Şimdi Ara

Sony Vaio PCG-71911M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
16.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Format attığım Sony Vaio PCG-71911M model laptopuma wifi ve internet bağlantısı yapamıyorum..
    Tertemiz kurulum olarak Win7 Home Premium yükledim ancak wifi düğmesi açık olduğu halde evdeki wifi ağımı bulmuyor.. Kablolu internet taktığımda bile bağlantı sağlanamıyor..
    Sony internet sitesine baktığımda bu modelle ilgili driver vb. gibi şeyler bulamadım.. Yardımcı olur musunuz..?
    Sorunu nasıl aşabilirim..?

Sony Vaio PCG-71911M

• driver genuis programı sorunu çözebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: turhanlı35

driver genuis programı sorunu çözebilir

Bağlantı yok ki driver genius sorunu çözsün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronin1453

quote:

bir de driverpack solution programı var, başka bir pc den indirip deneyebilirsin. Bu program için bağlantı gerekmiyor.
  • quote:

quote:

quote:

bir de driverpack solution programı var, başka bir pc den indirip deneyebilirsin. Bu program için bağlantı gerekmiyor.

Üstad driver kurulumunu driverpack solution ile yaptım ama sanırım vaio'lar için farklı bir durum mevcut.. Dün akşamdan beri çözemedim bir türlü..
  • isletim sistemi kac bit yukledin ? 32 - 64 ?
  • http://www.sony.co.uk/support/en/product/VPCEH3N6E_B/updates senin driverlarin sayfasi :)

bu arada pcg urun ismi ile aratirsan bulmazsin ;) bi kontrol et bakalim burdan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1khan

isletim sistemi kac bit yukledin ? 32 - 64 ?

Üstad 32 bit yükledim..
  • quote:

quote:

Üstad 32 bit yükledim..

valla sanirim agirlikli olarak 64 bit driverlar var sitede. ama sende preinstalled kisminada bir goz at istersen.
  • quote:

quote:

quote:

Üstad 32 bit yükledim..

valla sanirim agirlikli olarak 64 bit driverlar var sitede. ama sende preinstalled kisminada bir goz at istersen.

Saçma bir soru olacak ama driver olarak pek fark eder mi..?
    Yani tekrar format atmak sorun değil ama tüm driverleri indirip kurmak pek sorun çıkarmaz gibi..
  • yok sorun cikarmaz genelde. ama bazen nadirde olsa daha once yuklu olan driver daha iyi oldugu durumlar olur ama buda her zaman olacak bir sey degildir. ama bence uyumluluk kontrolun icin wireless driverini bir indir. bak bakalim calisiyomu. birde kablolu icin ethernet driverini indirimisin.
  • quote:

yok sorun cikarmaz genelde. ama bazen nadirde olsa daha once yuklu olan driver daha iyi oldugu durumlar olur ama buda her zaman olacak bir sey degildir. ama bence uyumluluk kontrolun icin wireless driverini bir indir. bak bakalim calisiyomu. birde kablolu icin ethernet driverini indirimisin.

Aslında üstad,buradaki tüm driverleri indirip kuracağım çünkü vaio vision care bile çalışmıyordu.. İcabında 64 bit yükleyip buradaki driverleri tek tek kuracağım.. Çok sağol ben bu sayfayı bulamamıştım..
    Peki laptop modeline bu verdiğin sayfa tam olarak uyuyor değil mi..? Yani model ile ürün ismi yanlışlığı olmasın ben sadece ürün ismi yeterli olur sanmıştım..
  • yok. sanmiyorum . zaten altindaki sony etiketine bakarsan sony mode vpch falan gibi baslayana karakterler gorursun .

baska model pc lerde olurda, sony bu tip olaylarda biraz KIL olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1khan -- 21 Şubat 2013; 14:17:02 >
  • quote:

yok. sanmiyorum . zaten altindaki sony etiketine bakarsan sony mode vpch falan gibi baslayana karakterler gorursun .

baska model pc lerde olurda, sony bu tip olaylarda biraz KIL olabiliyor.

Çok teşekkür ederim derhal işleme başlıyorum..
    Tekrar teşekkür ederim..
  • rica ederim. herhangi bir sorun olursa yeniden gorsuruz. burasi uzerinden . sorun giderildigindede bilgilendirirsen sevinirim :)
  • Olmadı üstad.. Driver yüklemiş olmama rağmen bağlantı gelmiyor..
  • quote:

rica ederim. herhangi bir sorun olursa yeniden gorsuruz. burasi uzerinden . sorun giderildigindede bilgilendirirsen sevinirim :)

Üstad Sony Vaio PCG-71911M ve model numarası VPCEH3C0E gerek kendi sitesinden gerekse başka sitelerden indirip kurmadığım WLAN veya ethernet driveri kalmadı.. Bu modelin tüm driverlerini indirip kurdum yine wifi veya normal kablo bağlantısı kuramadım..
    BIOS ayarlarına baktım böyle bir ayar yok.. Cihazın bütün Ağ bağdaştırıcı ayarlarını hatmettim ama bir türlü o sağ alt köşedeki bağlantı simgesinin üzerindeki çarpı işaretli simgeyi düzeltemedim... Aygıt yöneticisinden bakıyorum tüm driverler yüklü..
    Ne yapacağımı şaşırdım.. Ne kablolu ne kablosuz bağlantı kuramıyorum..
  • hocam merhaba

sonylerde driver problemi bela gerçekten

hocam doğru dirver kurduğundan emin isen aygıt yöneticisinde

ağ bağdaştırıcısında kablosuz olrak gördüğün bağdaştırcıda sağ tıklayıp özelliklerden

enable yap 802.11 g gibi tüm işlevleri görürsün zaten disable dir onlar

şöyle söliyim açıkçası uğraşmak lazım benden tavsiye senin sorun tamamen driver

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminönübilişim

hocam merhaba

sonylerde driver problemi bela gerçekten

hocam doğru dirver kurduğundan emin isen aygıt yöneticisinde

ağ bağdaştırıcısında kablosuz olrak gördüğün bağdaştırcıda sağ tıklayıp özelliklerden

enable yap 802.11 g gibi tüm işlevleri görürsün zaten disable dir onlar

şöyle söliyim açıkçası uğraşmak lazım benden tavsiye senin sorun tamamen driver

saygılar

Üstad inan onlara bile baktım.. Disable olanları enable yaptım ama değişen birşey olmadı.. Alternatif olarak yardımlarınızı rica ediyorum..
  • hocam bir yerde eksiklik var çünkü cihazda wifi problemi olsa wifi kartı yada çipset dicem

ama lan bağlantıda da sorun var diosun bence bir yerde eksi bişey var tekrar kurulum deneyip

doğru bişeyler yüklemelisin kesinlikle driver ?www.ita.sel.sony.com var driver için

ben istanbul eminönündeyim yakınsan yardımcı olabilirim burda

saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.