Şimdi Ara

SONY TÜRKİYE PAZARLAMA ve ÖZGÜR KİRAZCI'YA MESAJ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • genemi adam bıktı bu mesajlardan yazık adama ama genede haklısın
  • Sony genel anlamda Ms'den çok şey örnek almalı,bakınız Halo ve her seri çıkışı ortalık inliyor,buna mukabil Sony Playstation markasını marka yapan belki de yegane oyun GT serisi çıktı çıkacak ve ne billboard ne başka bir mecmua ne de farklı bir propaganda aracı görüyoruz.

5 paralık İnfamous oyununu reklam yapıyom bilboarda koyan aciz mantaliteden ben birşey beklemem,boşuna kendinizi hırpalamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Sony genel anlamda Ms'den çok şey örnek almalı,bakınız Halo ve her seri çıkışı ortalık inliyor,buna mukabil Sony Playstation markasını marka yapan belki de yegane oyun GT serisi çıktı çıkacak ve ne billboard ne başka bir mecmua ne de farklı bir propaganda aracı görüyoruz.

5 paralık İnfamous oyununu reklam yapıyom bilboarda koyan aciz mantaliteden ben birşey beklemem,boşuna kendinizi hırpalamayın.

Sony'den bu konuda atılım bekliyoruz.

SONY TÜRKİYE PAZARLAMA ve ÖZGÜR KİRAZCI'YA MESAJ

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Vay be ne günlerdi be. İnsanlar PS3'ün sadece PES oynatmadığını anlamıştı " vay lan PES dışında başka oyunlar da varmış " diyenleri kendi kulağımla duydum. Velev ki Sony Türkiye elinde nasıl bir potansiyel olduğunun farkında bile değil.
  • quote:

Sony genel anlamda Ms'den çok şey örnek almalı,bakınız Halo ve her seri çıkışı ortalık inliyor,buna mukabil Sony Playstation markasını marka yapan belki de yegane oyun GT serisi çıktı çıkacak ve ne billboard ne başka bir mecmua ne de farklı bir propaganda aracı görüyoruz.

İşte SONY yi Diğerlerinden ayıran en büyük özellik bu ! HALO gibi SAÇPASAPAN ÖTESİ BİR UCUBE OYUNA 500 MİLYON DOLAR REKLAM PARASI HARCAYIP TEENAGE Grubuna 10 Milyon Satış yapacağına Hardcore Kalite oyun yapıp 3 milyon 4 milyon satmayı tercih ediyor ŞİŞİRME REKLAM VE İNSAN KANDIRMA OLMADAN

• quote:

Orijinalden alıntı: van G

quote:

Vay be ne günlerdi be. İnsanlar PS3'ün sadece PES oynatmadığını anlamıştı " vay lan PES dışında başka oyunlar da varmış " diyenleri kendi kulağımla duydum. Velev ki Sony Türkiye elinde nasıl bir potansiyel olduğunun farkında bile değil.

Ankara YKM önündeki dev ekranda bile reklamları oynuyordu.

• bıde ben suna karsıyım 2 3 tane oyunu türkçe desteklı cıkarıyorlar dıye bızı sekılden sekıle sokuyorlar aslında kendı kendımızi bu duruma dusuruyoruz urunu yapan onlar benım beyenımıme sunması gerekende onlar olmalıykan bızde ısler ters ıslıyor bız kendımızı kasıyoruz forumda sekılden sekıle gıren ınsanlar var iş korsan-orginal kavgasın dan cıktı spot-sony hop kavgasına burundu zaten taraf tutmaya yer arıyan bır mılletız ortada bır durum olsada bır tarafa gecsek dıye beklıyen bır topluluk olduk ıyıden ıyıye her konuda ayrım yasıyan ve yasatan bır mıllet olduk artık anlam veremıyorum kı buda ayrı bır konu evet bende (GT5) ı hepsisony den aldım sırf bundan sonrakı yapıcaklarını gormek ıstıyorum bızlere verıceklerı degerı onemı ıcın bundan sonra top onlarda olucak bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharot

quote:

quote:

Ankara YKM önündeki dev ekranda bile reklamları oynuyordu.

metrodan çıkınca direk karşımda görünce nasıl sevinmiştim(gereksiz bi sevinmeydi ama olsun)

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_3S_lim

quote:

İşte SONY yi Diğerlerinden ayıran en büyük özellik bu ! HALO gibi SAÇPASAPAN ÖTESİ BİR UCUBE OYUNA 500 MİLYON DOLAR REKLAM PARASI HARCAYIP TEENAGE Grubuna 10 Milyon Satış yapacağına Hardcore Kalite oyun yapıp 3 milyon 4 milyon satmayı tercih ediyor ŞİŞİRME REKLAM VE İNSAN KANDIRMA OLMADAN

Kardeş gerçekler acıdır,fanboy vari söylemlerin karın doyurmaz. Neye göre saçma sapan neye göre hardcore?Dünya oyun piyasasına sen yön veriyor ve kategorize ediyorsan orasını bilemem.

Ben de Gt serisinin hayranıyım ama Ms exc.'lerine hakaret etmiyorum,ne ise onu belirtmekte fayda var.Yani birinin reklam stratejilerini ele alırken o platformun oyunlarını yüceltirken diğerini yerin dibine sokmak eleştirel bir bakış açıcından çok bir sapkınlığın,çekememezliğin göstergesidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 22 Kasım 2010; 23:05:06 >

• quote:

Hacı saçma sapan yorumlar yapıp durma ya. Firmanın amacı ürettiği malı kimin aldığına bakmadan; liseli, ihtiyar bunak, hava korsanı, İsmail YK terk, apaçi demeden satmaktır.. ve en büyük hedefi de rakiplerinden müşteri çalmak olmalıdır
  • quote:

quote:

seviyom ya bu adamı... hani her mahalleye bir deli lazımdır ya... o şekilde seviyom... gördükçe "ps3, wii satışını geçmiş la" diyesim geliyo :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Bana göre bunun 3 nedeni var

1. Oyunların basit birşey gibi görülmesi . Çocuk işi , alt tarafı bir oyun vs gibi söylemler . İnsanlarda bu açıdan bilinç yok .

2. İnsanlar yaptıkları iş hakkında bile bilgi sahibi değiller , sabah dükkanı aç , akşam kapa hesabı . Toplumun genelinde var bu sorun.

3. Ülkede ne doğru ki , bu iş doğru olsun .

Tüm bu problemler , yukarıda GT5 hakkında yazdıklarınız , Avrupalı,Amerikalı vs. kurumların , insanların yüzünden değil bizim insanımız yüzünden bu haldeler . Diyoruz ya hani elin ecnebi oyun firmaları yapımcıları falan niye bizi takmıyor , bayrağımızı oyuna eklemiyor diye . Bunlar hep bizim insanımızın bilinçsizliği ve sorumsuzluğu yüzünden .

çocuk işi değil,yeni nesil eğlence kültürü
    oyun sektörü geleceğin hatta bugünün dev bir ekonomi sektörü olmuştur,bunu görmezden gelen kaybeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 22 Kasım 2010; 23:54:48 >

• quote:

yalnız yandaki mesaj çok anlamlı olmuş... SARI ÇİZGİYİ GEÇMEK TEHLİKELİ VE YASAKTIR...Kratos var uyarısı yapıyor heralde dikkat Karatos çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 23 Kasım 2010; 0:00:23 >

• quote:

quote:

Hacı saçma sapan yorumlar yapıp durma ya. Firmanın amacı ürettiği malı kimin aldığına bakmadan; liseli, ihtiyar bunak, hava korsanı, İsmail YK terk, apaçi demeden satmaktır.. ve en büyük hedefi de rakiplerinden müşteri çalmak olmalıdır

Sen takma onu

• quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

quote:

Sen takma onu

Arkadas hep boyle midir:))

• Özgür Kirazcı Beyden sony türkiyede satış yada reklam alanlarında iş istiyorum . iddia ediyorum en başarılı ,en bilgili ,müşteriyi en çok tatmin eden satıcı ben olurum.

sermayem olsa gidip bayilik alıcam sony euresia türkiye 'den .

teknosalara bimekslere sony mağazalarına bilinçsiz personel alacaklarına bizim gibi heyecanlı hevesli insanları alsınlar bakın görün satışları müşteri memnuniyetini ." ürün nasıl tanıtılır ,ürün nasıl pazarlanır " biz farkındayız ; mağaza yöneticilerini de farkındalığa çağrıyoruz
  • Sony'e al sana 500 milyon dolar bedavadan bütçe bunu reklama pazarlamaya harca desen onu bile yapamaz bence.

Japonlar o kadar tutumluluk manyağı ki para harcayamıyorlar, adamların yapısında yok.
  • Ben burdan Sony Turkiye'ye beni "Playstation business" kisminda danisman olarak bunyelerine katmalari tavsiyesinde bulunuyorum...

[ Edit ] : Benden once davrananlar olmus bak haha... Gerci farkli seyler soylemisiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 23 Kasım 2010; 1:30:00 >
  • Oncelikle bu sinirle mesajinda kufur etmedigi icin Solid arkadasimiza tesekkur ediyoruz :)
    Cunki bu konuda en cok ugras verenlerden kendisi, SONY turkiyeden bile fazla. O yuzden kufur etsede hakkidir.
    Neyse..
    Konumuza donersek eger bir ise girisilmisse ki her girisilen olayda GIRIS GELISME VE SONUC olur , gariptir bu GT5 olayinda olmasi.
    Bi GIRIS oldu turkce olucak diye ama sonrasi gelmesi.
    Ben sandim ki OZgur (bey demiycem) aga avaneyi topladi, bu boyle gitmez la dedi sony ile direkt irtibata gecti ve ben sunu sunu sunu yapmak istiyorum, bu ulkeyi kopya ve spottan kurtarmak istiyorum, o yuzden sizden de bir kac sey isteyecem bunlardan biride Gt5 gibi buyuk oyunlarin Turkce Desteklenmesi dedi sandim.

Megersem oyle degilmis. Bunu nerden anliyoruz. EGer oyle denseydi ve SONY den YAP LAN TAMAM BIZDEN DE DESTEK ALSANA GT5 VE KILLZONE 3 TURKCE gerisi sende hadi goruyim seni gibi bir durum olsaydi su an en azindan ISTANBUL sokaklari ve TV ler yikiliyordu GT 5 afis ve reklamlarindan.
    Demek ki neymis. SONY sadece bir blu ray nimetlerinden yararlanma adina bir kac dile daha agirlik vermek istemis. Bunu duyan SONY TR ise bu gelismeyi kendine , kendi cabasina mal etmis ancak devamini getiremeyince de bu sekilde rezil olmustur.

Arala bakiyorsun kazik mazik ama adam yeri geldi mi TV de reklam donduruyor ki ARAL benim gozumde en berbat dist.
    Yani bu SONY TR en dandirik italatci olan ARALDAN bile daha mi kotu.
    O zaman arkadaslar yanlis yone biz hucum ediyoruz. DIrekt ozgur ve grubu gitmeli. Buna calisilmali artik (SONY ye GT5 de ki beceriksizliklerini guzel bir dile anlatma, oyuncularin SONY SHOPLARDAN elleri bos donmesi ve bu kadar kenetlenmis, bu davaya sahip cikmis oyuncular varken SONY TR nin durumu ne kadar savsakladiginin bir sekilde anlatilmasi gerekiyor..)

EN ONEMLSIDE SONY TR NIN EN KRITIK DONEMDE SPOTCULARA NASIL OYUNCULARI PESKES CEKTIGININ ANLATILMASI GEREKIYOR.
    Ozguru falan gececeksin, burda koca bir fiyasko var ve bunun bedeli agir olmali.
    CUnki simdi satislar az ciktiginda OZGUR AGA nin isin icinden BIZ GEREKENI YAPTIK AMA MILLET SPOTA ALISMIS diyerek siyrilacagina adim gibi eminim.

• Kendinize şunu sorun neden bazı firmalar çok reklam bazıları az reklam yapar bunun okulunu öğrenimini görenlere sorun ondan sonra o küçük dar bakışlarınız ile saygılı şekilde gelin yazın olur mu ?! Haydi çocuklar haydi yatma vakti geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.