Sony fz 440 nasıl bir makine ?Alına bilirmi sizce???? fz 340 modeli almak istiyordum şimdi fz 440 penry işlemcilici cıkmış şaşırdım aynı fıyata ne dersınız.yardımcın olunnnn help meee
sony deıgınde akan sular durur fiyat olarak el yaksada senı tam anlamda tatmın edecek cıhazlardır FZ 440 almanı tavsıye ederım madem aynı fıyatta onu al keyfıne bak sony fazla arastırmaya gelmez en dandık modelı ıle dandık yok da düşük dielım cogu ınsana yetecek düzeyde üretilmıstır kolay gelsın
usa serisi bir cihaz alternatifleri ile fiyat değerlendirmesi yap derim. Daha sonra karar ver.
fz440 modeli 340 modelinin penryn işlemcilisi. yeni ürün istanbul bilişim getirir o ürünü yakında. ve fiyat olarak avantajlı!
quote:
Orjinalden alıntı: yalvaç
Sony fz 440 nasıl bir makine ?Alına bilirmi sizce???? fz 340 modeli almak istiyordum şimdi fz 440 penry işlemcilici cıkmış şaşırdım aynı fıyata ne dersınız.yardımcın olunnnn help meee
ben karar verdım fz 440 almak ıstıyorum ist.bilişimde iyi fıyat verıyor alıcam onu
en iyisini yaparsın
kesınlıkle fıyat performans mukemmel dostum turkıyede de garantılı alabılecegın tek yer istanbul bılısım usa dan kendın getırt desem garantısınde muhakkak sorun cıkıcak o yuzden alabılecegın tek yer orası