Şimdi Ara

SONY TMR-BR100 3D DÖNÜŞTÜRÜCÜ..SIFIR.. -- 60 TL--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SONY TMR-BR100 3D TV'ler için Verici transmette
    SIFIR, AÇILMAMIŞ KUTUSUNDA...

Fiyatı: 60 tl

Bhttp://www.ereyon.com.tr/urun/sony-tmr-br100-3d-transmitter.aspx

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgüç55 -- 11 Nisan 2013; 14:30:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam benim tv 3d değil markası Sony KDL-52W5500 ... yanı 3d olmayan bır tv sony tv ye takınca goruntuyu 3d mı verıyor anlamadım cıhazın calısma prensbınını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boxor -- 14 Mayıs 2013; 11:11:28 >
  • bu ürün sadece sony tv lerde işe yarıyor bildiğim kadarı ile..her tv ye uyumu yok,satan arkadaşta piyasada bilinmeyen bir ürün satıyor neredeyse hiçbir açıklama yok,ilginç bir ilan olmuş
  • Ilginc Bir urun... Fiyatini da cihazin islevi Ve marka ile kiyaslayinca cidden super Bir urun. Umarim isine yarayan biri cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıklama linkde var..
    "3D Sync Verici, kızılötesi ışınlarla TDB-BR100 Active Shutter gözlüklere bağlanarak TV'nin kare hızını gözlüklerin obtüratör hızıyla senkronize eder"
    benim anladığım izlediğiniz filmin Sony tv deki fps hızı ile 3D gözlüğü (sağ sol gözlükteki tazeleme) senkronize çalışmasını sağlıyor.
    Sony de 24p diye bir saçmalık var mesela "doğal sinema" yahu neden öyle bişey istiyim 30p, 60p de izlemek isterim 24p ne...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.