Şimdi Ara

Sony teyp çalışmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eski teybimden memnun olmadıgım için bir teyp aldım sonny marka söktüm bağladım sorunsuz çalıyordu ama sokete sokarken (teybi yerine) bir ses geldi ekranda seste gitti birdaha da gelmedi kafayı çıkarttım yok teybin arkasındakı sigortasını çıkarttım taktım yok şimdi hafiften yusufcuk olayı oldu bende acaba teyp yanmışmıdır yada sorun nedir anlatırsanız yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşk.arkadaşlar cevapmlarınızı dört gözle bekliyorummm.. :(

• bu arada aracın markası reno flaşh bılmem detay farkedermi:)
  • 12v geliyor mu teyp baglantı kablosuna? Sigorta atmıştır belki
  • Sigorta kutusudaki sigortayı ve yaptıgınız ekleri kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkiShCowboy

Sigorta kutusudaki sigortayı ve yaptıgınız ekleri kontrol edin

ekleri kontrol ettim sigorta neredeki teybin arkadasında var 1 tane başka var mı orayla alakalı nerededir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

12v geliyor mu teyp baglantı kablosuna? Sigorta atmıştır belki

bilmiyorum anlamıyorum ki nasıl ölçücem onu yada o atan sigorta nerde olabilir değiştirsem?
  • Torpidonun altında sigorta kutusu var, ordaki sigortaları kontrol edin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Torpidonun altında sigorta kutusu var, ordaki sigortaları kontrol edin

söför tarafında altta var 1 tane omu acaba yoksa lpgnın sıgortasımı o
    :S
  • teybin sigortası sigorta kutusudadır.kutuda bildigim kadarıyla ya torpidonun altında yada direksiyonun altındadır.
    sizin bahsettiginız tekli sigortada varsa alarmın veya lpgnindir(genelde lpg sigortası motorun etrafında olur diye biliyorum)

• quote:

teybin sigortası sigorta kutusudadır.kutuda bildigim kadarıyla ya torpidonun altında yada direksiyonun altındadır.
    sizin bahsettiginız tekli sigortada varsa alarmın veya lpgnindir(genelde lpg sigortası motorun etrafında olur diye biliyorum)

anladım hepsini inceliyim ben o zaman torpdo altlarında varsa bakym değiştirym teybin arkasındakinide çok sağolasın dostum yardımcı oldugun ıcın
  • once teybin soketini sok kirmizi ve siyah kablolara bir ampul bagla yaniyorsa ampul sorun teybinde yok yanmazsa demekki teybe gelen sigortan atmistir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.