tablet Kullanıcıları Kulübü (202 üye) (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.455
Cevap
40
Favori
192.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sony tablet almak istiyorum şu ps4 remote zımbırtısı için ama bu özellik sanırım z3 tablet compact ta varmış acaba sony bu özelliği z2 tabletlere (kodunu bilmiyorum z2 senesi çıkan işte ona) verdimi acaba deneyen varmı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar acil sony sgpt tabletin adaptörü lazım...İzmirde nerelerde satılır yada elinde fazlalık olan bana satabilirmi.....Yarın öğlen yola çıkacağım öğlene kadar temin etmem gerekiyor...
  • Sony, PS4 için remote play özelliğini Xperia Tablet Z'ye getirmeyecek gibi duruyor.

Bu cihazı root yapıp kullanan var mı ?
  • arkadaşlar ankarada sonny tablet satan arkadaş varsa benimle iletişime gecerse sevinrim istediğim tablet sonny xperia Z veya Z2 modeli
    fiyat olarakta makul olursa sevinirim 507 090 30 60
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Orijinalden alıntı: bcansu

Tesekkurler.Link verebilirmisin.Bu costum room lar ucretlimi ve root yapılabiliyormu.

Ücretsizhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1515720

merhaba Cihaz root lu ve Android surumu 4.0.3 release 5a xda dan 4.1.1 i yuklemek istiyorum.Ancak acıklamasında and again - warning - want to use this tool?then DO NOT UPDATE to stock ota R5A! yazıyor .Bu ne anlama geliyor.Ben guncellemeyi wifi ile cıhazdan yaptım sonra rootladım.Benim cihazda flasher le yapacagım guncelleme sorun cıkarırmı.Tesekkur ederım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcansu -- 24 Kasım 2014; 21:51:14 >

• Arkadaşlar tablet s'i internet üzerinden film-dizi izlemek,arada oyun oynamak, kitap okumak için almak istiyorum. sizce tablet s mi ipad mini mi daha iyidir bu konularda?

• kskyigit K kullanıcısına yanıt
    Tablet s den uzak dur.
  • DR.ADNAN kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    bende sony sgpt1211 tablet var. Benim de aynı şekilde şarj kablosu arızalandı. Serviste var, 60TL istiyor :(

Bu kabloyu nereden bulabilirim?

@DR.ADNAN
  • PS4 remoteplay özelliğini cihazda çalıştırdım ama gamepadi bağlayamadım. Deneyen oldu mu acaba ?
  • Sony sgpt111tr/s tabletimin şarj aleti arıyorum yardımcı olur musunuz?
  • souris kullanıcısına yanıt
    hangi cihaz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: alatay

hangi cihaz acaba

Xperia Tablet S gamepadi de çalıştırdım sıkıntı kalmadı
  • tablet s te calısır mı acaba xperia değil benim ki
  • Xperia Tablet S bir türlü açılmıyor 6 saattir şarjda kırmızı ışığı yanıyor ama bir türlü açmayı başaramadım. Güç+Ses Yükseltme tuşuyla resetlemeye çalıştım bir kere kırmızı ışık yandı sonra hiçbirşey olmadı. Fikri olan biri varmı ne yapmam gerekiyor?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: souris

PS4 remoteplay özelliğini cihazda çalıştırdım ama gamepadi bağlayamadım. Deneyen oldu mu acaba ?

Bunda ps4 remote play calisiyor mu

Baktim soyle bir sey yazmislar:

Root permission is not required to install the application, although you will need to root if you want to install the DualShockManager for your controller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 29 Ocak 2015; 3:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: souris

PS4 remoteplay özelliğini cihazda çalıştırdım ama gamepadi bağlayamadım. Deneyen oldu mu acaba ?

Bunda ps4 remote play calisiyor mu

Baktim soyle bir sey yazmislar:

Root permission is not required to install the application, although you will need to root if you want to install the DualShockManager for your controller

Bu konuda mediafire linki olan mesajı okuyun.Çalışıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_99086069/mpage_2/tm.htm

• Arkadaşlar, Yaklaşık 3 yıllıkTablet s 3g cihazımı satmayı düşünüyorum. Cihazda kullanıma bağlı minör çizikler mevcut. Ürünün kutusu,kullanım kitapları, kılıf ve masa üstü dock üniteside mevcuttur. Bu ürünü kaça satışa sunabilirim. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • Sony tablet s in son güncellenmesi nedir arkadaşlar 4.0.3 mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: e.caglar

Sony tablet s in son güncellenmesi nedir arkadaşlar 4.0.3 mu?

4.0.3(release5a) sürümü en son sürüm

• Sony tablet s wifi+3g cihazımı satılığa çokarmış durumdayım. Minör kozmetik hataları dışında bir uygunsuzluğu yoktur.İzmir içi alımlarda küçük bir indirim daha uygulanacaktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-sony-sgpt131trs-tablet-wifi-plus3g-sony-docking-station-sgpds1-202355951/detay/

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onat -- 2 Mart 2015; 12:15:48 >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.