İşlemci: Intel mobil Centrino M740 1,73 GHz 533MHz 2 MBL2 Cache Sistem Belleği: 512 MB DDR RAM Sabit Disk: 80 GB Grafik Kartı: 128 MB NVIDIA Geforce Go 6400 Ekran: 15.4 '' WXGA X-Black Ekran, Çift lambalı Optik Sürücü: DVD-RW (+/-) Double layer Ethernet Kartı: Entegre 10/100 Ethernet Modem: Entegre 56K modem Ses: Onboard Klavye: Q Türkçe Mouse: TouchPad İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (İngilizce) Ağırlık -: 2.9 Kg Sürücü Yuvası: Memory Stick Pro/Duo okuyucu Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g Garanti: 2 Yıl ARKADAŞLAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUMM NASILLL YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİMMM
Fiyat: 699.00 EUR KDV Dahil: 824.82 EUR
kusura bakmayım yanlış başlık oluşturmuştumm
bence alma çünkü 1580 ytl az para değil ben kullandım başka topiclerde dedim ama yine söyleyim performans aramazsan oyun oynamazsan sadece kasası ve ekranı bana yeter dersen ala yoksa alma tavsiye EDİLMEZ !!!
saoll fiyat cazip gibi göründü 15-20 alışveriş sitesine baktımm 2000 ytl den aşağıya yoktu
Hiç kaçırma arkadaşım...
Bence kacırma güzel alet cok iyi fiyat go 6400 de yeterli ekran kartı için...
nerde bu fiyat ben 2000 ytl ye dün aldım ekranı mükemmel.ancak siyah renkte ekranın altında dalga dalga ışık oluyor bunun sebebei nedir aceba sony lerde varmı yoksa bir problemmidir
bencede mükemmel ama o fiyat bitti sanırım!o fiyata sony alıyosun daha ne