Bildirim
Sony vaio SVF1521NSTW
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sony servisi ile görüştünüz mü ? -
Görüştüm fakat bilgisayar orada internet normal oluyor. Eve getidiğimde 54mb/sn ile hız çalışırken 48, 24, 11, 2 mn/sn e kadar düşüyor. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Forum sitelerinde sony vaionun modeminin yazılımında sorun olduğu yazıyor ama bilmiyorum doğrumu. -
Hattınızda Problem olabilir mi? Farklı laptoplarda denediniz mi ? -
Daha önce kullandığım bilgisayar daha iyi gözüküyor. Mesela şimdi açtığımda 54mb/sn ile başladı. Şimdi 12mb/sn e düştü. forumlara baktığımda wireless adaptöründe sorun var güncelleme bekleniyor deniyor. Benim bilgisayar sadece nete giricek diye i serisi almadım. İşlemcisi u2117. Acaba diyorum ki işlemci mi yavaş geldi??? Ama sadece nete girsin istiyorum. -
İşlemci ile okadar fark etmez.Kablolu kullandığınızda neti durum nedir ? bakabilirmisiniz. -
başka bir wifi ile denediğimde sorun ortadan kalktı. çok teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X