Şimdi Ara

Sony VAIO Duo 11 tablet modeline ait görüntüler internete sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony VAIO Duo 11 tablet modeline ait görüntüler internete sızdı

26 Ekim'de başlayacak Windows 8 rüzgarına katılacak firmaların ürünleri de ya resmi olarak ya da gayrı resmi olarak internette paylaşılıyor. Sony Mobile'ın Windows 8 işletim sistemli tablet modeli de internete sızdırılan modeller arasında.

Pocketnow tarafından sızdırılan görsellere göre Sony VAIO Duo 11 olarak adlandırılacağı belirtilen model, 11 rakamıyla ekran boyutunu ifade ederken, Duo ekiyle de tablet/dizüstü hibridi tasarımını tanımlıyor.

Tasarım olarak ilgi çeken ürün Eee Pad Slider modeline daha çok benziyor. Tablet olarak kullanılırken, ekranın kaldırılmasıyla klavye ortaya çıkıyor. Arka aydınlatmalı klavye, modelin biraz daha profesyonel bir seviyeye hitap edeceğini gösteriyor. 

Modelle ilgili detaylı bilgiler yok. Windows RT işletim sistemi taşıdığı düşünülen modelde Microsoft Office arayüzü de görülüyor. Tablette stylus desteği de bulunuyor.

Model muhtemelen 26 Ekim sonrasında resmi olarak tanıtılacaktır.

• Sol üstteki SONY yazısını özlemişim.En son bi sony tvmiz vardı emektar o geldi aklıma.

• Arka aydınlatmalı klavye, modelin biraz daha profesyonel bir seviyeye hitap edeceğini gösteriyor.

• Windows 8 şimdiden Android tabletleri sildi ve iPad'e rakip oldu.Sony'nin bu tabletide gayet iyi duruyor.

• Sony

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 8 in tablet piyasasinda yer kazanmasi cok cok zor gorunuyor.

• Çok şık bir tablet olmuş, window8 in windows tabanlı tabletlerin zaman içerisinde büyük başarılar kazanacağını düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yukuberk

Sony

Nerelerdesin sen hacı bu aralar hic gözükmüyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskisi gibi sony ürünleri pahalı olmaz piyasada tek değiller rakipleri çok hatta daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zek

Windows 8 in tablet piyasasinda yer kazanmasi cok cok zor gorunuyor.

sizce neden zor.milyar dolarlık firma ve sektörde en bilinen marka olmanın gücü gibi pozitif etmenler var.ben firmanın negatif yönlerini de biliyorum ama sizin düşüncenizi merka ettim açsanız biraz.

• Sony yaparsa iyi yapar diyorsunu?
    peki kac kisinin elinde sony taplet var!
    Kac kiside sony laptop var!
    Ben suan Kirgizistanda export import ve turizm yapiyorum.Taleplerin cogunlugu samsung , Asus uzerine.

• Bunun yaninda Androidin tek zayif yonu (benim fikrimce) OFFICEdir.
    Eger microsoftun ofisi gibi kaliteli bir ofisi olsa tadindan yenmez.
    Ornek HUAWEI , bu yil adamlar iyi isler basardi.Ve gelecegi cok parlak. yakinda ikinci bir patlama Yaparlar.
    (arastiran bilir)

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Sony

Sony nerde ben orda Sony aşktır, şu tasarıma bir bakın. Aşık oldum, kurtarın beni. Sony sevdalısıyım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

quote:

Sony

Sony nerde ben orda Sony aşktır, şu tasarıma bir bakın. Aşık oldum, kurtarın beni. Sony sevdalısıyım.

Sony candır tutkudur. Forever sony

• tasarım güzel olmuş.Aklıma n97 geldi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Sol üstteki SONY yazısını özlemişim.En son bi sony tvmiz vardı emektar o geldi aklıma.

Evde emekyar sanırım topraklamasız prizler felan...O değil hertaraf ahşap vernik vs + topraklamasız priz...valla ne diyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Sol üstteki SONY yazısını özlemişim.En son bi sony tvmiz vardı emektar o geldi aklıma.

Evde emekyar sanırım topraklamasız prizler felan...O değil hertaraf ahşap vernik vs + topraklamasız priz...valla ne diyim.

O fotoyu temsili koydum bizim ev değil orası.

• Kop gel sony im benim. Sende hemen her alandasın ama kaliten ve değerin 1000000000 samsungtan bile daha fazla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.