Arkadaşlar rica etsem bu notebook'u benim için yorumlarmısınız??Ben deli gbi oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum bu işimi görürmü...Laptop'un özellikleri iyi fakat sadece ekran kartı bana biraz düşük geldi oyun için başka laptop önerileriniz olursa çok sevinirim.Fiyat aralığım max 3000 tl dir...Sony vaio ların çok methini duydum bi kaç gün içinde alıcam fakat yanlış bi seçim yapmak istemiyorum.Şimdiden teşekkürler
deli gibi oyun icin tek tavsiye monster olur herhalde..
monster deli gibi oyun için birebir de fiyatı çok pahalı benim max 3000 tl limitim başlıkta yazdığım sony vaio nasıl ekran kartı iyi derseniz alıcam,başka önerileriniz varsa bekliyorum...
quote:
Orijinalden alıntı: sedat4444
monster deli gibi oyun için birebir de fiyatı çok pahalı benim max 3000 tl limitim başlıkta yazdığım sony vaio nasıl ekran kartı iyi derseniz alıcam,başka önerileriniz varsa bekliyorum...
sony vaioların bu serileri tam bir multimedya canavarı...internet,film izleme, photoshop gibi uygulamalar için birebir...ekranı da diğer dizüstülere bariz fark atar...ancak bana bilgisayar lazım arasıra da oyun oynarım, en üst ayar değilde ayarlardan çok az kısabilirim diyorsan bu bilgisayar tam senlik... yok ben her gün 5-6 saat oyun başından kalkmam diyorsan monsterın MSI kasasını kullanan modelini tavsiye ederim... ekran kartı olarak nvidia GTX 460M ile GT425M arasında önemsenecek bir fark vardır...
quote:
Orijinalden alıntı: metekarahan
quote:
Orijinalden alıntı: sedat4444
sony vaioların bu serileri tam bir multimedya canavarı...internet,film izleme, photoshop gibi uygulamalar için birebir...ekranı da diğer dizüstülere bariz fark atar...ancak bana bilgisayar lazım arasıra da oyun oynarım, en üst ayar değilde ayarlardan çok az kısabilirim diyorsan bu bilgisayar tam senlik... yok ben her gün 5-6 saat oyun başından kalkmam diyorsan monsterın MSI kasasını kullanan modelini tavsiye ederim... ekran kartı olarak nvidia GTX 460M ile GT425M arasında önemsenecek bir fark vardır...
Hocam çok güzel söylemişsinde benim limit 3000 tl monsterlar 6000 tl den başlıyor nasıl aliyim..:( Başka bi model önerebilirmisin bana dediğim gibi 3000 tl limitim var
hocam şöyle bir kombinasyom yaptım benim için yorumlarmısın bütün oyunları full özellikte oynarmı
# Intel® Core™ i7-720QM 4-Cores; 6MB L3; 1.60GHz > 2.80GHz; 1333 MHz; 45W; 45nm # 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 460M Fermi; DX11; DVI-DL; MXM 3.0b; TDP: 65W # 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran # 6GB; 3x 2GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 3 SODIMM # 500GB Seagate® 7200RPM 16MB ST9500420AS # 6x Blu-Ray READER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA # 802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card # HD Kamera # Internal Bluetooth™ v2.1 + EDR Module
yeni sandy bridge işlemcili modeli tavsiye ederim.performan olarak daha iyidir...ama nisan sonu veya mayıs başı geleceklermiş. ram olarak da 4+4 GB en iyisidir
hocam şöyle bir kombinasyom yaptım benim için yorumlarmısın bütün oyunları full özellikte oynarmı
# Intel® Core� i7-720QM 4-Cores; 6MB L3; 1.60GHz > 2.80GHz; 1333 MHz; 45W; 45nm # 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 460M Fermi; DX11; DVI-DL; MXM 3.0b; TDP: 65W # 15.6" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran # 6GB; 3x 2GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9; 204-pin - 3 SODIMM # 500GB Seagate® 7200RPM 16MB ST9500420AS # 6x Blu-Ray READER & 8x DVD+-RW WRITER; Tray Load; SATA # 802.11a/b/g/n Intel® WiFi Link 1000; up to 300Mbps; WLAN PCIe; Half-Size Mini Card # HD Kamera # Internal Bluetooth� v2.1 + EDR Module
yeni sandy bridge işlemcili modeli tavsiye ederim.performan olarak daha iyidir...ama nisan sonu veya mayıs başı geleceklermiş. ram olarak da 4+4 GB en iyisidir
Yaw onun çıkmasına daha var kim beklicek ozamana kadar ama neyse zaten masaüstü toplamaya karar verdim çok teşekkürler hepinize
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme