Şimdi Ara

Sony, PlayStation 5 Pro'nun yalnızca dijital sürümünü üretebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony, PlayStation 5 Pro'nun yalnızca dijital sürümünü üretebilir
    Sadece PlayStation 5 Pro'nun dijital modelini piyasaya sürmek, Sony'nin sistemin fiyatını düşük tutmasına yardımcı olacağı anlamına geliyor. Zira Japon şirket üretim maliyetlerini kontrol altında tutmakta oldukça zorlanıyor.

PlayStation 5 Pro yalnızca dijital sürüm olarak üretilebilir

Digital Foundry'deki teknoloji uzmanları podcast'lerinin son bölümünde henüz açıklanmamış yeni sistem ve dijital bir modelin piyasaya sürülecek tek model olabileceğini öne süren son sızıntı hakkında yorum yaptı. Sony, Japonya'daki son temel modelin fiyat artışının da gösterdiği gibi üretim maliyetlerini düşük tutamıyor.

Ayrıca Bkz.PlayStation 5 Pro'nun tasarımını gösteren render videosu ortaya çıktı

Bu bağlamda yalnızca PlayStation 5 Pro dijital modelini piyasaya sürmek, şirketin fiyatı düşük tutmasına ve sistemi daha cazip hale getirmesine yardımcı olacaktır. Pro versiyondaki donanım nedeniyle fiyatın temel modelden şüphesiz daha yüksek olacağı düşünülüyor.

Öte yandan PlayStation 5 Pro'nun yalnızca dijital model olarak piyasaya sürülmesi genellikle oyunların fiziksel kopyalarına yönelen meraklı kitlede başka bazı sorunlara yol açabilir. Sistem büyük ihtimalle çıkarılabilir disk sürücüsüyle uyumlu olacaktır ancak bu yükseltme maliyetine eklenecektir.

Kaynak:https://wccftech.com/playstation-5-pro-digital-model-price/

• Diskli oyunun lisansı diske bağlı oluyor. Oynadıktan sonra başkasına vermek, satmak, takas etmek size kalmış.
    Dijital oyunlar alındığı hesaba ve kişiye lisanslanıyor. Güvenmediğiniz biriyle dijital oyun alım satımı yapamazsınız.
    Yarın bir gün dijital mağaza ve sunucular kapatılırsa oyunlarınızı indirip oynayamazsınız.
  • Gigabitlerin standartlaştığı düzende indirmek, diski sipariş vermekten veya mağazaya gidip almaktan daha hızlı. (Sürtünmeleri ve muz cumhuriyetlerini yok sayınız)

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Diskli oyunun lisansı diske bağlı oluyor. Oynadıktan sonra başkasına vermek, satmak, takas etmek size kalmış.
    Dijital oyunlar alındığı hesaba ve kişiye lisanslanıyor. Güvenmediğiniz biriyle dijital oyun alım satımı yapamazsınız.
    Yarın bir gün dijital mağaza ve sunucular kapatılırsa oyunlarınızı indirip oynayamazsınız.

• Hayaller PlayStation Pro, hayatlar 2,499TL'ye Astro Bot.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık gerek yok diye düşünüyorum. Normalde sessiz çalışan alet bir tek disk okurken sesini duyuyorum. Ama koleksiyonu olanlar için disk okuyucu aparat iyi olur.

• Böyle manipülatif hareketlere hiç gerek yok.
    Telaş yapmayın hepsi çıkar. Yalandan üretim krizi senaryosu yazıp fiyatı yüksek tutma çabaları bunlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.