Şimdi Ara

Sony Vaio SVE1513U1E nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün gold pc de dolaşırken özellikleri ve fiyatı gözüme güzel göründü araştırmadan aldım geldim kullananlar varmı? zamanla göreceğiz tabi ama bir fikir alayım istedim

http://www.gold.com.tr/sony-sve1513u1e-notebook_u

Intel® Core™ i5-3230M 2.60
    6 gb ram
    750 gb hardisk
    AMD Radeon HD 7650M Video Ram Hafıza (GB) 1

1400 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikefootball -- 16 Ağustos 2013; 16:26:29 >

• dostum bende gördüm.şu anda bende onu araştırıyorum büyük ihtimalle de satın alacağım. fiyat piyasada oldukça iyi başka bir sitede 1584 gördüm mouse 1 yıllık virüs programı ve office 2010 hediyeli. kafama takılan tek soru sony türkiye garantisi altında mı. spot bir ürünse baş ağrısı garanti esteği olmuyor. internet sitesinde sony eurasia garantisi altında diyor. yeterli midir bunu öğrenmek lazım. onun dışında haftalardır notebook bakıyorum fiyat ve marka arkalığında gördüğüm en iyi cihazlardan
  • ben gold'dan aldım ve 1 yıllık 150 tl karşılığında garanti yaptırdım Vip Project denilen bir olay var. 1 yıl dolmadan istersem gidip bataryasını ve fişin orjinalini alabiliyorum yada %70 geri fiyatına verip üstüne para koyup daha iyi bir bilgisayara geçebilirim. Onun için garanti olayını çok fazla düşünmedim. Cihaz oldukça şık. Klavye tuşları alttan ışıklı. ekranda gayet güzel. Ama oyun oynamayı falan denemedim henüz. Yalnız win7 kullanacaksan onu söyleyeyim baya bir zor. ben tüm harddiskleri formatladım ancak öyle kurabildim. Normal yollardan kurulmuyor. Win8 sisteminin yedeğini aldım sonra format atıp win7 kurdum.
  • O ekran kartı oyun laptopuna uygun değil bilginiz olsun. Şayet amaç oyun oynamaksa!
  • Sony'se koy sepete..
  • Ben de uzun araştırmalar sonucunda Sony Vaio SVE1513U1ESI modelini 1500TL ye aldım ;) Ürün gerçekten çok güzel. Özellikle estetik olarak. Hız, performans açısından da bence gayet yeterli. Oynayamadığım oyun olmadı şimdiden ;) Görüntü özelliklerini maksimuma getirdiğimde hafif kasmalar oluyor tabi ama o kadar zormalaya gerek olmadıını düşünüyorum. Şimdilik tek sorunum cihaza format attım ve touchpad'ın driverını bulamıyorum :) touchpad bildiğiniz dokunmatik telefon gibi çok işlevli o özelliklerini kullanamıyorum amalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6GB rami arrtırabilir miyiz?

Ben yazılımcıyım ve feci ram yiyen işler ile çalışıyorum. Şuan sony var i3 ve 4 GB ram ile çalışamıyorum

Ama bütçede sınırlı işte :(
  • Hangi modelini kullanıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.