Şimdi Ara

Sony Vaio okuma sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Vaio laptop aldım media marktan alalı 2 gün oldu laptopta sıkıntı yok süper fakat touchpad sağ tarafından cızırtı okuma sesi geliyor bu ince tiz bi ses ama bu beni rahatsız etti laptop sıfır olunca böyle bi ses çıkması insanın canını sıkıyor

• Touchpad altında Hdd varsa veri erişimi esnasında ses çıkartması normaldir.
  • mekanik hdd kullanıyordur cihaz ssd takılılmış halde o ses geliyorsa cok tuhaf
  • sessizlerin_umudu kullanıcısına yanıt
    öncelikle ilgin için teşekkürler , böyle ince tiz bi ses sürekli çıkıyor açılmaya başladıgı andan itibaren laptopu ters çevirip altan dinledimde kapanırken uçak motoru kapanırken çıkan vujjvv gibi bir ses sonra tekrar çalışmaya devam dediğim gibi tıkır tıkır ince bi ses sanaırım hdd den geliyor işlemci logosunun altından pek bilgisayardan anlamam uslubumdan dolayı özür dilerim
  • Mzfroztrk kullanıcısına yanıt
    normal mekanik hdd var içerisinde fazla kurcalama calışırken sallama cihazı hdd kafası arıza yapar o ses normaldir ssd alırsan hem hızlanır pc hem ses olmaz 200 tl den başlıyor 128 ler
  • ilgin için teşekkürler pek anlamadıgım için fikrinizi alayım servise götürmeye gerek varmı götürürsem 1 ay beklerim gibi geliyor pekte yollamak istemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.