Şimdi Ara

Sony, tasarımıyla göz dolduran G Serisi micro Hi-Fi sistemlerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Japon elektronik devi Sony, tasarımıyla müzik severleri geçmişe götüren iPod/ iPhone destekli G serisi micro Hi-Fi sistemlerini duyurdu.

CMT-G2BNiP, CMT-G2NiP, CMT-G1BiP ve CMT-G1iP olmak üzere 4 farklı modelden oluşan G serisi, yüksek yüzey kalitesine sahip alüminyumdan yapılan ana gövdesi ve parlak piyano siyahı hoparlörleri ile tasarımsal açıdan göz doldururken; teknik özellikleriyle müzik severlere gelişmiş ses performansı sunuyor.

4 modelin öne çıkan temel özelliklerine ayrı ayrı bakalım;

CMT-G2BNiP;

• Yüksek akustik performansı

• Dahili Wi-Fi yeteneği ile PC ve Internet üzerinden direkt olarak müzik dinleyebilme

• DAB (Digital Audio Broadcasting) Radyo

• iPhone/ iPod desteği başta olmak üzere USB arayüzü ile MP3 çalabilme

CMT-G2NiP;

• Dahili Wi-Fi yeteneği ile PC ve Internet üzerinden direkt olarak müzik dinleyebilme

CMT-G1BiP;

• DAB Radyo ve FM/AM alıcısı

CMT-G1iP;

• FM/AM alıcısı

• Çok şık gerçekten..
  • soni aksesuar olmuşta
    haberimiz olmamış !
    soni gibi bir firmaya
    yazık olmuş yani ! :(
  • bende de sonynin ipod ve iphone uyumlu radyolu alarmlı her derde deva bir seti var, ses mükemmel... apple ürünleri için ses sistemi deyince 1. bose derim 2. sony...

Bu ürün de eminim mükemmel olacaktır... Şarj doldurması da iyi bir özellik ;)
  • güzelmiş
  • Başarılı.
  • Sony deyince akan sular durur...estetik şıklık ve kalite olay budur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sony önce kendi telefonlarına destek versin.
    Sonyde bozdu bozdu bozdu bozdu çok bozdu
  • sony yaparsa en iyisini yapar.
  • SONY YAPMIŞ GENE ...
  • Çok eski hifi'lere gidersek şimdiki tasarımlar yanında sade kalıyor.Nerde o eski sonyler.Hele SONY FH808 sesi hala kulaklarımda hissediyorum.

• Orijinalden alıntı: cengizhan72

Çok eski hifilere gidersek şimdiki tasarımlar yanında sade kalıyor.Nerde o eski sonyler.Hele SONY FH808 sesi hala kulaklarımda hissediyorum.

Omzuma alıp gezesim geldi şu cihazlardan çıkan ses hiç bi ıvır zıvır teknolojik cihazdan gelmiyo hala ahada evde 7+1 kulanıyorum bunların tadı hala kulaklarımda.. bu arada haberdeki cihaz hakikaten güzel duruyo bi arakadaş da demiş sony diyince akar sular durur. Artık eskiden di diyorum bende o hiç aklıma gelmiyo bi kulaklık alırken yada bi tv alırken vs vs bitek bu tarz bi müzik setinde düşünürüm artık.. sebebide bir çok altarnatif firma olması ve aynı kalite hatta daha iyisini ucuz fiyada sunması.

• wawwwwwwww
  • sonylerde müzik dinlenmez ama sinema keyfi bir başkadır.
  • güzelmiş
  • sony'in teybi var bende, sony kameranın yanında hediye vermişlerdi. bilgisayarım olmasa çok faydalanırdım ama hiç kullanma fırsatım olmadı. ama sesi çok kaliteli.
  • 90lı yıllardan sonra Sony HiFi olayında çok geri kaldı. Yalnız TV'ye ve Notebook'a ağırlık veriyorlar anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sami Ertaga -- 4 Eylül 2011; 20:15:04 >
  • Kaç para bu bilen var mı ?
  • dab dediği nedir? internet radyosundan farklı bişey mi?
    türkiyede geçerli bir özellik mi?
    nir de bu ürünelrde subwoofer olmayınca ses kalitesi düşük mü oluyor?
  • DAB (Digital Audio Broadcasting) yani dijital audio yayını. Türkiye'de yok. Subwoofer olmamasının sebebi, gerçek Hi-Fi sistem stereo'dur, yani 2 hoparlörden oluşur. Subwoofer kullanılmaz. Hi-Fi speaker'lar zaten yeterince bass'ı olması gerektiği miktarda verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 18 Ocak 2012; 23:20:17 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.