arkadaşım sakın olaki takip etme dükkanını inceledimde ordaki yazıların çok bencilce yanılmıyorsam telefon dükkanın var ve bu işin ticaretini yapıyosun dürüst olmak gerekirse piyasadaki telefonculardan oldum olası tiksinirim elimdeki telefonuda çok rahat onlara satarım ama içim elvermiyor.
yıllardır değişik elektronik cihazlar kullanmak için forumun 2. el müdavimiyim
telefonunu tabi ki istediğin kişiye satarsın
ama seninki de biraz fırsatçılık gibime geldi
başkalarının ilanının altına "bende z2 satıyorum" diye yazman
ilan açıldığında 500 lira fiyat yazman ki sanırım sonra talep olunca fiyatı 560 liraya yükseltmek falan ilginç
ayrıca karşındaki kişiye "arkadaşım" diye hitap etmeden önce yaşına falan bak
profilime bakmışsın ama doğum tarihime bakmamışsın anlaşılan
neyse sana iyi satışlar
zor gibi görünsede umarım cihazını dilediğin kişiye dilediğin fiyatta satarsın
bu arada bende senin gibi önyargılı kendini bi halt sanan insanlardan tiksiniyorum
ben satış süreci bitmiş bir ilana mesaj yazdım sırf açığını yakaliğim mantığıyla yaklaşıyorsun bare düzgün yap
ayriyettende fiyatımı önce 650 tl lere ordanda 500 ordanda 560 a çıkardım yine bilip bilmeden konuşuyosunuz fiyatları revize etmek fırsatçılık değildir ayrıca gelen taleplere göre değil forumdaki duruma bakarak fiyat biçtim
siz dua edin yaşınız büyük yoksa daha çok şey söylerdim. ayyıca arkadaşım lafına saçma sapan bir şekilde takılmanız ve tartışma konusu yapmanız sizin büyüklük ve küçüklüğünüzü baya gösteriyor.
ilk yazdıklarımın arkasındayım herşeyi devamlı kendine yontan karşı tarafı hiçbirşekilde düşünmeyen abilik ayaklarıyla prim yapan insanları hiç sevmem.