Şimdi Ara

Sony Vaio Windows7 kurulum sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benzer konuyu forumda bulamadığım için konu açmak durumunda kaldım.
    Elimdeki bi vaio pc de restore etmeye kalktıgımda kurulum tamamlandıktan sonra windows düzgün bir şekilde kurulamamıştır hatası alıyorum ok bastığımda pc yeniden başlatılıyor ve böyle devam ediyor.
    USB üzerinden windows 7 kurmayı denedim bu seferde aşşağıdaki hatayla karşılaşıyorm yaklaşık 2 saattir araştırıyorum ama bi sonuç elde edemedim.

• Resrore derken recovery'le yapıyorsunuz bu işi galiba ama hata alıyorsunuz bu recovery yazılımınızın hatalı olduğu yönünde,usb'den format atarken sürücü seçenekleri kaşınıza çıktığında bazen bu şekilde hata veriyor hatta işletim sisteminin kurulu olduğu sürücüye bir daha kurdurmuyor farklı sürücüye kurmanız konusunda uyarıyor sürücüleri komple biçimlendirip yeni bölümler kurmayı denediniz mi?Bende bu hatayı bir çok kez aldım ama inat ettiniz mi oluyor bazen bu hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 11 Ekim 2013; 16:26:18 >
  • inat ettim 15-20 kez denedim sonuç aynı CD bulup cd ile denemeyi düşünüyorum
    Farklı sürücülere kurmamı istiyor deidğiniz gibi browse seçeneğinden hepsini denedim nerdeyse kabul etmiyor
    şimdiye kadar karşılaştığım bi hata da deil bu makineye de ilk defa format atıcaktım
    Eski laptopuma ve masaüstü bilgisayarıma sürekli usb üzerinden format atıyorum şimdiye kdarda böyle bir hatayla karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewentonbg

inat ettim 15-20 kez denedim sonuç aynı CD bulup cd ile denemeyi düşünüyorum
    Farklı sürücülere kurmamı istiyor deidğiniz gibi browse seçeneğinden hepsini denedim nerdeyse kabul etmiyor
    şimdiye kadar karşılaştığım bi hata da deil bu makineye de ilk defa format atıcaktım
    Eski laptopuma ve masaüstü bilgisayarıma sürekli usb üzerinden format atıyorum şimdiye kdarda böyle bir hatayla karşılaşmadım

CD ile format en garantilisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Vaio Bios Giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.