Şimdi Ara

Sony Vaio VPC-F23S1E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu cihazı almayı düşünüyorum bu serinin fazla ısınma fan sesi gibi problemleri var mı ? kullananlardan yorum bekliyorum

Ürün özellikleri:

Işlemci: intel core i7-2670qm 2.2 ghz. (turbo boost teknoloji 3.10 ghz. ) 6 mb cache bellek işlemci
    Ram: 8 gb ddr3 1333 mhz. (max. 8 gb) ram
    Sabit disk: 750 gb sata (5400 rpm) hdd
    Optik sürücü: dvd-rw double layerblu - ray disc read/write
    Ekran karti: nvidia geforce gt 540m max. 4095 mb ekran kartı
    Ekran boyutu: 16.4'' full hd led ekran (1920 x 1080)
    Webcam
    Bluetooth
    Hdmi: 1
    Işletim sistemi: microsoft windows 7 home premium tr-ing (64 bit)
    Işlemci türü: intel core i7
    Ses çikişi: intel high defination audio
    Batarya süresi: 3 saat (kullanım şartlarına bağlı maksimum süre)
    Ekran çözünürlüğü: 1920 x 1080
    Rj45-ethernet: 10/100/1000
    Wireless lan: 802.11 b/g/n
    Derinlik: 271 mm
    Yükseklik: 35 mm
    Genişlik: 398 mm
    Ağirlik: 3.1 kg
    Dc-in: 1
    Usb (2.0): 1
    Vga: 1
    Ieee 1394: 1
    Mikrofon girişi: 1
    Kulaklik çikişi: 1
    Kart okuyucu: 1
    USB (3.0): 2

• özellikler baya iyi görünüyor fiyatı nedir bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: dakikadagol

özellikler baya iyi görünüyor fiyatı nedir bu arada

http://www.bimeks.com.tr/urun/120556/sony-vaio-vpcf23s1e-b.aspx#specs
    bimekste 3150 TL
  • Arkadaşlar Merhaba.. Forum Sitesine yeni üye oldum. SONY F23S1E/B model bilgisayarı kullananlar varsa bilgi almak istiyorum. Yaklaşık 2 sene önce VPCF11S1E modelini aldım ancak bir türlü yüzümü güldürmedi 6 defa servise gitti İki kere harddisk bir kere anakart bir kere fan değişti ama hala içerisnden bızzz şeklinde bir ses geliyor ve fan "IE" acıkken dahi aralıksız çalışıyor... Sonunda ürünü değiştirecekler garantisinin bitmesine son 1 ay kala !! SONY F23S1E/B model bilgisayar kullanan varsa yorumlarını rıca edıyorum yukarıdakı belırttıgım problemler bu seride varmı veya önerebileceğiniz sony marka bilgisayar varmı ?
  • f serilerinden arkadaşlarımda olması sayesinde 3 farklı versiyonunu kullandım tek sıkıntısı boşta dahi fan sesi yüksekti oyunu düşünün artık,onun dışında güzel sağlam makine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 13 Ocak 2012; 14:23:11 >
  • Merhaba, bende bu ürünü dün satın aldım. İlk izlenimlerim gayet olumlu. Şimdilik bir problem yok. Performansı iyi. Mediamarkt 2760TL/10 taksit
  • +up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio PCG-71911M
    12 yıl önce açıldı
    Sony Vaio svf153a1yw
    10 yıl önce açıldı
    Sony Vaio notebook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar foruma yeni üye oldum öncelikle herkese selamlar.Bayadır laptop almayı düşünüyorum fakat alacağım laptop hakkında bir türlü karar veremedim.Bana yardımcı olursanız sevinirim.aklımda şu anda olan 3 sony çeşidi var. VPCF23S1E - VPCF23Z1E - VPCF24P1E . Bu laptoplar arasında bir türlü karar veremedim.3 boyutlu olan F23Z1E modelini almayı düşünüyorum ama öteki laptoplarında ondan aşağı kalır özellikleri yok.3 boyutluyu almam mantıklı mı olur ?
  • küçük ekranda 3 boyut olayına fazla dayanamazsınız.tv bile belli bir süreden sonra göz ağrısı ve göz bozukluklarına neden olabiliyor,sinemada dahi 3d film lerde başınız döner hale geliyorsunuz ama büyük perde de eğlenceli oluyor.kullanım amacın nedir oyun varmı normal kullanım için mi oyun varsa işin içinde sony'leri düşünme daha iyi konfigürasyona sahip leptoplar var.eğer 3d tv veya monitör varsa 2d ekranlı leptopta alabilirsin arasıra 3d film oyun v.s için tv'ye bağlarsınız halledilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

küçük ekranda 3 boyut olayına fazla dayanamazsınız.tv bile belli bir süreden sonra göz ağrısı ve göz bozukluklarına neden olabiliyor,sinemada dahi 3d film lerde başınız döner hale geliyorsunuz ama büyük perde de eğlenceli oluyor.kullanım amacın nedir oyun varmı normal kullanım için mi oyun varsa işin içinde sony'leri düşünme daha iyi konfigürasyona sahip leptoplar var.eğer 3d tv veya monitör varsa 2d ekranlı leptopta alabilirsin arasıra 3d film oyun v.s için tv'ye bağlarsınız halledilir.

''oyun varsa işin içinde sony'leri düşünme daha iyi konfigürasyona sahip leptoplar var.'' amacım oyun için kullanmak.birazda sağlam olmasını istiyorum tabi.hemen su koyvermiyecek bi laptop.marka olarak bana ne önerebilirsin ?

• bütçeyide yazarsan modeller yazılır.
  • 3500-4000 tl ye kadar olur kardeşim şimdiden teşekkürler.
  • imzamdaki laptop 2750 tl ve özellikleri kat kat daha iyi çözünürlük dışında vaio dan
  • hacı bu f serisi avrupa samsung sitelerinde eski model olarak gözüküyor... ona göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

imzamdaki laptop 2750 tl ve özellikleri kat kat daha iyi çözünürlük dışında vaio dan

teşşekkürler güzel pc miş.düşünecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellmaster67

quote:

imzamdaki laptop 2750 tl ve özellikleri kat kat daha iyi çözünürlük dışında vaio dan

PC değil laptop

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hellmaster67

quote:

PC değil laptop

ha laptop ha pc ne fark edicek işte ya pc derken neyi kastettiğim anlaşıldı sonuçta

• çok pahalı be hacı
  • Yıllardır Toshiba serisi kullanırdım..

01 Eylül'de 2.399 TL.' ye, Vatan'dan SONY F23S1E/B CORE İ7-2670QM 2.2GHZ-8GB-750GB-16.4'' aldım..

Görüntü ve ses sistemi harikaymış..
  • quote:

Yıllardır Toshiba serisi kullanırdım..

01 Eylül'de 2.399 TL.' ye, Vatan'dan SONY F23S1E/B CORE İ7-2670QM 2.2GHZ-8GB-750GB-16.4'' aldım..

Görüntü ve ses sistemi harikaymış..

Hayırlı olsun.

Sony'lerin sesini (FAN sesi) toshibaların sesiyle kıyaslayınca çok fark oluyor mu? Çok dikkat edince duyulacak seviyede mi yoksa rahatsızlık verebilir mi?

Bende de toshiba var 3 yıllık. Ekranları güzel olduğundan sony f serisine bakıyordum. Yeni çıkan toshibaların hepsi parlak ekranlı, ayna gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.