Şimdi Ara

Sony telefonumun bataryası gitti numaraları nasıl kurtarırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sony xperia sola telefonumun 2 ay önce bataryası şişmişti bende iğne soktum ve havasını aldım o anda telefonda kapandı birtürlü batarya bulamadım ve sonunda başka telefon almaya karar verdim fakat sola telefonumda bana ait fotoğraf ve numaralar vardı bunları nasıl kurtarırım

• Telefoncuya satmaya gidiyorsun,fakat numaraları istediğini söyleyeceksin bataryası varsa o halleder.Yoksa tahta kale yolu sana gòründü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • google senkronizasyon yaptıysan numaraların google rehbere kayıt olmuş olması lazım
  • Hocam ucuz yollu bir batarya alip degistirmekte fayda var. Ya da arkadasin dedigi gibi sat telefonu ama numaralarini iste. Google yedeklemeye guvenme cunku karman corman oluyor liste ben o yuzden hep yedek alirdim hafiza karti ve bilgisayara. ( sola da hafiza karti var mi yok mu su an emin olamadim )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu dediğiniz google senkronunu yaptım diye hatırlıyorum ama şimdi nerden bulacam o numaraları
  • Google senkronizasyonu yaptiysan yeni android telefonunda google hesabinla girmen ve sonra google hesabindan kontakt senkronizasyonunu acman yeterli. 5-10 dk icinde hepsi telefona kendiliginden gelir.
  • İğneyle batarya havasını almak güzelmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3.7 volt dc ver telefona
  • sola'nın batarya çıkıyorsa sola telefonu olan birinden rica edersin bataryayı takarsın yedeklersin. bu kadar basit :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.