Şimdi Ara

Sony Vaio VGN-S4XP/B Ram yükseltmesi hakkında yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Sony Vaio VGN-S4XP/B (2.0 GHz, 533MHz FSB) laptop var. İçinde iki adet 512 MB DDR2 400 MHz ram var. Bu ramleri yükseltmek istiyorum, internetten biraz araştırdım 2 GB'a kadar yükseltilebiliyormuş ama MHz'ini yükseltebiliyor muyum onu bulamadım. 533 MHzlik iki adet 1 GBlık RAM alsam uyar mı bu alete? En azından CPU'nun FSB hızında olması gerekli diye düşünüyorum acaba yanlış mı düşünüyorum ?

• Arkadaşlar hiç yardımcı olmuyorsunuz.
  • ZATEN MAX 2 GB YAPABİLİYOSUN 512 4 TANE TAKSANDA AYNI ŞEY 1024 2 TANE TAKSANDA AYNI ŞEY AMA TEK SLOT 1GB OKURMU ONU BİLMEM
    2- 667 YAPABİLİRSİN HIZLARI FAZLASINI OKUMAYABİLİR
    EĞER YİNEDE ŞÜPELİYSEN BİRAZ DAHA AARAŞTIR VE RAMİN HIZINI MAX NE KADAR YAPABİLİRSİN BUNADA BAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: haggar78

ZATEN MAX 2 GB YAPABİLİYOSUN 512 4 TANE TAKSANDA AYNI ŞEY 1024 2 TANE TAKSANDA AYNI ŞEY AMA TEK SLOT 1GB OKURMU ONU BİLMEM
    2- 667 YAPABİLİRSİN HIZLARI FAZLASINI OKUMAYABİLİR
    EĞER YİNEDE ŞÜPELİYSEN BİRAZ DAHA AARAŞTIR VE RAMİN HIZINI MAX NE KADAR YAPABİLİRSİN BUNADA BAK

Teşekkür ederim ama sadece iki ram slotum var ve maksimum da 2GB yazıyor. Ama hızlarla ilgili hiç birşey yazmıyor, hiçbiyerde de bulamadım. Ramlerin elimde patlamasından korkuyorum. Şu andakiler 400 Mhz'lik ramler, CPU'um Pentium M760 2.0 Ghz-533 Mhz FSB. Ram'i yükseltmek ve hızlarını iyileştirmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.