Şimdi Ara

SONY VAIO VGN-FW11E - Yorum ve yardim ltfn. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
0
Favori
21.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ürünü İB dışında nereden daha uyguna bulabilirim 1 haftadır arıyorum
    ya stokta yok yada fiyatlar uçuk geliyor biraz ...

Golddun kampanyasının 2 günlük olduğunu bilmiyordum onu kaçırdım

başka bildiğiniz bir yer varmı?
  • Ben de Golddan aldım 1827 ytl ye ve çok memnunum fw11e bi blueray için 400 ytl faark vermedim zaten ayrı player alırım
  • stoku bılmıomda fiyat olarak en ucuz ib galıba arastırıdıgım kadarıyla
    bide fw11e yı alttakılerle kıyaslarsak ne gıbı artıları var asagıdakıler de nvıdıa 8400+bluray+xblack ekran 1733 gecmıo aynı fıyat sızce bunlar dahamı ıyı

SONY VAIO VGN-FZ21M (4 GB) NOTEBOOK
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ21M-4-GB-NOTEBOOK,3400.html
    SONY VAIO VGN-FZ190N4 (2 GB) NOTEBOOK
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ190N4-2-GB-NOTEBOOK,911.html
    SONY VAIO VGN-FZ21M (2 GB) NOTEBOOK
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ21M-2-GB-NOTEBOOK,3399.html
    SONY VAIO VGN-FZ31M (2 GB) NOTEBOOK
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY-VAIO-_VGN-FZ31M-2-GB-NOTEBOOK,4219.html

• evet 11e stokta yokmus gelmeyecekmıs dediler banada madem yok altta yazın stokta yok dıe
  • Goldun kampanyasından beri arıyorum İB yi daha önce aramıştım ellerinde yokmuş + gelmeyecekmiş

gezmediğim site kalmadı peşin fiyatına 8-10-12 taksit yapan CardFinans var ereyon 12 taksit yapıyor ürün yok

gedikgroos var 12 taksit yapıyor ürün yok ürün olanlarda 2200 den aşağı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecoqtr

Darty Mecidiyekoy'de 11E ve 11S'i yanyana gorebilirsiniz. Double lamp gercekten cok buyuk fark katiyor, ama bu ekranlar film izlemek ve oyun oynamak disinda kullaninca gozleri yoruyor.

11e'nin diski 11s'den hizli.

arkadaşım fw serisinde çift lamba diye bişey yok. x-black-xbrite , eco ve high color özellikleri var. xbrite ın parlaklığı yüksek sadece. ayrıca 4200 rpm lik hdd si olan bir cihaza o parayı vereceğime fw190nch alırım daha iyi hemde daha ucuz. 2.4 montevina 2 gb ram 320 hdd(5400 rpm) ati 3470 ekran kartı ve busines işletim sistemi. fiyatıda 2266 lira. iyice araştırmadan almayın arkadaşlar. verdiğimiz paralar az değil bikere alıyoruz sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unreal1907

quote:

Orjinalden alıntı: lecoqtr

Darty Mecidiyekoy'de 11E ve 11S'i yanyana gorebilirsiniz. Double lamp gercekten cok buyuk fark katiyor, ama bu ekranlar film izlemek ve oyun oynamak disinda kullaninca gozleri yoruyor.

11e'nin diski 11s'den hizli.

arkadaşım fw serisinde çift lamba diye bişey yok. x-black-xbrite , eco ve high color özellikleri var. xbrite ın parlaklığı yüksek sadece. ayrıca 4200 rpm lik hdd si olan bir cihaza o parayı vereceğime fw190nch alırım daha iyi hemde daha ucuz. 2.4 montevina 2 gb ram 320 hdd(5400 rpm) ati 3470 ekran kartı ve busines işletim sistemi. fiyatıda 2266 lira. iyice araştırmadan almayın arkadaşlar. verdiğimiz paralar az değil bikere alıyoruz sonuçta.

http://vaio.sony.com.tr/view/ShowProduct.action?product=VGN-FW11S&site=voe_tr_TR_cons&category=VN+FW+Series&assetid=1218032875636

11s te çift lamba var:

"Çift lamba teknolojili geniş 16,4" X-black LCD ekran, 1600x900 yüksek çözünürlük ve %100 renklerde gerçekçilik"

• Bilmiyorsun, bari atma. Bal gibi de var 11s'de çift lamba.
    quote:

Orjinalden alıntı: unreal1907

• Arkadaşlar ben bir FW almak istiyorum ama hangisini almalıyım konusunda kararsızım. fw-11e ciddi ciddi düşünüyorum ama fw-11m de olabilir.Size sorum 4gb ram gereklimi bu sistemde 3gb yeterli olurmu? Ayrıca blu-ray için bu fark anlamlı.Çok kararsızım.
    Birde arkadaşlar i.b. de ki fw-190 nch modeli nasıl sizce ayrıca alette yüklü olan Vista Business İng-Tr de office 2007 de varmı?.Eğer varsa 60 günlük dene satın al mı yoksa orjinal key limi?
    Yanıtlar için teşekkürler...
  • gezvealda kampanya var ama taksıtlerde fıyat artıo 100 ytl hedicekı ındırımıyle fıyat 1960 lara felan gelıo
  • VGN-FW11E üretimden kalktı mı?
    biraz önce vatan a gittim almak için %18 indirim vardı 1 919 a alcaktım ama ellerinde yokmuş ve gelmeyecek üretimden kalktı dediler...
    bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nephelin

Vallahi geçen gün de aradım,500 tane geldi ama 600 çıkışımız var elimizde yok dediler ama ön ücret karşılığı ayırtabiliriz diyorlar.Telefondaki arkadaş 11S ve 190 modellerinin double lamp olanlarının haftaya geleceğini fakat fiyatlarının biraz pahalı olacağını belirtti.Bilgilendireceklerini söylediler ama du bakalım nolcak...Ayrıca siteye Sony'nin bu serisini almaya karar verdiğimden beri her gün giriyorum, her gün on çeşit ekliyorlar.Artık toptan mı satıyorlar da yine ellerinde kalmıyor bilmiyorum ve bu beni de kararsızlık içerisinde bırakıyor.Bak bugün blue ray ready özelliğine sahip dvd yazıcıları eklemişler.4gb ram e sahip farklı modeller gelmiş.Dediğim gibi ilgiyle izliyorum...

inanmayın i b nın su gun gelecek bugun gelecek laflarına .ben ne laptoplar sordum yok dedıler.o zaman sıteye nıye koyyosunuz reklemını yapıyosunuz barı stok durumu hakkında bılgı verın sıtede dedım.cevap vermıyolar. kolpadan ıbaret i.b. gıdın bı tane sony centerdan euroasia garantılı laptop alın basınız agrımasın.hele bıde ıstanbul dısından alırsnız ıste o zaman i. b. sızı rezıl eder.paranıza yazık 3 5 fazla verın sony centerdan alın ıllakı sony olsun ıstıyorsanız.

• Herkese slm sony vaio laptopları görünce diğer markalar uçak gibi olsa da almaya yanaşamıyorum sony rüyama girdi ne olursa olsun sony almak istiyorum.

istanbul bilişim de şu 2 model vardı:

SONY VAIO VGN-FW190ECH (2 GB) NOTEBOOK

Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHZ 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci
    2 GB DDR2 800 MHZ Ram (Max 4 GB)
    160GB SATA HDD 5400 Rpm
    DVD-RW Double Layer
    Yeni Nesil Intel 4500MHD Max. 820 MB Ekran Kartı
    Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz 2.26 GHz. 3 MB Cache P8400 İşlemci
    Windows Vista Home Premium İng-Tr
    Yeni Nesil Intel 4500MHD Chipset Max. 820 MB Ekran Kartı

fiyat 1803.

aynı bilgisayarın 3gb ramlisi 1845
    2 gb ramli olan bilgisayarı çıkarıp 2 şer tane 2 gb ram takıolar 4 gb oluyor 50 euro+kdv oynuyor kısacası 4gb ramlisi 1900

bir de şu model var

SONY VAIO VGN-NR430E/S (2 GB) NOTEBOOK
    İŞLEMCİ: Intel 533 Mhz. 1.86 GHz.1 MB.Cache Pentium Dual Core T2390
    RAM: 2 GB DDR2 533 Mhz. (Max.2 GB) Ram
    HDD: 160 GB SATA (5400 Rpm) HDD
    OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
    EKRAN KARTI: Intel® X3100 Max. 358 MB Ekran Kartı
    EKRAN INC: 15.4 inch WXGA display (1280x800) with X-Brite™ technology

2.8 Kg. Ağırlıkla 15.4 Inchlik Modeller Arasında En Hafifi
    2.5- 5.5 Saat Standart Batarya Ile Uzun Süreli Kullanım ve Dayanıklı Kasa
    Microsoft Windows® Vista™ Home Premium İng-Tr

bunun fiyatı da 1209

şimdi şöyle bir sorum olacak çok fazla oyun oynamam 4500mhd ekran kartı fifa 2008 seviyesinde oyunları kaldırır mı?

eğer cevap hayırsa oyun dışında, x3100 ekran kartlı model benim işimi görecektir.Daha az para vermek isterim bu durumda.

3gblı laptopı alacam gibi duruyor.şekline hayran kaldım.16.4 inch ekran ve 2.9 kg harika!!!

siz ne tavsiye edersiniz?

amacım fifa 2008, pes 2008 tarzı oyunlar (onları da çok oynamam ama bulunsun :) oynayabileceğim uygun fiyatlı bir notebook..

• hepsiburada'da satışa çıkmış bugun itibariyle. ordan alıyorum genelde ama gözle görmek lazım gidip bakmalıyım bi yerde. bimeks magazalarında var mı acaba bu cihaz?
  • ewt hepsiburada satısa cıkmıs...pekı elektronık sepetten alısverıs yapan varmı en ucuz orda var cunku..
  • ewt arkadaslar bende bugun fw11e mı aldım...sony center dan aldım 1960 ytl nakıt aldım...gercekten super bı cıhaz...yıne sony fs-415m kullanıyordum vaıo nun kalıtesını onceden bılen vede 2 yıldır kullanan bırıyım....sonyeurasya garantılı..sızce fıyat nasıl...
    estetık gorunum hersey super...Allah ısteyen herkese nasıp etsın dıyorum...
    bu drıver ları yedekleme konusunda yardımcı olabılecek varmı..cunku harddısk bolunmemıs...harddıskı bolen varmı aranızda
  • tr sartlari icin gayet iyi bence, s modelinin yurtdisi fiyatindan 500 lira daha pahaliya satildigini gordum! gümrük muhabbetine..

güle güle kullan

not: bluray film almasaniz da olur bence..
    hem cok pahali hem gercek bluray olmayanlar var, sadece genis ekrana yaymislar goruntuyu bozmadan, ripleme.. bizzat bagdat caddesi sony center daki adam dedi, hatirlatayim dedim..
    torrentten indirmenizi tavsiye ederim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lp_640 -- 20 Eylül 2008; 16:58:11 >
  • Ben de dün SONY VAIO VGN-FW190ECH (3 GB) NOTEBOOK modelini aldım.1660 ytl' ye.

hardisk bende de tek parça.vista da partition magic tarzı programlar ile bölebilir miyiz?

bi de xp ' ye dönme konusunda fikriniz nedir?
  • quote:

Ben de dün SONY VAIO VGN-FW190ECH (3 GB) NOTEBOOK modelini aldım.1660 ytl' ye.

hardisk bende de tek parça.vista da partition magic tarzı programlar ile bölebilir miyiz?

bi de xp ' ye dönme konusunda fikriniz nedir?

Nereden aldın 01101E ? İyi fiyata almışsın.
  • ib den bi tanıdık vasıtasıyla %8 indirimli 1660' a aldım aynı zamanda taksitli.

bu arada vistanın kendisi hardiski bölüyormuş fakat bende bir sorun var max 6096 mb yer açabiliyorum oysaki hardiskim bomboş gayet fazla yer var.

vista uyumlu partition magic programı buldum..onu deneyeceğim..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.