Şimdi Ara

SONY TÜRKİYE PAZARLAMA ve ÖZGÜR KİRAZCI'YA MESAJ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios
    Önceden bahsettiğim süpriz, GT 5 ile ilgili. Siz zaten oyunu alınca göreceksiniz.

Bu seferki ise bugün gelişen bir olay. Farklı bir oyun, farklı bir firma.

Maalesef verdiginiz emeklerin buyuk bir bolumu bosa gitti gibi gorunuyor. Forumdan bircok arkadasimiz Gran Turismo'yu spotculardan temin etti. Ayagimiza gelen buyuk bir firsati geri teptik. Turkce oyunlarin gelecegini pek de aydinlik goremiyorum.

Hocam daha 5 kişi bile spotçulardan temin etmedi. 70 den fazla kişi dh de bandrollü alacak. Olsun o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

Orijinalden alıntı: 23 Studios
    Önceden bahsettiğim süpriz, GT 5 ile ilgili. Siz zaten oyunu alınca göreceksiniz.

Bu seferki ise bugün gelişen bir olay. Farklı bir oyun, farklı bir firma.

Maalesef verdiginiz emeklerin buyuk bir bolumu bosa gitti gibi gorunuyor. Forumdan bircok arkadasimiz Gran Turismo'yu spotculardan temin etti. Ayagimiza gelen buyuk bir firsati geri teptik. Turkce oyunlarin gelecegini pek de aydinlik goremiyorum.

Hocam daha 5 kişi bile spotçulardan temin etmedi. 70 den fazla kişi dh de bandrollü alacak. Olsun o kadar.

Bandrollu temin etmedi diyelim. Shopto gibi sitelerden alan arkadaslarimizda var.

• yani bi çok arkadaşın dilinde söyleye söyleye dilinde tüy bitmiş ama şu oyunu bari birazcık bekleyip bandrollü olarak trden alın..
  • açıkça bişi dicem ve muhtemelen linç edilcem ama sony eğer bu oyunu 3 günden fazla geciktirirse daha da sony'nin getireceği hiç bir oyunun türkiyeden önsiparişini vermem... bakarım sony son 5 günde tarih verdiyse bekleyebilirim, vermezse shoptodan veririm siparişi... onlar 4gün kala kargoya veriyor ne de olsa... ve starcraft 2'de gördüğümüz gibi çıkış günü elimde oluyor...

milliyetçilik, türkçe oyun geleceği vs diye şeyler diyoruz ama hizmet bu mu? sen tut oyunu türkçeye çevirt ama getirme... oldu canım... benim gözümde 20-30 liranın lafı olmaz, yeterki oyunu mümkün olduğu kadar erken oynayim :) ama hem fazla para ver, hem de 1 hafta geç gelecek lafları duy...

sonuç olarak sony çok güzel gelişmelerle çıkıyordu karşımıza ama bu oyunu bu haftasonu oynama imkanım varken sony türkiyeye güvendiğim için oynayamazsam, kimse başka bir oyun için güvenmemi bekleyemez...

----
    ayrıca çalışan biri olarak da şunu belirtebilirim, 23 studios bilmemne için bayramda çalışmış, sony çalışmamış olayı boştur... global firma mahalle bakkalı değildir... biz de bayramda tatil yaptık ama nedense hiç bir işimiz gecikmedi şirkette... hiçbir global deadline'ı ileri atmadık... sinirlendirmeyin adamı

• arastidigim kadari ile Turkiye'ye oyun diger ulkelerdeki tarihte girdi. Burda kultur bakanligi onayi lazim bandrol icin. Bakanlik dokuz gun tatil yaptigindan bizim 9 gun gec almamiz muhtemel. Ben zaten 5 aralik'dan sonra alacagim, ekstre kesiminden sonra. Beni pek baglamiyor acikcasi ne zaman ciktigi :)
  • diğer başlıkta oyunun 25inde shoplara varacağı söylenmiş... hadi hayırlı olsun... 2 gün gecikme ile sahip olacağız sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmforce

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Orijinalden alıntı: van G

quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

İşte SONY yi Diğerlerinden ayıran en büyük özellik bu ! HALO gibi SAÇPASAPAN ÖTESİ BİR UCUBE OYUNA 500 MİLYON DOLAR REKLAM PARASI HARCAYIP TEENAGE Grubuna 10 Milyon Satış yapacağına Hardcore Kalite oyun yapıp 3 milyon 4 milyon satmayı tercih ediyor ŞİŞİRME REKLAM VE İNSAN KANDIRMA OLMADAN

Hacı saçma sapan yorumlar yapıp durma ya. Firmanın amacı ürettiği malı kimin aldığına bakmadan; liseli, ihtiyar bunak, hava korsanı, İsmail YK terk, apaçi demeden satmaktır.. ve en büyük hedefi de rakiplerinden müşteri çalmak olmalıdır

Sen takma onu

Arkadas hep boyle midir:))

adam fanboyluğuda aşmış görende sancak sony babasının şirketi valla bizde ps3 çüyüz ama tutupta sony e babamızın şirketi muamelesi yapıp microsoft a da dandik şirket muamelesi yapmıyoruz

• OLDUĞU GİBİ GÖNDERDİM.
  • Ya arkadaşlar düşündüm de bu elemanlar mı halledecek şimdi bizim işlerimizi

İşimiz biraz Allah'a kalmış bence!

SONY TÜRKİYE PAZARLAMA ve ÖZGÜR KİRAZCI'YA MESAJ
  • Sony ar ge bir firma olmasını biliyor ama bu adamlar güneş gözlüğü zannediyorlar galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardShock

Sony ar ge bir firma olmasını biliyor ama bu adamlar güneş gözlüğü zannediyorlar galiba.

Çok İyimiş Poz

Ortadaki de benim hemşom "mohsen noohi" SONY Türkiye Başkanı İranlıdır kendisi ! Reklam yapim belki bizi de görür

Para mı alıyosun diyor ya bazı arkadaşlar bana alın hemşom ama daha bi tanışamadık kendisi ile

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.