Şimdi Ara

Sony Vaio S serisi laptop tavsiyesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
8.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selçuk beye çağrı fiyatlarda yanlışlık var 13,3 inç modeller 15 inç modellere göre daha pahalı internetten inceledim fiyatlarda yanlışlık var

SVS1311L9E modelinin SVS1511N3ES modelinden daha ucuz olması gerekli

Sony Vaio S serisi laptop tavsiyesi
  • fiyatlarda değişiklik olacak mı Hepsisony ?
  • arkadaşlar benim kafam iyice karıştı.http://www.sonyavrasya.com/asp/group/191/SVS-Serisi adresinden baktım buradada gelmiş görünüyor aradım satıyorlar. Şimdi HepsiSony ile Bu SonyAVrasya'nın farkı ne oluyor ?
  • sony avrasya iyice uçmuş 3200 dedi svs1311l9e modeline
    mysony 2700 dedi
    bt sony daha fiyat belirlememiş

ama bu bilgisayar 2500 tl eder daha fazlasını kimse almaz bakalım 2500 tl ye bundan bulamazsak sve serisi alıcam 2100 e
  • bt sony de 2799 tl diyor hadi baklım bayrama kadar ne kadar düşecekler göreceğiz çünkü fiyat normal sony fiyatlarına göre bile çok fazla maksimum 2500 olması lazım hatta 2300
    türkiyede hediyede yok diğer ülkelerde ps3 yada ps vita hediyeli idi bu ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akara33 -- 20 Eylül 2012; 22:57:07 >
  • Bende sordum sadece gümüş modeli varmış ellerinde.
  • Merhaba

Fiyatlar doğru arkadaşlar o iki üründe birbirine yakın bir maliyetle geldi.Ayrıca SVS1511N3E düşünenler keşke SE2F1E alsalardı fiyatı düşmüştü 1799TL bence fiyatı gayet uygun hala bulunabilir.
  • sony avrasya bana 3200 dedikten ve ben o fiyata kimse almaz dedikten sora 2796 fiyat koymuş
    buduro.com 2924 diyor selçuk bey bize bi indirim yap aldıktan sora burda inceleme yapalım video koyalım satışlar patlasın
    ben internette çok araştırdım bu ağırlıkta bundan hızlı ürün yok millet bu fiyata gidiyo ultrabook alıyo bazıları bundan ağır ve dahili ekran kartlı
    millete ürünü tanıtmış oluruz benim arkadışım 3000 tl ye asus ux32vd aldı gt620m ekran kartı var 1080p video oynatırken takılıyo millet bu ürünü öğrense çok satış yapılır ama piyasaya giriş fiyatı çok yüksek oldu yap bi güzellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: akara33

sony avrasya bana 3200 dedikten ve ben o fiyata kimse almaz dedikten sora 2796 fiyat koymuş
    buduro.com 2924 diyor selçuk bey bize bi indirim yap aldıktan sora burda inceleme yapalım video koyalım satışlar patlasın
    ben internette çok araştırdım bu ağırlıkta bundan hızlı ürün yok millet bu fiyata gidiyo ultrabook alıyo bazıları bundan ağır ve dahili ekran kartlı
    millete ürünü tanıtmış oluruz benim arkadışım 3000 tl ye asus ux32vd aldı gt620m ekran kartı var 1080p video oynatırken takılıyo millet bu ürünü öğrense çok satış yapılır ama piyasaya giriş fiyatı çok yüksek oldu yap bi güzellik

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasTSuRvivoR

quote:

sony avrasya bana 3200 dedikten ve ben o fiyata kimse almaz dedikten sora 2796 fiyat koymuş

+1

Aynen öyle fiyat malesef çok yüksek. Fiyatta yardımcı olunsa bizde ürünlerimize kavuşup incelemeleri yapabilsek..

• quote:

Hemen bir tane almak için bekliyorum

• PM Atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.
  • Sistemde sorun var, PM yerine E-Posta attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hepsisony

PM Atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Pm'ledim.
  • quote:

PM Atabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

PM'ledim.
  • bende pm ledim ancak ulaştımı bilmiyorum bi terslik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akara33 -- 23 Eylül 2012; 11:49:38 >
  • Arkadaşlar Selçuk Bey iyi bir fiyat verse de topluca alsak. Hem kendileri iş yapmış olsa hem de biz biraz daha uygun fiyatla alsak güzel olmaz mı?

Ben Sony Vaio SVS1311F3E modelini almak istiyorum mesela 2.559 TL
  • quote:

Merhaba

Fiyatlar doğru arkadaşlar o iki üründe birbirine yakın bir maliyetle geldi.Ayrıca SVS1511N3E düşünenler keşke SE2F1E alsalardı fiyatı düşmüştü 1799TL bence fiyatı gayet uygun hala bulunabilir.

Ben Btsony'den SE2F1E modelini indirimdeyken aldım. (2400 Tlden 1899 a düşmüşken) Herşey güzel istediğim gibi bir makine ancak birkaç sorun dışında. Isınma sorunu en baştaki kusuru. Speed moduna gelince birşey yapıyorsanız bilgisayarda fan uçmaya başlıyor sesinden duramıyorsunuz. ısı da cabası. Bir de bu modelde nasıl yapmışlarsa fan çıkışı arkada panel altına denk geliyor ekran kapağı açık haldeyken de fanın önü kapanmış oluyor kısmen. Neden böyle yapmışlar anlam veremedim. Bir de bu bilgisyarı dizinizide kullanmak baya zor. Bacaklarınız terliyor. Kışın dizlerim ısınsın derseniz o başka tabi :) Ben sonyden bu konuda daha iyi birşeyler beklerdim ama ısınma sorunu biraz sıkıntı oldu benim için. Klavye bölümünde pek ısınma yok altta var çünkü fan kanalalrı altta da olunca ısı çıkışı alttan ve panel altı tarafından sağlanıyor. Üst tarafda çok falz bi etkisi yok. speed modu çok sesli ve ısınma yapıyor diye stamina modunu daha çok kullanıyorum.Cihaz Stamina modundayken daha sakin davranıyor :) Performans olarak çok zorlayıcı birşey kullanmadığım için Stamina ve Speed modları arasında çok bariz farkı hissetmiyorsunuz günlük kullanımda. ama tabiki Speed modunun tepkileri birazcık daha hızlı o kadar. Bir sıkıntım daha var o da web cam görüntüsü. Görüntü netliğinden pek şikayetim yok ancak renk sorunu beni üzüyor. Sanki sarılık olmuşum gibi soluk ve sarı benizli gibi gösteriyor. Renk ayar falan hikaye bir işe yaramıyor değiştirdim ama sonuç yok. Başka program kursam yine etkili olur mu bilmiyorum ama sanmıyorum.
    onun dışında ışıklı klavyesi ışık sensörü ekran ışık ayarı otomatik olmsı etrafınızdakilere hava yapabiliyorsunuz biraz :) ve kullanışlı bir özlelik ben seviyorum. Benim diyeceklerim bu kadar. Genel olarak benim için tek sorun ısınma. Ofisde masada durduu için sorun olmuyor ancak evde kucağımda kullanmak istediğimde bacaklarım baya zorluyor. Kışın iyi olur belki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: atakanon

quote:

Merhaba

Ben Btsony'den SE2F1E modelini indirimdeyken aldım. (2400 Tlden 1899 a düşmüşken) Herşey güzel istediğim gibi bir makine ancak birkaç sorun dışında. Isınma sorunu en baştaki kusuru. Speed moduna gelince birşey yapıyorsanız bilgisayarda fan uçmaya başlıyor sesinden duramıyorsunuz. ısı da cabası. Bir de bu modelde nasıl yapmışlarsa fan çıkışı arkada panel altına denk geliyor ekran kapağı açık haldeyken de fanın önü kapanmış oluyor kısmen. Neden böyle yapmışlar anlam veremedim. Bir de bu bilgisyarı dizinizide kullanmak baya zor. Bacaklarınız terliyor. Kışın dizlerim ısınsın derseniz o başka tabi :) Ben sonyden bu konuda daha iyi birşeyler beklerdim ama ısınma sorunu biraz sıkıntı oldu benim için. Klavye bölümünde pek ısınma yok altta var çünkü fan kanalalrı altta da olunca ısı çıkışı alttan ve panel altı tarafından sağlanıyor. Üst tarafda çok falz bi etkisi yok. speed modu çok sesli ve ısınma yapıyor diye stamina modunu daha çok kullanıyorum.Cihaz Stamina modundayken daha sakin davranıyor :) Performans olarak çok zorlayıcı birşey kullanmadığım için Stamina ve Speed modları arasında çok bariz farkı hissetmiyorsunuz günlük kullanımda. ama tabiki Speed modunun tepkileri birazcık daha hızlı o kadar. Bir sıkıntım daha var o da web cam görüntüsü. Görüntü netliğinden pek şikayetim yok ancak renk sorunu beni üzüyor. Sanki sarılık olmuşum gibi soluk ve sarı benizli gibi gösteriyor. Renk ayar falan hikaye bir işe yaramıyor değiştirdim ama sonuç yok. Başka program kursam yine etkili olur mu bilmiyorum ama sanmıyorum.
    onun dışında ışıklı klavyesi ışık sensörü ekran ışık ayarı otomatik olmsı etrafınızdakilere hava yapabiliyorsunuz biraz :) ve kullanışlı bir özlelik ben seviyorum. Benim diyeceklerim bu kadar. Genel olarak benim için tek sorun ısınma. Ofisde masada durduu için sorun olmuyor ancak evde kucağımda kullanmak istediğimde bacaklarım baya zorluyor. Kışın iyi olur belki :)

Isınma olayı kötüymüş yav, deneyimlerinizi paylaşmanız güzel olmuş, cihaz hakkında henüz düzgün bir inceleme de yapılmadığı için bi çoğumuzda bilgi sahibi değiliyiz. Daha önce E serisi sony vaio kullandım ama fan sesi acayip derecede rahatsız ediyordu, ısınmada az derecede oluyordu. Ama S serisi daha kaliteli bir seri olduğu için bazı şeyleri geliştirmiş olduklarını düşünüyordum açıkçası, ben de 3.nesil işlemcili olan modeli almayı düşünüyorum ama henüz sadece 3 firma satıyor ve fiyatları gerçekten çok yüksek 2700TL civarı. Bakalım 3.nesil işlemcili modellerden bi alan olursa detaylı bi inceleme yapabilirse ona göre de fikir sahibi olmuş oluruz. Şimdilik beklemedeyim..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.