Şimdi Ara

Sony Vaio, N-280 çok yavaş çalışıyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Notebook konusunda hiçbir bilgim yok. bir şey danışacaktım burada. İş amacıyla ve çok basit ofis işlemleri için kullanılan '' Sony vaio W serisi, İntel ATOM, CPU N280 1.66 GHZ - 1 GM RAM,32 bit Windows 7 starter mini notebook aşırı yavaş çalışıyor. Basit bir word sayfası açarken bile bir süre bekliyor zorlanıyor..

Yani bu notebookla ilgili 3 tane sorum var, yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim..

1. Bu notebook'un basit işlemler de bile yavaş çalışması normal mi ve donanımsal olarak güçlendirmek mümkün mü ? ( masa üstü pclerindeki gibi işlemci değiştirme ram yüklsetme vs vs)

2. Notebook'da Orjinal yüklü olan olan viwdows 7 starter işletim sistemini değiştirebilir miyiz daha yüksek windows işletim sistemleriyle ?

3. Elden çıkarılmak istense ortalama olarak 2. el fiyat aralığı ne olur ? teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben_gibi -- 13 Haziran 2012; 20:17:22 >

• Merhaba

Atom işlemciye sahip ürünlerden çok yüksek performans beklememek lazım.Windows starter yeterli bir işletim sistemi ama isterseniz windows xp kurabilirsiniz.

Windows tekrardan yükleyip internetten hızlandırma ile ilgili şeyleri okuyup uygulayabilirsiniz.Daha yüksek işletim sistemi sizi kasar.

En son sıfırları 600-700 civari fiyatı vardır sanırsam.Modelini aratıp internette ikinci ellerle ilgili bilgi alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsisony

Merhaba

Atom işlemciye sahip ürünlerden çok yüksek performans beklememek lazım.Windows starter yeterli bir işletim sistemi ama isterseniz windows xp kurabilirsiniz.

Windows tekrardan yükleyip internetten hızlandırma ile ilgili şeyleri okuyup uygulayabilirsiniz.Daha yüksek işletim sistemi sizi kasar.

En son sıfırları 600-700 civari fiyatı vardır sanırsam.Modelini aratıp internette ikinci ellerle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Teşekkürler .. Asıl merak ettiğim işlemcisini değiştirme gibi bir şansımız var mı bu notebookun ve değiştiriliyorsa astarı yüzünü geçer mi acaba bunla ilgili bir fikir verirseniz çok makbule geçecek. yoksa elden çıkarmayı düşüneceğiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben_gibi

quote:

Merhaba

Teşekkürler .. Asıl merak ettiğim işlemcisini değiştirme gibi bir şansımız var mı bu notebookun ve değiştiriliyorsa astarı yüzünü geçer mi acaba bunla ilgili bir fikir verirseniz çok makbule geçecek. yoksa elden çıkarmayı düşüneceğiz..

işlemcisi değişmez

• quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

quote:

Orijinalden alıntı: ben_gibi

quote:

Merhaba

işlemcisi değişmez

teşekkürler saolun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.