Şimdi Ara

SONY TÜRKİYE GARANTİLİ Z2 6503 MODELİ (FİYAT REVİZE EDİLDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SONY TÜRKİYE GARANTİLİ Z2 6503 MODELİ (FİYAT REVİZE EDİLDİ)
    Arkadaşlar elimde 2017 ağustosun 17 sinde garantisi bitecek sony z2 6503 telefon vardır sony türkiye garantilidir. tertemizdir. kutusu ve faturasıylan beraber gönderilecektir. satış fiyatım 560 tldir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Temmuz 2017 Satıldığı Şehir : Trabzon, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

fiyat takip

arkadaşım sakın olaki takip etme dükkanını inceledimde ordaki yazıların çok bencilce yanılmıyorsam telefon dükkanın var ve bu işin ticaretini yapıyosun dürüst olmak gerekirse piyasadaki telefonculardan oldum olası tiksinirim elimdeki telefonuda çok rahat onlara satarım ama içim elvermiyor.
  • eşruhuum kullanıcısına yanıt
    nasıl o kanıya vardın bilemiyorum

telefoncu olmadığımı forumda beni tanıyan herkez bilir

yıllardır değişik elektronik cihazlar kullanmak için forumun 2. el müdavimiyim

telefonunu tabi ki istediğin kişiye satarsın

ama seninki de biraz fırsatçılık gibime geldi

başkalarının ilanının altına "bende z2 satıyorum" diye yazman

ilan açıldığında 500 lira fiyat yazman ki sanırım sonra talep olunca fiyatı 560 liraya yükseltmek falan ilginç

ayrıca karşındaki kişiye "arkadaşım" diye hitap etmeden önce yaşına falan bak

profilime bakmışsın ama doğum tarihime bakmamışsın anlaşılan

neyse sana iyi satışlar

zor gibi görünsede umarım cihazını dilediğin kişiye dilediğin fiyatta satarsın

bu arada bende senin gibi önyargılı kendini bi halt sanan insanlardan tiksiniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

nasıl o kanıya vardın bilemiyorum

telefoncu olmadığımı forumda beni tanıyan herkez bilir

yıllardır değişik elektronik cihazlar kullanmak için forumun 2. el müdavimiyim

telefonunu tabi ki istediğin kişiye satarsın

ama seninki de biraz fırsatçılık gibime geldi

başkalarının ilanının altına "bende z2 satıyorum" diye yazman

ilan açıldığında 500 lira fiyat yazman ki sanırım sonra talep olunca fiyatı 560 liraya yükseltmek falan ilginç

ayrıca karşındaki kişiye "arkadaşım" diye hitap etmeden önce yaşına falan bak

profilime bakmışsın ama doğum tarihime bakmamışsın anlaşılan

neyse sana iyi satışlar

zor gibi görünsede umarım cihazını dilediğin kişiye dilediğin fiyatta satarsın

bu arada bende senin gibi önyargılı kendini bi halt sanan insanlardan tiksiniyorum

ben satış süreci bitmiş bir ilana mesaj yazdım sırf açığını yakaliğim mantığıyla yaklaşıyorsun bare düzgün yap

ayriyettende fiyatımı önce 650 tl lere ordanda 500 ordanda 560 a çıkardım yine bilip bilmeden konuşuyosunuz fiyatları revize etmek fırsatçılık değildir ayrıca gelen taleplere göre değil forumdaki duruma bakarak fiyat biçtim

siz dua edin yaşınız büyük yoksa daha çok şey söylerdim. ayyıca arkadaşım lafına saçma sapan bir şekilde takılmanız ve tartışma konusu yapmanız sizin büyüklük ve küçüklüğünüzü baya gösteriyor.

ilk yazdıklarımın arkasındayım herşeyi devamlı kendine yontan karşı tarafı hiçbirşekilde düşünmeyen abilik ayaklarıyla prim yapan insanları hiç sevmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.