Bildirim
Sony Vaio nereden alınır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: sondurum
"Vaio CR serisi" almayı düşünüyorum. İ.B.'den başka adam akıllı satıcı bulamadım, onlarda da stok da ürün yok. Napıcaz ?
ben de fw serisi için aynı sorunu yaşıyorum:(beyazı başka hiçbiryerde yok:)
ya ona ya buna ya da vaio'suzluga mahkumuz yani -
ben de fw serisi almayı düşünüyorum
eurasia garantisi veren yer olarak benim aklımda şişli cevahir var
pc gold'da da %20 indirimli olarak vaio satılıyor ama ben bu kadar indirimden kıllandım (eurasia garantisi vermiyor sanırım belki de ondandır) -
ben beyazını gördüm fw'nin , kafayı taktım beyaz olcak diye. avrupa serisinde beyaz yok diye biliyorum, mecburum ib'e, onlar da istediğim modele yok diyorlar habire:) -
Selam
gerçektende söylediğiniz üründen ib stoklarında mevcut, ama bence bu kadar karamsar olmamak lazım almak istediğiniz ürünler gerçekten iyi ürünler
almak istiyorsanız bence çok fazla düşünmeyin, gidin bakın firmaya veya telfon açın görüşün nette bende çok yorum grüyorum bura ile alakalı ama yaklaşık 5-6 haftadır takip ediyorum bir çok gasteye reklam veriyorlar heralde güvenilir bi yer olmasa o kadar uğraşmazlar diye düşünüyorum... Almaya mejbur değilsiniz bi araştırın... -
quote:
Orjinalden alıntı: KoWeNoN
Selam
gerçektende söylediğiniz üründen ib stoklarında mevcut, ama bence bu kadar karamsar olmamak lazım almak istediğiniz ürünler gerçekten iyi ürünler
almak istiyorsanız bence çok fazla düşünmeyin, gidin bakın firmaya veya telfon açın görüşün nette bende çok yorum grüyorum bura ile alakalı ama yaklaşık 5-6 haftadır takip ediyorum bir çok gasteye reklam veriyorlar heralde güvenilir bi yer olmasa o kadar uğraşmazlar diye düşünüyorum... Almaya mejbur değilsiniz bi araştırın...
Merak etme o dediklerini fazlasıyla yaptım... Bu arada ben İB için "güvenilir bir yer değil" demedim, yanlış anlaşılma olmasın, zaten bunu demem için en azından alışveriş yapmış olmam lazım.
Şuan CR serisinden, İB'de 2 model mevcut. Sitesinde 60 küsür model var ona bakmayın sipariş ver dedikten sonra size olmadıgına dair mail geliyor.
HP Toshiba Dell vsvs bunları heryerden alabiliriz ama ben vaio'yu bulamadım. Kastettiğim her internet magazasında satılan eski modeller degil tabiki. N Fz Fe..
Aralık da Amerikadan arkdaşım gelicek onu beklicem o zamana kadar sabretmek galiba en mantıklısı. O tarihe kadar burdan bulamazsam.
-
Firmanın güvenilir veya değil ben ilgilendirmez zaten.
benim söylemek istediğim bişeyi çok istiyorsak tek alternatif varsa riske girilir yani...
Firma olarakda her hafta 2-3 gastede reklamlarını görüyorum ciddi bir firma gibi görünüyor....
Tercih senin iyi ürünler beğenmişsin....
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KoWeNoN
Selam
almak istiyorsanız bence çok fazla düşünmeyin, gidin bakın firmaya veya telfon açın görüşün nette bende çok yorum grüyorum bura ile alakalı ama yaklaşık 5-6 haftadır takip ediyorum bir çok gasteye reklam veriyorlar heralde güvenilir bi yer olmasa o kadar uğraşmazlar diye düşünüyorum... Almaya mejbur değilsiniz bi araştırın...
Merak etme o dediklerini fazlasıyla yaptım... Bu arada ben İB için "güvenilir bir yer değil" demedim, yanlış anlaşılma olmasın, zaten bunu demem için en azından alışveriş yapmış olmam lazım.
Şuan CR serisinden, İB'de 2 model mevcut. Sitesinde 60 küsür model var ona bakmayın sipariş ver dedikten sonra size olmadıgına dair mail geliyor.
HP Toshiba Dell vsvs bunları heryerden alabiliriz ama ben vaio'yu bulamadım. Kastettiğim her internet magazasında satılan eski modeller degil tabiki. N Fz Fe..
Aralık da Amerikadan arkdaşım gelicek onu beklicem o zamana kadar sabretmek galiba en mantıklısı. O tarihe kadar burdan bulamazsam.
-
quote:
"Vaio CR serisi" almayı düşünüyorum. İ.B.'den başka adam akıllı satıcı bulamadım, onlarda da stok da ürün yok. Napıcaz ?
En son ne zaman baktın bilmiyorum fakat 3 gün önce ben gittim showroomlarında gördüm Lacivert, Beyaz yanılmıyorsam bir de Pembe renk vardı. Bi sor istersen belki gelmiştir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X