Şimdi Ara

Sony Vaio VPC-F23S1E (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım şu sıralar F serisi almanın zamanı hiç değil.Gereksiz KABA bir laptop.2.5 senelik F12 kullanıcısı olarak yazıyorum bunu,eğer güzel yapsalardı ben çoktan değişirdim zaten.3.nesil işlemcilere geçip çok daha güzel 1 dizayn'la gelecekler, o yüzden ya beklemeni veya başka marka veya modele yönelmeni tavsiye ederim...
  • quote:

Arkadaşım şu sıralar F serisi almanın zamanı hiç değil.Gereksiz KABA bir laptop.2.5 senelik F12 kullanıcısı olarak yazıyorum bunu,eğer güzel yapsalardı ben çoktan değişirdim zaten.3.nesil işlemcilere geçip çok daha güzel 1 dizayn'la gelecekler, o yüzden ya beklemeni veya başka marka veya modele yönelmeni tavsiye ederim...

ekran olarak sony gitgide parlaka doğru gidiyor (bir de yeni gelecek vaiolar ati kartlı olacak, nvidia lazım linux için). F12 serisinin 3 modelinin ucuz olanı dışındakiler mat ekranlıydı diye hatırlıyorum.

Bir de şu sıralar piyasada asus, hp ve samsung'lar var ivy bridge le gelen. Samsunglar tam mat ekran ama kontrastı çok düşük, renkleri insan başını az kaydırınca hemen değişiyor. hp'nin ekranda kullanılan panel kalitesiz pikselleri görünüyor, asusun da bir önceki serisinin (kaba kasalı) ekranı çok güzel tam aradığım gibi kalite olarak ama 15.6 inç baya küçük kalıyor.

Şu full HD samsung 17.3 inç chronos gelivereydi ülkeye süper olacaktı, ama hiç buraya öyle kaliteli mal uygun fiyata gelir mi? 4-5 yıldır laptopları takip ediyorum hem yurt dışı satış sitelerinden hem de yurt içinden, bu ülkeye gelenler en rezil mallar. harcadığın paraya yazık (gerçi vaio'nun tüm modelleri geliyor ülkeye, sony'de sorun yok şu an mesela samsung(dediğim full HD chronos), hp(iş modelleri), lenovo(w52, w53) ile asus(n76) modelleri müthiş ama bu ülkede hiçbiri yok)

Resmen kazıklıyorlar halkı

• bu leptobu almayı düşünüyorum ama yorumlar kafamı karıştırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler inşaat mühendiliği okumaya başlcm autocad gbi programları ilk yıldan kullandırtırlar mı ? yane autocad i rht çalştracak bi laptop lazmsa nasıl özellikler olmalı yardımcı olablrsnz sevnrm..
  • Asus n56vz tercih etmenizi öneririm. Araştırmalarım sonucunda 2500-3500 aralığnda daha alınabilir bir laptop yok. 3500 te olsa çoğumuzun alacağı yada almak isteyeceği bir laptop olacaktı .

Çünkü 3500 lira bütçem olmasına rağmen bulamadım daha iyisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 15 Eylül 2012; 2:26:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

beyler inşaat mühendiliği okumaya başlcm autocad gbi programları ilk yıldan kullandırtırlar mı ? yane autocad i rht çalştracak bi laptop lazmsa nasıl özellikler olmalı yardımcı olablrsnz sevnrm..

aradığınız özellikler, full hd ekran (1920*1080 çözünürlüklü) ve 1 gb ekran kartı (zaten 1 gb standart oldu gibi birşey) Ve de geniş ekranlı alın bence, rahat olur çizimlerde. 16.4 veya 17.3 inç ekranı olan modellere bakın.

quote:

Asus n56vz tercih etmenizi öneririm. Araştırmalarım sonucunda 2500-3500 aralığnda daha alınabilir bir laptop yok. 3500 te olsa çoğumuzun alacağı yada almak isteyeceği bir laptop olacaktı .

Çünkü 3500 lira bütçem olmasına rağmen bulamadım daha iyisini

Vatan computer da asus g75 (3900 civarı bir fiyatı var) ve msi'nin pahalı bir modeli (4100 tl) var onlar n56'dan daha iyi. İnternette görünmüyorlar bazen. Asus G75'i mağazada görünce şaşırdım baya, internet sitesine hiç koymamışlardı..

• İyi cihazın ilk başta desteği iyi olmalı.
    Bunda destek diye birşey yok.
    Driverlarını indirdiğim site
    http://www.sony.com.tr/support/tr/product/VPCF23S1E_B/updates
    bu siteden yazılımların tamamını indirdim yükledim ancak klavye kısayolları hala çalışmadı. daha ne yüklemem gerektiğini bilmiyorum.
    Sony markasında harddiskin recovery kısmı gitmişse servise vermekten başka çözüm yok gibi.
    Cihaz durup dururken kitlendiğinden formatlamak zorunda kaldım.
    Bunun birde bataryası çalışmıyor.
    Markaya para vermek isteyenler için SONY iyidir.
    Performans bekliyorsanız daha çok beklersiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.